Kielimatkat, 8–19-vuotiaille
Empowering young people since 1958!
Keep calm & go to London

Kielimatkalle Lontooseen

Lontoo on aina ollut yksi maailman tärkeimmistä ja vaikutusvaltaisimmista pääkaupungeista ja vaikuttaa jatkuvasti kulttuurin, muodin, liiketoiminnan, tieteen, viihteen ja koulutuksen kärkisijoilla. Ei ole toista Lontoon veroista ja on sanomattakin selvää, että tämä monipuolinen maailman metropoli on unohtumaton kohde kesän kielimatkalle ja maailman kolmanneksi puhutuimman kielen, englannin, opiskelulle.

Kohokohdat

  • Yksi maailman upeimmista kaupungeista
  • Iso-Britannian kulttuurielämän keskus
  • Monipuolinen historia
  • Muodin ja uusien innovaatioiden mekka
  • Maailmankuulut nähtävyydet, kuten Big Ben ja London Eye
  • Rajaton tapahtumatarjonta

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ota meihin yhteyttä

Opiskele englantia Lontoossa 

On selvää, että Lontoo on yksi maailman parhaista paikoista opiskella englantia, ja voit olla varma, että Lontoon kielimatkan aloittaessasi, et ole ainoa kaupungin monipuolisista mahdollisuuksista ja korkeatasoisesta koulutuksesta kiinnostunut, sillä Lontoossa asuu ja opiskelee nuoria yli 200 maasta. Lontoossa sinulla on mahdollisuus ottaa kaikki irti kielimatkakesästäsi ja päästä opiskelemaan kieltä Classic-kielikurssillamme, joka täydellinen yhdistelmä tehokasta kielenopiskelua ja aktiivista vapaa-aikaa. Samalla pääset tutustumaan maan viehättävään kulttuuriin ja kokemaan aitoa suurkaupunkielämää Brittiläiseen tyyliin. Kehitä kielitaitoasi yhdessä muiden kaltaistesi globetrottereiden kanssa yhdessä maailman mielenkiintoisimmista kaupungeista ja vietä kesä, jota et tule ikinä unohtamaan!

Majoittuminen Lontoossa  

Kokeile aitoa Brittiopiskelijan elämää kielimatkalla Lontooseen. Pääset majoittumaan yhdessä muiden ympäri maailmaa saapuvien kielimatkalaisten kanssa yhdellä neljästä valittavanasi olevasta kampuksesta; Docklands, Greenwich, Harrow tai Roehampton. Jokainen kampuksista sijaitsee erilaisessa uniikissa ympäristössään lyhyen junamatkan päässä Lontoon vilkkaasta keskustasta ja jokaisella on omat erityispiirteensä. Yhteistä kampuksille on korkeatasoiset fasiliteetit takaamaan mukavuutesi ja viihtyvyytesi kielimatkasi ajan. STS ohjaajasi majoittuu myös kampuksella ja on luonnollisestikin tavoitettavissasi 24/7. Majoitukseen sisältyy täysihoito ja pääset nauttimaan aamiaisen, lounaan ja päivällisen kampuksen ruokalasalissa.

Aktiviteetit ja retket

Kielimatkamme Lontooseen sisältävät paljon enemmän, kuin pelkän kielenopiskelun. Pääset tutustumaan maailmanluokan metropolin eri alueisiin, tunnetuimpiin nähtävyyksiin ja shoppailumahdollisuuksiin erilaisissa aktiviteeteissa ja retkillä, joilla mukanasi on tietysti aina myös ammattitaitoista henkilökuntaamme.

Lisäpalvelut 

Maksimoi kielimatkasi askel edemmäs lisäämällä varaukseesi suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti. Explorer Passiin on sinun ja uusien ystäviesi iloksi paketoitu mm. retki maailmankuuluun Madame Tussaud´sin vahakabinettiin, ajelu ikonisessa London Eye -maailmanpyörässä ja risteily Thames-joella.

Lontoosta  

Historiallinen, mutta moderni, kosmopoliitti, mutta uniikki, multikulttuurinen, mutta tyylikkäästi hyvin englantilainen. Lontoo on ainutlaatuinen ja monipuolinen kaupunki, jossa historialliset maamerkit ja maailmankuulut nähtävyydet värittävät katukuvaa ja jokainen päivä tuo mukanaan uuden seikkailun. Suurkaupunkiolemuksestaan huolimatta Lontoo on tunnettu museoiden ja nähtävyykisensä ohella myös kauniista puistoistaan sekä monipuolisesta tapahtumatarjonnastaan. Lähde STS:n kanssa Lontooseen katsomaan itse, mitä kaikkea kaupungilla on tarjota!

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 8.4 miljoonaa
Valuutta: Englannin Punta (GBP) 
Maakoodi: +44
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia 
Pinta-ala: 1 572 km2 

Matkustaminen Lontooseen 

Pidämme aina huolen siitä, että matkasi kohteeseen sujuu mukavasti ja turvallisesti. Tapaat ohjaajasi tai STS:n saattajan Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja yhdessä check-inin tehtyänne lennätte ryhmänä Lontooseen. Laskeuduttuanne jatkatte yhdessä matkaa kenttäbussikuljetuksella valitsemillenne kampuksille.

Yhteenveto

Vietä kesä tutustuen yhteen maailman mielenkiintoisimmista ja monipuolisimmista kaupungeista yhdessä muiden kaltaistesi seikkailunhaluisten globetrottereiden kanssa. Lontoon kielimatkalla pääset kehittämään kielitaitoasi, saamaan uusia ystäviä ympäri maailmaa ja tutustumaan kuuluisaan brittikulttuuriin kosketusetäisyydeltä.