Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille

Vaihtaristipendien saajat esittäytyvät

Mon Mar 09 2020

Kannustaakseen nuoria tavoittelemaan täyttä potentiaaliaan ja ottamaan harpauksen kohti kansainvälisempää tulevaisuutta, jakaa STS joka vuosi vaihtaristipendejä motivoituneimmille vaihto-oppilailleen. Vuoden 2020/2021 stipendit jaettiin stipendivideohaasteen perusteella.

Stipendiä hakeakseen nuorten tuli videolla kertoa:

Mikä motivoi sinua lähtemään vaihtoon?
Miksi valitsit STS:n?
Miksi valitsit juuri valitsemasi vaihtokohteen?
Miksi juuri sinun tulisi saada stipendi vaihto-ohjelmaasi?

Arvosteluraati otti annettuihin kysymyksiin vastaamisen lisäksi huomioon oppilaan koulumenestyksen sekä STS:n perusarvojen, intohimo, kunnioitus ja ammattitaito, kunnioittamisen. Voit lukea lisää valintakriteereistä Stipendit-sivulta.

Vuoden 2020/2021 oppilaille oli jaossa yhteensä 6 stipendiä ja tässä on onnelliset voittajat:

Daniel, tuleva USA:n vaihtari, 2000 €:n stipendi vaihto-ohjelmaan

Olen erittäin onnellinen voitostani. Tämä on suuri apu minulle ja perheelleni.
Kiitos STS!!!!

Inka, tuleva USA:n vaihtari, 500 €:n stipendi vaihto-ohjelmaan

Moi, olen Inka ja lähden tulevana syksynä vaihtoon Texasiin. Sain sijoitustietoni todella hyvissä ajoin ja olen ehtinyt viestitellä Host-perheeni kanssa ja tutustua vaihtokohteeseni, enkä malta odottaa vaihtoon lähtemistä!
Osallistuin STS:n video stipendihaasteeseen ja omaksi yllätyksekseni voitin siitä 500€, josta olen hyvin kiitollinen sekä ylipäätänsä mahdollisuudesta lähteä vaihtoon!

Ida, tuleva Hollannin vaihtari, 500 €:n stipendi vaihto-ohjelmaan

Vaihdon suhteen oon älyttömän innoissani, sillä se on ollut jo niin pitkään mun haaveena. Mahtavaa päästä näkemään maailmaa Suomen ulkopuolella ja tutustua uusiin ihmisiin! Myös uuden kielen opiskelu kiinnostaa tosi paljon. Stipendi tuli vielä kirsikkana kakun päälle ja oon siitä todella kiitollinen. Se tuo vielä lisää pontta kansainvälistyä ja ottaa kaikki ilo irti tällaisesta mahdollisuudesta. Uskon, että vaihto tulee olemaan kaiken tämän jännittämisen arvoista!

Pyry, tuleva USA:n vaihtari, 500 €:n stipendi vaihto-ohjelmaan

Moikka kaikille!
Tulevan kesän lopulla olen lähtemässä jo toista kertaa STS:n matkaan. Viime kesänä olin aivan super mahtavalla kolmen viikon USA Coast to Coast road tripillä. Se oli ehkä tähänastisen elämäni yksi kohokohdista ja voin enemmän kuin suositella sitä kaikille. Tämän matkan inspiroimana päätin hakea vuodeksi jenkkeihin vaihtoon ja olen siitä aivan suuper innoissani! Ja vielä kaiken lisäksi sain tänään kuulla olevani yksi STS- stipendien saajista. Tällä hetkellä odotan jännityksellä tietoa sijoituksestani ja host- perheestäni. Road tripin perusteella USA on täynnä mahtavia, toinen toistaan upeampia paikkoja ja mukavia ihmisiä.  En malta odottaa tulevaa vuottani Amerikassa ja sitä, että pääsen jakamaan mun kokemuksiani sieltä teille tänne STS:n blogiin. 

Enni, tuleva Espanjan vaihtari, 500 €:n stipendi vaihto-ohjelmaan

Olen todella iloinen että sain stipendin ja odotan innolla vaihtoon lähtemistä ja uuteen kulttuurin ja ihmisiin tutustumista!