STS Kielimatkat – hauskoja ja kehittyviä matkoja jo vuodesta 1958 lähtien
Koe London-by-the-Sea!

Kielimatka Brightoniin

Lähde suositulle kielimatkalle Brightoniin, nauti Englannin kauniista rannikosta ja koe vilkas ilmapiiri. Vietä elämäsi paras kesä yhdessä Englannin ainutlaatuisimmista kaupungeista!

Kohokohdat

  • Viihtyisä rantakatu
  • Maailmankuulu viihdelaituri, The Brighton Palace Pier
  • Monipuolisen trendikäs ruokakulttuuri 
  • Lumoava Royal Pavilion
  • Kaupungin yhteisöllinen ja avoin elämänmeno
  • Upeat shoppailumahdollisuudet 

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Lataa esitteesi

Oletko valmis unohtumattomaan kesään STS:n Kielimatkalla? Lisätietoja saat esitteestämme.

Paranna kielitaitoasi Brightonissa

Brightonin lempinimi on London-by-the-sea, se tarjoaakin täydellisen sekoituksen ranta -ja kaupunkielämää. Brighton on yksi Iso-Britannian energisimmistä ja mielenkiintoisimmista kaupungeista, siellä on kiva fiilis. Kaupunki sijaitsee pitkällä rantakaitaleella ja elämä Brighton Pier -laiturin ympäristössä on vilkasta. Voit valita joko perinteisen kielikurssin tai valokuvauskurssin.

Majoitus Brightonissa

Brightonissa voit kokea opiskelijaelämää kampuksella muiden kielimatkailijoiden kanssa. Kampusmajoitukseen sisältyy täysihoito, ja takaamme sinulle turvallisen ja viihtyisän oleskelun STS:ssä.

Aktiviteetit

Kielimatkamme Brightoniin sisältävät englannin oppituntien lisäksi myös paljon hauskoja aktiviteetteja sinulle ja uusille ystävillesi. Sitoutuneet ja kokeneet johtajat järjestävät kaikki aktiviteetit ja retket matkan aikana. Opastettu kierros Brightonissa, rantatoiminta, rantajuhlat, erilaiset pelit ja urheilulajit sekä suosittu STS-juhlat sisältyvät matkan hintaan!

Brightonista

Yli 8,5 miljoonalla vierailijalla vuosittain, Brighton on ylivoimaisesti Englannin rannikon suosituin kaupunkikohde. Kaupungista löytyy nähtävää ja tekemistä vuoden ympäri, mutta ehdoton sesonki on luonnollisestikin kesällä, jolloin kaupunki täyttyy kansainvälisestä kuhinasta ympäri maailmaa saapuvine turisteineen ja kielimatkalaisineen. Brighton on luovan värikäs ja monipuolinen kielimatkakohde, joka tarjoilee mahdollisuuksia jokaiseen makuun.

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 260 000
Valuutta: Iso-Britannian punta (GBP)
Maakoodi: +44
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia
Pinta-ala: 87,79 km2

Kolme viikkoani Brightonissa olivat elämäni ikimuistoisimmat / Sabina Widman

Matkustaminen Brightoniin

Henkilökuntamme tapaa sinut lentokentällä, kun laskeudut, ja matkustatte yhdessä Brightoniin. Asut kampuksella ja matkustat sinne henkilökuntamme ja muiden kieltenopiskelijoiden kanssa.

Yhteenveto

Brighton on yksi suosituimmista kielimatkakohteistamme, ja on helppo ymmärtää, miksi ihmiset ympäri maailmaa haluavat matkustaa tänne. Täällä on viihtyisiä rantoja, jotka houkuttelevat uimaan, tutustumaan uusiin ystäviin ja kuuntelemaan musiikkia pitkinä kesäiltoina. Tervetuloa mukaan kokemaan ”London-by-the-sea”!

Katso lisää