Varaa seikkailusi nyt kesälle 2022
Koe London-by-the-Sea!

Kielimatka Brightoniin

Lähde suositulle kielimatkalle Brightoniin, nauti Englannin kauniista rannikosta ja koe vilkas ilmapiiri. Vietä elämäsi paras kesä yhdessä Englannin ainutlaatuisimmista kaupungeista!

Kohokohdat

 • Viihtyisä rantakatu
 • Maailmankuulu viihdelaituri, The Brighton Palace Pier
 • Monipuolisen trendikäs ruokakulttuuri 
 • Lumoava Royal Pavilion
 • Kaupungin yhteisöllinen ja avoin elämänmeno
 • Upeat shoppailumahdollisuudet 

Kurssivaihtoehdot

Englantia Brightonissa
Brighton, Englanti
Alkaen 1 090 €
 • Ikä 13-19
 • Kampus/Isäntäperhe
 • Täysihoito
 • Englanti
Valokuvausta Brightonissa
Brighton, Englanti
Alkaen 2 150 €
 • Ikä 15-19
 • Kampus/Isäntäperhe
 • Täysihoito
 • Valokuvauskurssi

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Paranna kielitaitoasi Brightonissa

Kielimatka Brightoniin on täydellinen sekoitus englannin oppitunteja ja hauskoja aktiviteetteja. Brightonia kutsutaan usein 'London-by-the-Sea'ksi, ja se on yksi Britannian vilkkaimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista. Brightonissa osallistut klassiselle englannin kielen kurssille. Tämä kurssi on varsinainen kestosuosikki; parannat kielitaitoasi ja ääntämistäsi samalla, kun sinusta kehittyy rennompi kielen käyttäjä. Ensimmäisenä päivänä suoritat lähtötasotestin, jotta pääset ryhmään nuoria, joilla on samanlaiset ennakkotaidot kuin sinulla. Ryhmät ovat kansainvälisiä, joten tapaat uusia ystäviä kaikkialta maailmasta. Opiskelet Brightonin yliopiston Moulsecoomb-kampuksella, ja taitavat opettajat varmistavat, että opit mahdollisimman paljon matkan aikana. Kaikki opintomateriaali sisältyy hintaan ja kurssin lopussa saat STS-tutkintotodistuksen.

Majoitus Brightonissa

Brightonissa voit valita kahden majoitustyypin väliltä. Kokeile opiskelijaelämää kampuksella muiden kielimatkalaisten kanssa tai asu huolella valitun isäntäperheen luona. Asumalla isäntäperheen luona saat kokea brittiläisiä perinteitä ja käsityksen arkielämästä. Isäntäperheessä majoittuu lisäksesi 1-3 muuta oppilasta. Täysihoito sisältyy sekä kampus- että isäntäperhemajoitukseen, ja riippumatta siitä, mitä valitset, takaamme sinulle turvallisen ja mukavan matkan STS:n kanssa.

Aktiviteetit

Kielimatkamme Brightoniin sisältävät englannin oppituntien lisäksi myös paljon hauskoja aktiviteetteja sinulle ja uusille ystävillesi. Sitoutuneet ja kokeneet johtajat järjestävät kaikki aktiviteetit ja retket matkan aikana. Opastettu kierros Brightonissa, rantatoiminta, rantajuhlat, erilaiset pelit ja urheilulajit sekä suosittu STS-juhlat sisältyvät matkan hintaan!

Brightonista

Yli 8,5 miljoonalla vierailijalla vuosittain, Brighton on ylivoimaisesti Englannin rannikon suosituin kaupunkikohde. Kaupungista löytyy nähtävää ja tekemistä vuoden ympäri, mutta ehdoton sesonki on luonnollisestikin kesällä, jolloin kaupunki täyttyy kansainvälisestä kuhinasta ympäri maailmaa saapuvine turisteineen ja kielimatkalaisineen. Brighton on luovan värikäs ja monipuolinen kielimatkakohde, joka tarjoilee mahdollisuuksia jokaiseen makuun.

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 260 000
Valuutta: Iso-Britannian punta (GBP)
Maakoodi: +44
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia
Pinta-ala: 87,79 km2

Kolme viikkoani Brightonissa olivat elämäni ikimuistoisimmat / Sabina Widman

Matkustaminen Brightoniin

Henkilökuntamme tapaa sinut lentokentällä laskeuduttuasi, ja matkustatte yhdessä Brightoniin. Jos majoitut isäntäperheen luona, saattavat ohjaajat sinut kokoontumispaikkaan, josta perheesi noutaa sinut. Jos majoitut kampuksella, matkustat sinne henkilökuntamme ja muiden kielimatkalaisten kanssa.

Yhteenveto

Brighton on yksi suosituimmista kielimatkakohteistamme, ja on helppo ymmärtää, miksi ihmiset ympäri maailmaa haluavat matkustaa tänne. Täällä on viihtyisiä rantoja, jotka houkuttelevat uimaan, tutustumaan uusiin ystäviin ja kuuntelemaan musiikkia pitkinä kesäiltoina. Tervetuloa mukaan kokemaan ”London-by-the-sea”!

Katso lisää