Discover You - in a new language
Koe London-by-the-Sea!

Kielimatkalle Brightoniin

Lähde kielimatkalle yhteen kaikkien aikojen suosituimmista kielimatkakohteistamme ja ihastu Englannin rannikon värikkääseen suurkaupunkiin, ainutlaatuiseen Brightoniin.

Kohokohdat

  • Viihtyisä rantakatu
  • Maailmankuulu viihdelaituri, The Brighton Palace Pier
  • Monipuolisen trendikäs ruokakulttuuri 
  • Lumoava Royal Pavilion
  • Kaupungin yhteisöllinen ja avoin elämänmeno
  • Upeat shoppailumahdollisuudet 

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia Brightonissa

Kielimatka Brightoniin tarjoilee täydellisen yhdistelmän kielenopiskelua ja aktiivisen hauskaa vapaa-aikaa. ´London-by-the-Sea´ lempinimelläkin tunnettu Brighton on yksi Iso-Britannian mielenkiintoisimmista ja omalaatuisimmista kaupungeista ja on tunnettu rennosta ilmapiiristään ja avoimista ihmisistään. Brightonissa osallistut kansainväliselle Classic -kielikurssille, joka tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen kielenopiskeluun niin oppitunneilla, kuin aktiivisella vapaa-ajallakin. Pääset kehittämään kielitaitoasi ja rohkaistumaan kielenkäyttäjänä jokapäiväisessä kanssakäymisessä yhdessä ammattitaitoisten opettajien, ohjaajien ja kurssikavereidesi kanssa. Ensimmäisenä koulupäivänä suoritat tasotestin, jonka myötä pääset opiskelemaan kieltä juuri sinulle sopivimmassa ryhmässä tasoistesi nuorten kanssa. Samalla saat mahdollisuuden ystävystyä nuoriin eri puolilta maailmaa. Oppitunnit pidetään Brightonin yliopiston Moulsecoombin kampuksella ja sekä opiskelumateriaalit että diplomi kurssin suorittamisesta sisältyvät luonnollisestikin hintaan.

Majoittuminen Brightonissa

Kielimatkallasi Brightoniin pääset valitsemaan suosikkisi kahdesta majoitustyypistä. Kokeile kampuselämää yhdessä muiden kielimatkalaisten kanssa tai kurkista paikalliseen elämäntyyliin ja kulttuuriin aitiopaikoilta majoittumalla huolella valitussa isäntäperheessä yhdessä 1-3 muun kielimatkalaisen kanssa. Kumman valitsetkin, voit olla varma, että majoitut mukavasti ja turvallisesti. Molempiin majoitustyyppeihin sisältyy täysihoito; aamiainen, lounas ja päivällinen.

Aktiviteetit ja retket

Kielimatkamme Brightoniin sisältävät kielenopiskelun lisäksi runsaan kattauksen vapaa-ajanaktiviteetteja ja -retkiä, jotka kaikki toteutetaan yhdessä muiden kielimatkalaisten ja osaavien ohjaajiemme kanssa. Opastettu kierros Brightoniin tutustuen, rantaretkiä ja –juhlia, pelejä ja urheilulajikokeiluja sekä legendaariset STS Partyt sisältyvät kaikki hintaan, joten et varmasti tule kärsimään vapaa-ajanvietto-onglemista kielimatkaviikkojesi aikana.

Lisäpalvelut

Maksimoi kielimatkasi askel pidemmälle lisäämällä varaukseesi suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti. Explorer Passiin on paketoitu kohteen suorituimpia aktiviteetteja ja retkiä, joista et todellakaan halua jäädä paitsi. Miltä kuulostaisi muutama retki Lontooseen, maan tunnetuimpien nähtävyyksien äärelle? Tai vierailu Brightonin häikäisevässä Sea Life Centressä, joka muuten on vanhin yhä toiminnassa oleva yleisöakvaario maailmassa? Näiden lisäksi paketti sisältää käynnin ikonisessa Royal Pavilionissa sekä päiväretken Canterburyn kaupunkiin.

Brightonissa tarjolla on myös Multiwater –harrastuskurssi, jonka varaamalla pääset kokeilemaan erilaisia vesiurheilulajeja kielimatkasi aikana.

Brightonista

Yli 8,5 miljoonalla vierailijalla vuosittain, Brighton on ylivoimaisesti Englannin rannikon suosituin kaupunkikohde. Kaupungista löytyy nähtävää ja tekemistä vuoden ympäri, mutta ehdoton sesonki on luonnollisestikin kesällä, jolloin kaupunki täyttyy kansainvälisestä kuhinasta ympäri maailmaa saapuvine turisteineen ja kielimatkalaisineen. Brighton on luovan värikäs ja monipuolinen kielimatkakohde, joka tarjoilee mahdollisuuksia jokaiseen makuun.

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 260 000
Valuutta: Iso-Britannian punta (GBP)
Maakoodi: +44
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia
Pinta-ala: 87,79 km2

Kolme viikkoani Brightonissa olivat elämäni ikimuistoisimmat / Sabina Widman

Matkustaminen Brightoniin

Ohjaajasi tai STS:n saattaja tapaa sinut ja muun kielimatkaryhmän Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja lennätte yhdessä Lontooseen, josta jatkatte yhteisellä bussikuljetuksella Brightoniin. Saapuessanne Brightoniin tapaat paikallista henkilökuntaamme ja jatkat matkaasi lopulliseen määränpäähäsi. Jos majoitut isäntäperheessä, tulee perhe noutamaan sinua yhteiseltä tapaamispaikalta. Kampuksella majoittuvat jatkavat matkaa yhdessä muiden kampuksella majoittuvien nuorten sekä ohjaajien kanssa kohti Moulsecoombin kampusta.

Yhteenveto

Brighton on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kielimatkakohteistamme ja tutustuttuasi kaupunkiin, tulet ymmärtämään, miksi miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ihastuvat siihen matkoillaan. Brighton on monipuolinen kaupunkikohde , jossa vallitsee rennon kansainvälinen ilmapiiri, aina sykkivästä keskustasta viihtyisälle rannalle, jossa nuoret viettävät kesäiltoja hengaillen, uiden ja musiikkia kuunnellen.