Miten tulla isäntäperheeksi

 1. Ilmoita meille kiinnostuksestasi
  Täytä yhteydenottolomake – se ei sido sinua mihinkään!
 2. Olemme yhteydessä
  Olemme sinuun yhteydessä, kerromme tarkemmin isäntäperheenä toimimisesta, vastaamme kysymyksiisi ja haastattelemme sinua lyhyesti. Sen jälkeen esittelemme muutamia vaihto-oppilaitamme kiinnostuksenkohteidesi ja mieltymystesi pohjalta. Saat heistä tietoa ja voit valita, kenet haluaisit ottaa vastaan.
 3. Kotikäynti
  Valittuasi vaihto-oppilaan kotiseutusi aluevalvoja tulee käymään teillä ja kertoo tarkemmin isäntäperheenä toimimisesta. Samalla on tietenkin myös tilaisuus kysellä vaihto-oppilaista ja siitä, millaista on olla isäntäperheenä. Aluevalvoja on sekä perheen että vaihto-oppilaan tukena koko vaihto-ohjelman ajan.
 4. Tutustu omaan vaihto-oppilaaseesi
  Kun olet valinnut vaihto-oppilaan, jonka haluat ottaa vastaan, täytät isäntäperhehakemuksen ja saat yhteyden nuoreen. Hakemuksen tultua hyväksytyksi saatte toistenne yhteystiedot ja voitte aloittaa toisiinne tutustumisen ennen vaihto-ohjelmaa.
 5. Seikkailu alkaa
  Nyt voit aloittaa valmistautumisen ja iloita edessä olevista jännittävistä ajoista. STS hoitaa kaikki nuoren matkaan ja vaihto-ohjelmaan yleisesti liittyvät järjestelyt, kuten lentoliput, koulupaikan ja vakuutuksen.

Onko teillä nuori, joka haluaisi lähteä vuodeksi vaihto-oppilaaksi? Hyödyntämällä Host & Go -tarjouksemme saatte jopa SEK 15 000 alennusta lapsenne vaihto-oppilasvuodesta, jos toimitte samaan aikaan toisen vaihto-oppilaan isäntäperheenä!

Haluaisitko kuulla lisää?

Olisitko tai olisiko perheesi kiinnostunut toimimaan isäntäperheenä Suomeen saapuvalle vaihto-oppilaalle? Haluaisitteko kuulla lisää toiminnasta tai onko teillä herännyt kysyttävää toimintaan liittyen?

Täytä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.