Kielimatkat, 15–18-vuotiaille
Keep calm & go to London

Kielimatka Lontooseen

Lontoo on pitkään ollut yhden maailman mahtavimman imperiumin pääkaupunki, ja se on edelleen yksi maailman suosituimmista kaupungeista, aina kulttuurin, muodin, liike-elämän, viihteen ja tieteen kärjessä. Lontoo on täysin ainutlaatuinen, ja ihmiset, jotka käyvät täällä usein löytävät uusia kokemuksia jokaisen vierailun yhteydessä.

Kohokohdat

  • Yksi maailman upeimmista kaupungeista
  • Iso-Britannian kulttuurielämän keskus
  • Monipuolinen historia
  • Muodin ja uusien innovaatioiden mekka
  • Maailmankuulut nähtävyydet, kuten Big Ben ja London Eye
  • Rajaton tapahtumatarjonta

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opi englantia Lontoossa

Lontoo on epäilemättä yksi parhaista paikoista oppia englanti. Jos päätät matkustaa Lontooseen, olet hyvässä seurassa: opiskelijoita yli 200 maasta saapuu tänne joka vuosi parantamaan englantiaan nauttien samalla kaikesta kaupungin tarjoamasta. STS-opiskelijoilla on mahdollisuus valita klassinen kielimatka tai urheiluleiri, jossa keskitytään joko ratsastukseen tai jalkapalloon. Täydellinen tapa yhdistää hyöty ja huvi kesällä! Lontoon kielimatkalla saat täydellisen yhdistelmän oppitunteja, hauskoja aktiviteetteja ja jännittäviä retkiä. Kielimatka syventää sekä kielen että brittikulttuurin tuntemustasi.

Majoitus Lontoossa  

Lontoon kielikurssilla voit majoittua joko kampuksen asuntolassa tai isäntäperheessä. Isäntäperhemajoitus tarjoaa kurkistuksen brittiläiseen kulttuuriin lähietäisyydeltä, kun pääset harjoittelemaan kieltä paikallisen perheen kanssa. Kampuksemme sijaitsevat kätevästi Lontoon keskustan lähettyvillä ja henkilökuntamme on saatavilla kellon ympäri. Molempiin majoituksiin sisältyy joka päivä aamianen, lounas ja illallinen. Jos valintasi on ratsastus -tai jalkapalloleiri, majoitut kampuksella.

Aktiviteetit

Kielimatka Lontooseen sisältävät paljon muutakin kuin englannin opiskelua. Pääset tutustumaan Lontoon mahtavaan tarjontaan erilaisten aktiviteettien ja retkien kautta, kaikki retket järjestetään kokeneiden ohjaajiemme puolesta. Vierailet Englannin pääkaupungin maailmankuuluilla nähtävyyksillä ja alueilla, käyt ostoksilla ja kokeilet hauskoja aktiviteetteja, joiden kautta pääset tutustumaan paremmin sekä Lontooseen että uusiin ystäviisi. Jos valitset urheiluleirin, pääset treenaamaan suosikkilajiasi, tutustumaan kaupunkiin ja osallistumaan hauskoihin aktiviteetteihin.

Tietoa Lontoosta

Historiallinen mutta moderni suurkaupunki, joka hurmaa ainutlaatuisuudellaan - Lontoo on kaupunki, jolle ei löydy vertaa. Ikoniset nähtävyydet ja historialliset maamerkit ovat jokaisen kulman takana, ja jokainen päivä on täynnä jännitystä ja seikkailua. Kuuluisien nähtävyyksien lisäksi Lontoo on täynnä kiehtovia museoita ja kauniita puistoja, hauskoja tapahtumia, esityksiä ja konsertteja.

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 8.4 miljoonaa
Valuutta: Englannin Punta (GBP) 
Maakoodi: +44
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia 
Pinta-ala: 1 572 km2 

Matkustaminen Lontooseen

Varaat oman matkasi Lontooseen. Tapaamme sinut lentokentälle laskeuduttuasi ja matkustamme yhdessä joko kampuksellesi tai kohtaamispaikkaan, jossa tapaamme isäntäperheesi.

Yhteenveto

Vietä kesä yksi maailman parhaista kaupungeista muiden nuorten kanssa kansainvälisessä ryhmässä. Harjoittele englannin kieltä, itsenäisty ja tapaa uusia ystäviä – tästä tulee unohtumaton kesä!

Katso lisää