Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Varmista paikkasi edullisemmin - Hae 2020 vaihto-ohjelmiin viimeistään 2.9.19!

Mihin vaihto-ohjelmiin voi vielä hakea syksylle 2018?

Tue Jan 02 2018

Osa syksyn 2018 vaihtareistamme on saanut jo isäntäperhetietonsa, osa odottaa niitä valmistuttuaan hakupakettiensa kanssa, osa on loppusuoralla samaisen paketin kanssa, mutta vielä ehtii vaihtoon mukaan toimimalla pian.

Koska vaihtoon pitää hakea?

Syksyllä 2018 alkaviin vaihto-ohjelmiin voi hakea aina 15.3.2018 saakka. Huomioithan kuitenkin, että kohdemaihin on rajallinen määrä vaihtaripaikkoja, ja siksi on hyvä hakea niin pian kuin mahdollista. Hakupaketin kasaamisessa menee myös oma aikansa, ja mitä enemmän aikaa meillä on etsiä juuri sinulle sopivaa sijoitusta, sen parempi. Hakemuksen tekeminen ei ole sitovaa, vaan lopullisen päätöksen voit tehdä vielä ilmaisen vaihtarihaastattelun jälkeenkin.

Minne kannattaa hakea hyvissä ajoin?

Uuden-Seelannin Classic-ohjelmaan oli rajoitetusti vaihto-oppilaspaikkoja ja Syksyn 2018 kiintiö täyttyi nopeasti. Uudessa-Seelannissa kuitenkin on myös Select ohjelma, jonne on vielä mahdollista hakea. Jos haaveilet vaihto-ohjelmasta Uuden-Seelannin Classic ohjelmassa, suosittelemme hakemuksen tekemistä kevään tai syksyn 2019 lähdöille pikaisesti!

Myös Japaniin on paikkoja rajoitetusti ja syksylle 2018 on jäljellä enää yksi paikka – toimi siis pikaisesti, jos unelmoit vuodesta nousevan auringon maassa. Myös syksyn 2019 paikat ovat haluttuja, tee siis hakemuksesi hyvissä ajoin.

Kanadan Classic-ohjelma on suosittu ja herättänyt paljon kiinnostusta ja tällä hetkellä paikkoja syksylle 2018 on jäljellä vain kaksi. Kanadan Classic ohjelmassa voit muista kohteista poiketen esittää enemmän toiveita ja vaikuttaa siihen, minkä kieliseen kouluun tai perheeseen sijoitut.

Ja kyllä, USA:han mahtuu vielä sekä Classic-, että Select ohjelmaan, mutta ole nopea, viisumit alkavat käydä vähiin!

Epäröitkö vielä? Ota meihin yhteyttä niin voimme kertoa vaihe vaiheelta mitä vaihto-oppilaan elämä pitää sisällään. Halutessasi saat myös yhteystiedot entisiin oppilaisiimme, jotta voit kuulla heidän kokemuksistaan.