Host & go -alennus

Host & Go -tarjous teille, jotka haluaisitte isäntäperheeksi lapsenne vaihto-oppilasvuoden aikana.

Haluaako lapsenne osallistua STS:n vaihto-ohjelmaan ulkomailla, ja te voisitte kuvitella avaavanne kotinne ovet maailmalle? Loistavaa! STS tarjoaa nyt jopa 1 500€:n Host & Go -alennusta, jos toimitte isäntäperheenä vähintään 5 kuukautta lapsenne lähtiessä kanssamme vaihtariseikkailuun ulkomaille.

Isäntäperheenä olette tärkeä osa vaihto-oppilaan kokemusta maastanne ja saatte tilaisuuden nähdä hänen kasvavan ja oppivan kieltänne. Ryhtymällä isäntäperheeksi lapsenne vaihtovuoden aikana koko perheenne pääsee kokemaan kulttuurivaihdon. Se on korvaamaton elämys, joka tuo mukanaan uusia näkökulmia ja elinikäisiä ystäviä.

Haluaisitteko ryhtyä isäntäperheeksi ennen kuin lapsenne lähtee vuodeksi ulkomaille saadaksenne tilaisuuden valmistautua ja ymmärtää, mitä se merkitsee? Sekin onnistuu! Vaikka lapsenne lähtisi matkaan vasta myöhemmin, voitte hyödyntää Host & Go -alennuksen, jos olette isäntäperheenä vaihto-oppilaalle vähintään 5 kuukautta. Jos haluaisitte ryhtyä isäntäperheeksi lapsenne vaihto-oppilasvuoden jälkeen, voitte hyödyntää Host & Go -alennuksen vielä silloinkin, kun lapsenne kotiinpaluusta on kulunut enintään vuosi.

Ottakaa yhteyttä, jos haluatte saada lisätietoja Host & Go -tarjouksesta ja tarkistaa, voiko alennuksen yhdistää muihin ajankohtaisiin alennuksiin. Tavoitatte meidät numerosta +3589 6850 8300, osoitteesta welcome@sts.fi tai täyttämällä oheisen lomakkeen.

Haluaisitko kuulla lisää?

Olisitko tai olisiko perheesi kiinnostunut toimimaan isäntäperheenä Suomeen saapuvalle vaihto-oppilaalle? Haluaisitteko kuulla lisää toiminnasta tai onko teillä herännyt kysyttävää toimintaan liittyen?

Täytä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.