Antakaa kodin täyttyä elämällä

Host & Go -tarjous isäntäperheille

Haluaako lapsenne osallistua STS:n vaihto-ohjelmaan ulkomailla, ja voisitte kuvitella avaavanne samaan aikaan kotinne ovet maailmalle? Loistavaa! STS tarjoaa nyt jopa €1500 Host & Go -alennusta perheille, jotka toimivat isäntäperheenä 10 kuukautta, ja €750 perheille, jotka ottavat vaihto-oppilaan luokseen 5 kuukaudeksi oman nuorensa lähtiessä kanssamme vaihtariseikkailuun ulkomaille.

Isäntäperheenä teillä on iso rooli siinä, millaisen kokemuksen vaihto-oppilas Suomesta saa, ja lisäksi pääsette seuraamaan hänen kasvuaan ja kielen oppimistaan. Ryhtymällä isäntäperheeksi lapsenne vaihtovuoden aikana koko perheenne pääsee kokemaan kulttuurivaihdon. Se on korvaamattoman arvokas elämys, joka tuo mukanaan uusia näkökulmia ja elinikäisiä ystäviä.

Host & Go -alennuksen voi hyödyntää etu- tai jälkikäteen

Haluaisitteko ryhtyä isäntäperheeksi ennen oman lapsenne lähtöä vuodeksi ulkomaille, jotta saisitte tilaisuuden valmistautua ja ymmärtää paremmin, mitä siihen liittyy? Sekin onnistuu! Host & Go -alennuksen voi hyödyntää kolmen vuoden kuluessa siitä, kun olette toimineet isäntäperheenä vähintään viisi kuukautta. Jos haluaisitte ryhtyä isäntäperheeksi lapsenne vaihto-oppilasvuoden jälkeen, voitte hyödyntää Host & Go -alennuksen kolmen vuoden kuluessa lapsenne kotiinpaluusta.

Vaihto-oppilas vastaa itse esimerkiksi bussilippujen, hygieniatuotteiden, vaatteiden ja harrastustensa kustannuksista. Isäntäperheen vastuulla on vain ruoan ja asunnon tarjoaminen.

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja Host & Go -alennuksesta. Tavoitat meidät numerosta +3589 6850 8300, osoitteesta host@sts.se tai täyttämällä oheisen lomakkeen.

Haluaisitko kuulla lisää?

Olisitko tai olisiko perheesi kiinnostunut toimimaan isäntäperheenä Suomeen saapuvalle vaihto-oppilaalle? Haluaisitteko kuulla lisää toiminnasta tai onko teillä herännyt kysyttävää toimintaan liittyen?

Täytä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.