Kielimatkat, 15–19-vuotiaille

STS:llä ollaan joulumielellä

Fri Dec 20 2019

Totuttuun tapaan STS:n toimistolla on päätetty jättää materialahjat välistä ja lahjoittaa työntekijöiden joululahjabudjetti parempaan tarkoitukseen.

Tänä vuonna kohteeksi valikoitui Pelastakaa Lapset Ry:n Lahjaksi Tulevaisuus -joulukeräys!

Joulukeräykseen osallistuneet ovat mukana auttamassa kotimaamme köyhemmissä perheissä eläviä lapsia. Köyhyys vaikuttaa lapsen koko elämään ja hankaloittaa niin koulunkäyntiä, kuin kaverisuhteitakin, sekä estää harrastamista. Mitä aikaisemmassa vaiheessa apu tavoittaa lapset, sitä paremmin he selviytyvät elämästä. Suurissa vaikeuksissa ovat lapset, jotka eivät pysty köyhyyden vuoksi jatkamaan opintojaan peruskoulun jälkeen. Lahjoitukset osoitetaan vähävaraisemmista perheistä tulevien lasten harrastemaksuihin sekä oppikirjoihin lukio- ja ammattiopistoopintojen ajalle. Lahjoitusten turvin nuorten tulevaisuus ei jää pelkän peruskoulun varaan, vaan he voivat valmistua ylioppilaaksi tai ammattiin.

Lue lisää keräyksestä Pelastakaa Lapset RY:n kampanjasivulta

Miten joulua vietetään USA:ssa?

Ota STS seurantaan Instassa ja seuraa mukana, kun vaihtarimme Reetta ottaa tilin haltuun joulupyhien ajaksi ja kertoo ajastaa vaihtarina USA:ssa.

STS:n väki toivottaa kaikille ihanaa, rauhallista joulunaikaa, elämysrikasta vuodenvaihdetta ja menestystä uudelle vuodelle 2020!

Luetuimmat STS Blogissa just nyt:

1) Mihin sinun tulisi matkustaa seuraavaksi?

2) Äiti vastaa - vanhemman ajatuksia kielimatkoista

3) Somevaikuttaja Bettina Peltoniemi Maltan auringon alla

4) Ulkomailla opiskeleminen on nyt arvostetumpaa kuin koskaan