Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Koe London-by-the-Sea!

Englantia Brightonissa

Älä anna idyllisen sijainnin, pitkän rantaviivan ja kuuluisan Brighton Pierin hämätä – kurssikohteestamme löytyy myös suurkaupungin syke, viihdetarjonta, trendit ja ostosmahdollisuudet. Kaupungin joka kesä valtaavat turistit ja kielimatkalaiset tekevät tunnelmasta vieläkin värikkäämmän ja kansainvälisemmän.


Kurssit Brighton

English

Alkaen 1 895 €

English + Photo

Alkaen 2 595 €

1_0695_Almunecar_Costa_Tropical_DSC_3292 (3).jpg

Vesiurheilua koulun jälkeen

Varaa Multiwater-harrastuskurssi osaksi STS Original -kielimatkaa ja pääset kokeilemaan mm. Stand U-Paddlingia (SUP), surffausta sekä purjehtimista. Siitä tulee huikeaa!

1_Oxford_Magdalen college_6321.jpg

Kurkistus brittiläiseen opiskelija-elämään

Kokeile brittiläistä opiskelija-elämää majoittumalla kampuksella. Saat asua omassa huoneessa jaetussa asuntola-huoneistossa, ateriat nautit yhteisessä ruokalassa. Loistava tapa hankkia uusia ystäviä eri puolilta maailmaa!

Majoitus kampuksella

Tietoa Brightonista kielimatkakohteena

Kieli: englanti
Ikä: 12-17-vuotta
Asukkaita: 260 000 (sis. Hoven alueen)
Valuutta: Britannian punta (£, GBP)
Kesälämpötila: 23 °C
Ranta: Kyllä. Pitkä ja tunnettu huvipuistolaituristaan.
Shoppailumahdollisuudet: Upeat Brightonissa ja vieläkin paremmat Lontoossa.

Kolme viikkoani Brightonissa olivat elämäni ikimuistoisimmat!
Sabima Widman
Brighton

Isäntäperhe vai kampus Brightonissa?

Brightonissa pääset valitsemaan kahdesta eri majoitustyypistä. Kokeile elämää paikallisella kampuksella yhdessä kielimatkaystäviesi kanssa tai majoitu huolella valitussa isäntäperheessä.

1-Brighton-Moulsecoomb-Residential (5).jpg

Asu kampuksella

Majoittumalla koulun kampuksella pääset kurkistamaan, millaista olisi elää opiskelijana Englannissa. Saat oman huoneen jaetussa huoneistossa. Jokaisessa huoneistossa on yhteensä 6 huonetta, joiden asukkaat jakavat kylpyhuoneen, keittiön ja oleskelualueen yhdessä.

Kampusmajoitukseen sisältyy täysihoito. Arkipäivien ateriat nautit yhteisessä ruokalassa ja viikonloppuisin saat lounaseväät mukaan retkelle tai aktiviteettiin. Kerran viikossa tarjolla on runsas englantilainen aamiainen.

Valittavissa osaksi Original English -kielimatkaa.

1_Host_Family_Malta_0917.jpg

Majoitu englantilaisessa isäntäperheessä

Majoittumalla sinulle huolella valitussa isäntäperheessä, pääset tutustumaan paikalliseen elämänmenoon ja tapoihin perheen arkea seuraten. Perheet asuvat eri puolilla kaupunkia ja kanssasi samaan perheeseen majoittuu maksimissaan 3 muuta oppilasta.

Nautit aamiaisen ja päivällisen perheesi luona ja saat lounaseväät mukaasi kouluun.

Valittavissa osaksi Original English- ja Original English + Photo -kielimatkoja.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Brightonin kielimatkamme sisältävät englannin kielen tuntien lisäksi useita hauskoja aktiviteetteja täydentämään vapaa-aikaasi. Omistautuneet ja kokeneet STS ohjaajamme valvovat ja ohjaavat kaikki aktiviteetit ja retket kielimatkasi aikana.

Retket sisältyvät kahden ja kolmen viikon kielimatkoihin, jos ei toisin mainita.

1_Fanny_Alenius_Brighton_UK_0953.jpg

Opastettu kierros Brightonissa

Brightonin kielimatkamme alkaa opastetulla kaupunkikierroksella, jonka aikana tutustumme kaupungin tärkeimpiin kiintopisteisiin ja nähtävyyksiin. Kierroksella vierailemme koululla, rannalla ja kaupungin keskustassa, jonka aikana pystyt esittämään kysymyksiä Brightonista sekä kielimatkastasi.

1-CTM-julia-cederblad-Backpack-Beach-Brighton.jpg

Rantaretket

Brighton on täydellisellä sijainnilla Englannin etelärannikolla ja teemme useita rantaretkiä, joissa pääsemme nauttimaan ihanasta merestä ja aurinkoisesta säästä.

Beach Partyt

STS ohjaajasi järjestävät juhlat rannalla sinulle ja uusille ystävillesi kielimatkallasi. Iltapäivä täynnä hauskanpitoa, musiikkia ja ruokaa odottaa sinua.

Sisältyy vain kolmen viikon kielimatkoihin

Pelit ja aktiviteetit

Kielimatkaasi sisältyy monia hauskoja aktiviteetteja, joita STS ohjaajasi järjestävät päivittäin. Oli kyseessä sitten peli-, elokuva-, tietovisa- tai karaokeilta, ovat kaikki aktiviteetit täydellisiä rentoutumiseen ja ajanviettoon uusien ystäviesi kanssa.

Urheiluaktiviteetit

Kielimatkalla STS ohjaajasi järjestävät mm. “Olympics Nightin”, joissa kokeilemme eri urheiluaktiviteetteja. Jos sinulla on mielessäsi jokin tietty urheilulaji, jota haluaisit kokeilla, puhu ohjaajiesi kanssa asiasta ja he voivat yrittää järjestää asian.

STS Student Partyt

STS ohjaajasi järjestävät student partyja, joissa pääset tutustumaan toisiin kielimatkalaisiin ympäri maailmaa samalla tanssien kuumimpien listahittien tahtiin. Täydellinen lopetus täydelliselle päivälle!

Tietoa Brighton

Brightonissa vierailee yli 8,5 miljoonaa ihmistä vuosittain, mikä onkin luonut siitä yhden Englannin kuuluisimmista merenrantakaupungeista, joka vetää puoleensa kaikkia taiteilijasieluista nuorisoon. STS tarjoaa Brightonissa laajan valikoiman erilaisia harrastuskursseja. Tutustu alla kurssitarjontaamme.

Paljon tekemistä Brightonissa

Vapaa-aikasi ei varmasti kulu mietiskellessä, mitä tehdä. Brightonissa on pitkä kaunis ranta, joka tunnetaan erityisesti huvipuistolaituristaan, Brighton Pieristä, jossa tulette viettämään paljon aikaa yhdessä kielimatkaryhmäsi kanssa. Brightonissa pääset tanssimaan ja viettämään iltaa uusien ystäviesi kanssa kampuksella muutaman kerran viikossa järjestettävässä STS Discossa. Pääset tutustumaan myös kaupungin ihaniin pikkuputiikkeihin ja kahviloihin kulkiessasi pitkin sen viehättäviä katuja ja kujia. 

Isäntäperhe- tai kampusmajoitus

Kokeile kampus-elämää muiden opiskelijoiden kanssa, tai tutustu uusiin ystäviin tarkoin valitun isäntäperheen luona.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018