Ikimuistoista aikaa kaukaisessa paratiisissa
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Rantaelämää, surffausta ja joogaa Balilla

Ikä 15-19

Treenaa englannin kielitaitoasi ainutlaatuisella surffaus- ja joogamatkalla tarunhohtoisella Balin saarella. Vietä kesä, jollaista et olisi osannut kuvitella parhaimmissa haaveissasikaan tutustumalla Balin unohtumattomiin maisemiin yhdessä uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa. Jos olet valmis seikkailuun kaukaisessa paratiisissa, on Balin kielimatkamme juuri oikea valinta sinulle!

Surf & Yoga

Surffaus- ja joogaleiri Balilla on jotain normaalia kielimatkaa kiehtovampaa ja eksoottisempaa. Adventure –kielimatka Balille on aktiivinen seikkailu, jonka aikana pääset myös rentoutumaan upeissa maisemissa, saamaan uusia ystäviä ympäri maailmaa ja tutustumaan itseesikin aivan uudella tavalla. Matkalla ei ole luokkahuoneopetusta, mutta kielitaitosi saa buustia keskittyessäsi kehon ja mielen kehittämiseen surffauksen, joogan, kuntoilun ja monien muiden mielenkiintoisten ja hauskojen aktiviteettien myötä. Surffaamaan pääset kuvankauniilla Seminyakin rannoilla ja surffausopetuksestasi vastaa Rip Curl School of Surfingin ammattitaitoisen oppaat. Surffaustuntien lisäksi voit valita toiseksi ´pääaktiviteetiksesi´ joko joogan tai Fitness-kuntoilun, joista molemmat toteutetaan tietysti ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Näiden lisäksi aikaasi Balilla värittää unohtumattomat retket saareen ja sen ihmeisiin tutustuen, aina tulivuorten huipulta vesiputousten juurelle saakka. Lähdet Balille ehkä etsimään seikkailuja, rentoutumista, uusia ystäviä ja uusia kokemuksia ja voit olla varma, että löydät etsimäsi ja paljon enemmän!

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Adventure –kielimatkamme Balille sisältää uskomattomia aktiviteetteja ja retkiä pitämässä huolen siitä, että saat kaiken irti tästä paratiisista. Miltä kuulostaisi vaikkapa surfaaminen, jooga rannalla tai koskenlasku? Omistautuneet ja pätevät ohjaajamme ovat luonnollisestikin mukana kaikissa aktiviteeteissa ja retkillä.

Maksimoi kielimatkakokemuksesi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Balin kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoittuminen

Balilla saat uusien ystäviesi kanssa upean mahdollisuuden majoittua yksityisellä villalla lähellä Pantai Muayan rantaa.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Resort-majoitus täysihoidolla
  • Kielen opiskelu
  • Retket ja aktiviteetit
  • Reppu
  • STS -t-paita
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Lähdöt ja hinnat

Jätä yhteydenottopyyntö