Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Varmista paikkasi edullisemmin - Hae 2020 vaihto-ohjelmiin viimeistään 2.9.19!

Coast to Coast

Päätä vaihtovuotesi ikimuistoiseen road tripiin! Matkusta USA:n halki rannikolta rannikolle aina aurinkoisesta Kaliforniasta trendikkääseen New Yorkiin tutustumalla paikkoihin, joista muut vain haaveilevat. Luo samalla uusia ystävyyssuhteita!

STS Coast to Coast lyhyesti

Matkusta kokeneiden ohjaajiemme ja uusien ystäviesi kanssa minibussilla 15 osavaltion halki. Koe matkan varrella mm. Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, New Orleans, Washington D.C. ja New York. Kaupunkialueilla majoitumme hostelleissa ja hotelleissa. Toinen toistaan kiehtovammilla maaseuduilla tulemme telttailemaan. Matkan aikana saat mahdollisuuden osallistua unohtumattomiin aktiviteetteihin, kuten koskenlaskuun, jeeppiajelulle, kaupunkikierroksille ja helikopterilennolle Grand Canyonilla!

Viikko 1

Matka alkaa Los Angelesista ryhmän ja ohjaajien tapaamisella. Los Angelesissa pääsemme vierailemaan Universal Studioilla, joka jälkeen aloitamme matkamme halki Mojaven aavikon kohti Las Vegasia. Valmistaudu lähes epätodelliseen tunteeseen nähdessäsi joukon maailman kuuluisimpia rakennuksia yhdellä kertaa saman kadun varrella. Olet saapunut The Stripille.

Ensimmäisellä viikolla vietämme 2 päivää myös maailmankuulujen luonnonnähtävyyksien äärellä, kun pääsemme tutustumme Grand Canyonin kansallispuistoon, jonka henkeäsalpaavat maisemat tulevat varmasti olemaan yksi reissumme kohokohdista. Suosittelemme tyhjentämään kameran kuvamuistin ennen patikkaretkeämme kansallispuistossa. Viikon lopuksi ehdimme vielä vierailla maailmankuulussa Monument Valleyssa.

Viikko 2

Matka jatkuu kohti Coloradoa, Mesa Verden kansallispuistoa ja Anasazien vuorikyliä. Matkalla kohti maan eteläosaa poikkeamme New Mexicon pääkaupungissa Santa Fe:ssä, tutustumme Guadalupen vuorilla sijaitsevaan Carlsbad Cavernsin kansallispuistoon ja pysähdymme Texasin San Antonioon Houstoniin. Toinen viikko päättyy kahden päivän New Orleansin vierailuun.

Viikko 3

Aurinkoisesta etelästä suuntaamme kohti pohjoista matkaten halki Tennesseen ja Mississippin. Matkan aikana on mahdollisuus kokeilla koskenlaskua ja vierailla Elviksen kotitilalla Gracelandissa! Määränpäänä on Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington DC, jossa pääsemme tietsyti tutustumaan tunnetuimpiin nähtävyyksiin ja maamerkkeihin, kuten valkoiseen taloon ja Capitoliin. Ryhmän kiinnostuksenkohteiden ja mieltymysten mukaan voimme vierailla vaikkapa FBI:n päämajassa, Arlingtonin hautausmaalla tai Smithsonian museoissa.

Matka päättyy New York Cityyn. Pääsemme tutustumaan maailmankuuluihin nähtävyyksiin, kuten Fifth Avenue, Central Park, Broadway, Times Square ja Vapaudenpatsas. Kipaise hissimatkalla Empire State Buildingissa ja vietä iltapäivää shoppaillen kaupungissa, jossa on aivan varmasti jokaiselle jotakin ostettavaa.

Paulinan Coast to Coast USA

Coast to Coast -matka on ollut yksi elämäni upeimmista seikkailuista. Tapasin niin monia uusia ihania ihmisiä ja pääsin tutustumaan niin moniin uskomattomiin paikkoihin ja kohteisiin. Uskon, että puhun ihan jokaisen puolesta, jos sanon, että reissu on ollut uskomaton ja olen saanut monia ihania muistoja matkan varrelta :) Olen niin onnellinen, että tulin tälle matkalle!

Soita tai lähetä meille viestiä jos haluat saada lisätietoa matkasta.