Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Keep calm & go to London

Englantia Lontoossa

Opiskele englantia Englannin pääkaupungissa. Lontoossa on kaikkea – mielenkiintoinen historia, trendikkäitä asuinalueita ja maailmankuuluja nähtävyyksiä. Valmistaudu kielimatkaan, jonka aikana pääset näkemään parhaimmiston siitä, mitä kaupungilla on tarjota!


Kurssit Lontoo

English London, Docklands

Alkaen 2 545 €

English in London, Greenwich

Alkaen 2 495 €

English in London, Harrow

Alkaen 2 495 €

English in London, Roehampton

Alkaen 2 395 €

E-Sports Camp Lontoossa

Alkaen 2 895 €

Lisätietoa Lontoosta

Kieli: englanti
Ikä: 14-17
Asukkaita: 7.8 milj.
Valuutta: Britannian punta (£, GBP)
Kesälämpötila: 22°C
Shoppailumahdollisuudet: Kyllä - rajattomat!

Kampusmajoitus Lontoossa

Kokeile aitoa Brittiopiskelijan elämää kielimatkallasi majoittumalla yliopiston kampuksella. Lontoossa pääset valitsemaan suosikkisi 4 erilaisesta kampuksesta, eripuolilla kaupunkia. Löydät varmasti joukosta sen, johon ihastut!

Majoitut yhden tai kahden hengen huoneessa. Majoitukseen sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen kampuksen ruokalassa. Retkipäivinä otamme lounaan mukaan lunch boxissa.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi Lontoossa sisältää paljon muutakin kuin vain englannin kielen opiskelua! Oppituntien jälkeen tutustumme tähän monipuoliseen kaupunkiin hauskojen aktiviteettien ja retkien myötä. Ammattitaitoiset ja omistautuneet STS ohjaajamme ovat mukanamme koko matkan ajan.

8-Westminster-Bridge-London-Big-Ben-AdobeStock_99879467.jpg

Lontoon parhaat palat

Kielimatkallamme Lontoossa pääset näkemään kaupungin parhaat palat, kuuluisimmat nähtävyydet ja mielenkiintoisimmat alueet. Lähdemme opastetuille kaupunkikierroksille, niin kävellen kuin bussillakin, ja jo pari viikkoa kaupungissa vietettyäsi tulet tuntemaan olosi kotoisaksi ja sinulle on kertynyt monta lempiasiaa ja -paikkaa Lontoossa.

Kielimatkalla tulemme näkemään kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Buckingham Palacen, Westminster Abbeyn ja Big Benin, vierailemaan eri alueilla, kuten Covent Gardenilla, Chelseassa, Camdenilla ja SoHossa sekä viettämään aikaa tunnetuissa puistoissa, kuten James´s Parkissa ja Hyde Parkissa. Kerro STS ohjaajillesi, jos haluat tehdä jotain tiettyä tai nähdä jonkun tietyn kohteen ja he yrittävät täyttää toiveesi.

Ostosmatkat

Lontoo on shoppailuparatiisi, josta löytyy jotakin jokaiselle, ikään ja tyyliin katsomatta. Kaikkea Camdenin ja Notting Hillin kirppisalueista, suuriin Westfieldin tapaisiin ostoskeskuksiin, aina suosittuihin Oxford Streetin kauppoihin asti. Lontoosta löydät varmasti jotain itselle mieluisaa. Jos shoppailu ei ole sinua varten, on silti jännittävää vierailla Lontoon vilkkailla markkinoilla ja ostoskaduilla, koska ne ovat aina täynnä elämää ja hyvää ilmapiiriä.

Pelit ja aktiviteetit

Aikataulusi on täynnä hauskoja aktiviteetteja, joita STS ohjaajasi järjestävät päivittäin. Se voi olla mitä tahansa peleistä, elokuvista tai tietovisasta karaokeiltaan. Nämä aktiviteetit ovat täydellisiä, kun mielesi tekee vain rentoutua ja viettää aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Vaihtelevat urheiluaktiviteetit

STS ohjaajasi järjestävät urheilukilpailuja ja esimerkiksi ”Olympic Nightin”, jossa kokeilemme eri urheiluaktiviteetteja. Kerro STS ohjaajillesi, jos mielessäsi on jokin tietty urheilulaji, jota haluat koittaa ja he yrittävät sen järjestää.

STS Student Party

STS ohjaajasi järjestävät Student Partyja, joissa pääset yhdessä muiden kielimatkalaisten kanssa pitämään hauskaa musiikin, tanssimisen, ruoan ja kuulumisten vaihtamisten merkeissä. Täydelliselle päivälle täydellinen lopetus!

Tietoa Lontoossa

Lontoo on iso ja eläväinen kaupunki, josta löytyy historiaa, muotia, kulttuuria, musiikkia, urheilua ja etnisiä ravintoloita ympäri maailmaa. Täällä pääset tutustumaan lähemmin kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten Big Ben, Tower Bridge ja London Eye. Lontoo on myös juuri se oikea matkakohde kaikille jalkapallon ystäville!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018