Kielimatkat, 15–19-vuotiaille
Koe London-by-the-Sea!

Kielimatka Brightoniin

Lähde suositulle kielimatkalle Brightoniin, nauti Englannin kauniista rannikosta ja koe vilkas ilmapiiri. Vietä elämäsi paras kesä yhdessä Englannin ainutlaatuisimmista kaupungeista!

Kohokohdat

 • Viihtyisä rantakatu
 • Maailmankuulu viihdelaituri, The Brighton Palace Pier
 • Monipuolisen trendikäs ruokakulttuuri 
 • Lumoava Royal Pavilion
 • Kaupungin yhteisöllinen ja avoin elämänmeno
 • Upeat shoppailumahdollisuudet 

Kurssivaihtoehdot

Englantia Brightonissa
Brighton, Englanti
 • Ikä 15-19
 • Kampus/Isäntäperhe
 • Täysihoito
 • Englanti
Valokuvausta Brightonissa
Brighton, Englanti
 • Ikä 15-19
 • Kampus/Isäntäperhe
 • Täysihoito
 • Valokuvauskurssi

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Paranna kielitaitoasi Brightonissa

Brightonin lempinimi on London-by-the-sea, se tarjoaakin täydellisen sekoituksen ranta -ja kaupunkielämää. Brighton on yksi Iso-Britannian energisimmistä ja mielenkiintoisimmista kaupungeista, siellä on kiva fiilis. Kaupunki sijaitsee pitkällä rantakaitaleella ja elämä Brighton Pier -laiturin ympäristössä on vilkasta. Voit valita joko perinteisen kielikurssin tai valokuvauskurssin.

Majoitus Brightonissa

Brightonissa voit valita kahden majoitustyypin väliltä. Kokeile opiskelijaelämää kampuksella muiden kielimatkalaisten kanssa tai asu huolella valitun isäntäperheen luona. Asumalla isäntäperheen luona saat kokea brittiläisiä perinteitä ja käsityksen arkielämästä. Isäntäperhemajoituksessa asut perheessä korkeintaan kolmen kurssikaverin kanssa. Täysihoito sisältyy sekä kampus- että isäntäperhemajoitukseen, ja riippumatta siitä, mitä valitset, takaamme sinulle turvallisen ja mukavan matkan STS:n kanssa.

Aktiviteetit

Kielimatkamme Brightoniin sisältävät englannin oppituntien lisäksi myös paljon hauskoja aktiviteetteja sinulle ja uusille ystävillesi. Sitoutuneet ja kokeneet johtajat järjestävät kaikki aktiviteetit ja retket matkan aikana. Opastettu kierros Brightonissa, rantatoiminta, rantajuhlat, erilaiset pelit ja urheilulajit sekä suosittu STS-juhlat sisältyvät matkan hintaan!

Brightonista

Yli 8,5 miljoonalla vierailijalla vuosittain, Brighton on ylivoimaisesti Englannin rannikon suosituin kaupunkikohde. Kaupungista löytyy nähtävää ja tekemistä vuoden ympäri, mutta ehdoton sesonki on luonnollisestikin kesällä, jolloin kaupunki täyttyy kansainvälisestä kuhinasta ympäri maailmaa saapuvine turisteineen ja kielimatkalaisineen. Brighton on luovan värikäs ja monipuolinen kielimatkakohde, joka tarjoilee mahdollisuuksia jokaiseen makuun.

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 260 000
Valuutta: Iso-Britannian punta (GBP)
Maakoodi: +44
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia
Pinta-ala: 87,79 km2

Kolme viikkoani Brightonissa olivat elämäni ikimuistoisimmat / Sabina Widman

Matkustaminen Brightoniin

Henkilökuntamme tapaa sinut lentokentällä laskeuduttuasi, ja matkustatte yhdessä Brightoniin. Jos majoitut isäntäperheen luona, saattavat ohjaajat sinut kokoontumispaikkaan, josta perheesi noutaa sinut. Jos majoitut kampuksella, matkustat sinne henkilökuntamme ja muiden kielimatkalaisten kanssa.

Yhteenveto

Brighton on yksi suosituimmista kielimatkakohteistamme, ja on helppo ymmärtää, miksi ihmiset ympäri maailmaa haluavat matkustaa tänne. Täällä on viihtyisiä rantoja, jotka houkuttelevat uimaan, tutustumaan uusiin ystäviin ja kuuntelemaan musiikkia pitkinä kesäiltoina. Tervetuloa mukaan kokemaan ”London-by-the-sea”!

Katso lisää