Vaihto-oppilasohjelmat, 14–18-vuotiaille
Varmista paikkasi edullisemmin - Hae 2020 vaihto-ohjelmiin viimeistään 2.9.19!

Stipendit

Kannustaaksemme nuoria tavoittelemaan unelmiaan ja lähtemään vaihto-oppilaaksi, jaamme lukuvuoden 2019/2020 oppilaiden kesken 3 stipendiä.

1 x 1000 €
2 x 500 €

Miten toimia?

Työsi otsikko tulee olla yksi seuraavista vaihtoehdoista:

  1. Näin aion edustaa Suomea vaihto-oppilaana omassa kohdemaassani
  2. Näin aion ottaa kaiken irti vaihto-ohjelmastani ulkomailla
  3. Tästä syystä juuri minä sovin täydellisesti vaihto-oppilaaksi

Hakea voit videolla, kirjeellä, kuvasarjalla, lehtiartikkelilla, haastattelulla, esitteellä... sillä, missä muodossa stipendihakemuksesi laitat ei ole väliä, so use your imagination!

Kenelle?

Stipendiä voivat hakea kevään tai syksyn 2019 ohjelmaan hyväksytyt oppilaamme. Hakemus tulee toimittaa STS:lle sähköpostitse osoitteeseen [email protected] viimeistään joulukuussa, 10.12.2018. Stipendien saajat valitaan joulukuun 2018 aikana ja saajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti sekä heidän nimensä sekä hakemuksensa (sis mahd. kuvat ja tekstit) voidaan julkaista STS:n kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Valinnan stipendien saajista tekee STS:n henkilökunnasta valikoitunut 4 henkilön komitea. Vetoavimman perustelun lisäksi raati arvostelee hakemuksen kekseliäisyyttä ja luovuutta. Stipendin arvo vähennetään vaihto-ohjelman loppusummasta, eikä sitä voi muuttaa rahaksi tai muuten lunastaa.