Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Varmista paikkasi edullisemmin - Hae 2020 vaihto-ohjelmiin viimeistään 2.9.19!

Auta meitä auttamaan ja voita

Wed Dec 20 2017

Kuka? Mitä? Missä? Milloin? Miksi? Kenen kanssa?

Taannoin päivitettiin kielimatkoista kiinnostuneiden avulla kielimatkojen UKK ja nyt vuorossa ovat vaihto-ohjelmat!

Vaihto-oppilaana ryhdyt turistista paikalliseksi opiskelijaksi ja vietät ulkomailla lukukauden tai -vuoden paikalliseen kulttuuriin tutustuen ja siihen eläytyen.

Vaihto-ohjelma on nuorelle varmasti yksi nuoruuden ajan ikimuistoisimpia kokemuksia, ja suuri askel eteenpäin tässä alati kansainvälistyvässä maailmassamme!

Tarjotaksemme parhaan mahdollisen avun niin nuorelle itselleen, kuin vanhemmille ja muillekin taustajoukoille, päätimme kasata kaikkia nuoria ja vanhempia eniten mietityttävät kysymykset yhteen ja tarjota niihin vastaukset, kokemuksella ja ammattitaidolla tottakai!

Auta meitä auttamaan ja lähetä kysymyksesi meille klikkaamalla alta! Kaikkien viimeistään maanantaina 1.1.2018 kysymyksensä lähettäneiden kesken arvomme upean 500 €:n STS Matkalahjakortin käytettäväksi joko kesän 2018 kielimatkaan tai syksyn 2018 vaihto-ohjelmaan*!

Voit tutustua vaihtarin arkeen esim. lukemalla Veeran blogia hänen vaihto-ohjelmastaan. Kaikkiin vaihtokohteisiin pääset tutustumaan tästä!

* Arvonta suoritetaan tiistaina 2.1., arvonnan suorittaa STS:n henkilökunta, voittajaan ollaan yhteydessä puhelimitse ja hänen nimensä voidaan julkaista STS:n somessa, palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

Psst. Lisätietoa roppakaupalla saat myös vaihtari-infosta! Ilmoittauduthan mukaan ennakkoon!