Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Hae nyt mukaan vaihtovuodelle 2022

Blogit

Paras tapa tutustua vaihto-ohjelmiin ja ymmärtää, mitä vaihto-ohjelma oikeasti nuorelle tarjoaa, on kuulla vaihdossa jo olleen nuoren kokemuksia, niitä huonoja ja niitä uskomattoman ihania juttuja, joita vaihtarit arjessaan ja isäntäperheessään kohtaavat!

Laura, Australia 2019/2020

Oon 17-vuotias tyttö Etelä-Pohjanmaalta lähdössä syksyllä 2019 vaihto-oppilaaksi Australiaan, Kingscliffiin. Ajatuksen vaihtoon lähdöstä sain viime syksyllä, kun luokalleni tuli vaihto-oppilas Saksata ja juttelimme vaihdosta. Äitini on myös ollut nuorena vaihto-oppilaana ja ajatus on aina kiinnostanut minua. Australian valitsin siksi, että halusin maahan, jossa puhutaan englantia, jotta voin kehittyä siinä. Australia on myös aina ollut unelmakohde, koska se on niin erilainen.

Jatka lukemista

Viivi, USA 2018/2019

Olen Viivi ja olen lukuvuoden 2018-2019 vaihto-oppilaana Yhdysvaltojen Washingtonissa. Sijoitukseni on pienessä kylässä nimeltään Cowiche. Pidän tätä blogia vähän kuin päiväkirjana niille joita kiinnostaa mitä mä rapakon takana oikein teen.

Jatka lukemista

Inka, Ranska 2018/2019

Moikka ja tervetuloa seuraamaan mun blogia! Täällä tosiaan kirjottelen mun vaihtovuodesta Ranskan Bretagnessa.

Jatka lukemista

Sini, Australia 2018/2019

Hello there!
I'm Sini and this is my blog. The original purpose of this blog is for me to post updates from my exchange year in Australia. You'll probably see a lot of photos on my site as photography is one of my bigger interests. Blog posts will mainly be about everyday life and my travels Down Under but there might be some other stuff along the way as well...

Jatka lukemista

Veera, USA, Alabama 2017/2018

´Oon kiitollinen, että saan olla täällä. Mä olen onnellinen siitä, että saan kotiin tullessa silittää kolmea kissaa, ruokkia vuohia ja syödä maailman parhaita Captain Crunch Berries -muroja. Oon onnellinen, että saan jakaa huoneen mun ihanan host siskon kanssa, ja saan aamuisin kuunnella sen ärsyttävää country musiikkia, jonka vaihdan muuhun heti kun hän kääntää selkänsä. Oon onnellinen, että mulla on mahtavat host vanhemmat, jotka on todella hauskoja ja välittäväisiä.´

Jatka lukemista