Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Varmista paikkasi edullisemmin - Hae 2020 vaihto-ohjelmiin viimeistään 2.9.19!

Listasimme 5 ainutlaatuisinta Select koulua!

Fri Feb 02 2018

Spice up your vaihtarivuosi!

Toisen asteen koulutus ulkomailla voi poiketa monellakin tapaa koti-Suomessa opiskelusta. Monelle tulee vaihtovuodesta mieleen USA:n keltaiset koulubussit ja cheerleaderit, mutta vaihtovuosi voi olla myös jotain aivan muuta, kauempana perinteisestä. STS Select tarjoilee vaihto-ohjelmia pienellä twistillä! Monissa Select-kouluissa pääset opiskelemaan vaihto-ohjelmasi aikana paikallisilla lukiokursseilla esim. tanssia, draamaa, meribiologiaa, TV-tuotantoa, politiikkaa, maorikieliä tai historiaa…

Mikset kokeilisi jotain täysin uutta ja ihmeellistä vaihtovuotesi kunniaksi?

Listasimme Select valikoimamme top 5 erikoisimpia mahdollisuuksia tarjoavat koulut, ehkä löydät mieleisesi näistä vaihtoehdoista!

Mercury Bayssa voit valita mm. sukeltamiseen keskittyvän meriakateemisen linjan tai värittää perinteistä opiskelua opiskeluja puutarhan hoidolla, taiteilla, valokuvauksella tai maalaamisella. Koulun erikoisimmalla kurssilla kuitenkin rakennetaan oma lentokone kokeneen insinöörin avustuksella!

Miami State High Schoolissa pääset oppimaan adrenaliinia nostattavan vesiurheilulajin koulun penkillä istumisen sijaan! Koulu tarjoaa perinteisestä puurtamisesta poiketen lukiokurssin, jonka aikana opit surffaamaan ja selviytymään aallokkoisessa meressä. Koululla on tämä lisäksi tarjolla muitakin jännittäviä aineita, kuten avaruuteen ja ilmakehään liittyviä kursseja, meribiologian kursseja, tiedelaboratorion ja paljon muuta. Kokemuksen kruunaa vuosittainen luokkaretki Isolle Valliriutalle!

Ice Hockey High School on, kuten nimestä jo voi päätellä, jokaisen jääkiekkoilijan urasta haaveilevan unelma! Tässä sisäoppilaitoksessa eletään ja hengitetään jääkiekkoa. Koulupäivät ovat tarkasti aikataulutettuja sisältäen sekä aamujäät että iltapäivätreenit. Koulu sopii erinomaisesti kurinalaisille jääkiekkoon satsaajille. Koulussa keskitytään täysillä myös akateemiseen puoleen, ja oppilaille järjestetään paljon apua ja tukikursseja muun muassa SAT-testeihin valmistautumista varten.

Miltä kuulostaisi asua keskellä vuoria henkeäsalpaavan kauniin luonnon keskellä? Mt.Aspiring Collegessa voit opiskella ulkoilmaselviytymistä – oppitunneilla mm. kiipeillään, melotaan, vaelletaan ja lumilautaillaan. Lisäbonuksena olet koulun oppilaana oikeutettu alennettuun hissilippuun läheisillä laskettelukeskuksilla!

Mt. Blue High School on oikea Tech-hub! Kaikki oppilaat saavat vuoden alussa mm. käyttöönsä Applen Macbookin opiskelujaan varten. Teknologian lisäksi koulu satsaa tarkoituksella liikuntaan ja urheiluun ja koulun urheilukenttiin ja muihin harrastemahdollisuuksiin onkin sijoitettu useita miljoonia dollareita.

Yllä-olevat koulut ovat vain murto-osa eri vaihtoehdoista. Haluatko, että autamme sinua löytämään oman unelmakoulusi?

Kerro meille:

  • Mitä aineita haluaisit opiskella?
  • Mitä haluaisit harrastaa vapaa-ajalla?
  • Haluatko asua vuoristossa, rannikolla tai kaupungissa?

Lähetä vastaukset ylläoleviin kysymyksiin osoitteeseen [email protected] ja palaamme asiaan koulu- ja kohde-ehdotusten tiimoilta!