Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Varmista paikkasi edullisemmin - Hae 2020 vaihto-ohjelmiin viimeistään 2.9.19!

Vaihto-oppilashaku lukuvuodelle 2019-2020 on alkanut!

Mon Jan 08 2018

Missä kulttuurissa sinä haluaisit viettää lukuvuoden 19/20 merkkipäivät ja juhlapyhät?

Oletko sosiaalinen? Pidätkö haasteista? Uskotko, että ”the magic happens outside my comfort zone”? Oletko aidosti kiinnostunut uusista kulttuureista? Onko sinun helppoa sopeutua uusiin tilanteisiin?

Jos vastasit ”Kyllä” yllä oleviin kysymyksiin, olet kuin luotu vaihto-oppilaaksi. Vuosi vaihto-oppilaana on jännittävää, mutta samalla ihanaa aikaa. Tulet vaihto-ohjelmasi myötä kasvamaan uuteen kulttuuriin, kehittymään ihmisenä ja oppimaan asioita itsestäsi, itsenäistymään ja saamaan uusia ystäviä. Eka päivä uudessa koulussa, jossa et tunne ketään, ja kokonainen vuosi osana sinulle ennestään vierasta perhettä… Se ei tule olemaan helppoa, mutta varmasti sen arvoista!

Tsekkaa nuorten unelmakohteet!

Tutustu Veeran vaihtovuoteen USA:ssa!

Kuka voi hakea?

14-18-vuotiaat (hieman kohteesta riippuen) lukion tai ammattikoulun oppilaat. Sinulla ei saa olla hylättyjä arvosanoja viimeisen kolmen vuoden ajalta ja sinun tulee olla perusterve. Jos olet epävarma siitä, voitko hakea, ole meihin reippaasti yhteydessä, hakemukset käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Miksi kannattaa hakea jo nyt?

Oppilaat, jotka tekevät hakemuksensa jo nyt, saavat vaihto-oppilasvuoden edullisempaan 2018-2019 lukuvuoden hintaan. Mitä aiemmin haet, sen varmempaa on, että unelmiesi kohdemaassa on vielä paikkoja vapaana. Sinulle jää myös enemmän aikaa säästää rahaa ja valmistautua tulevaan vuoteen. Hakemus ei ole sitova, vaan teet päätöksen vaihto-oppilaspaikasta vasta haastattelun jälkeen. Voit siis rauhassa harkita ja punnita eri vaihtoehtoja.

Miten haen?

Voit täyttää hakemuksen oman suosikkikohteesi sivuilta. Hakemuksen tekeminen on nopeaa ja helppoa. Jos et ole varma siitä, mihin kohteeseen haluat hakea, voit tehdä pikahakemuksen sivun alalaidassa olevasta punaisesta ´Hae nyt!´ -napista.

Haluatko lisätietoa?

Voit osallistua ilmaisiin infotilaisuuksiimme, tai jättää yhteystietosi meille niin palaamme asiaan mahdollisimman pian vastataksemme kysymyksiisi. Tavoitat meidät arkisin kello 9-16:00 kotisivujen chatistä, puhelimitse 09-6850 830 ja sähköpostitse [email protected].

Tule mukaan ilmaisiin infotilaisuuksiimme! Webinaarin muodossa pidettäviin tilaisuuksiin osallistut helposti kotoa käsin. Osa infotilaisuuksista on kohdekohtaisia ja kansainvälisiä, ja järjestetään paikallisen STS vaihto-oppilasjärjestön puolesta - näin saat tietoa juuri sinua kiinnostavasta kohteesta suoraan asiantuntijoilta! Ilmoittauduthan sinua kiinnostavaan tilaisuuteen ennakkoon!