Akkreditoinnit ja kumppanuudet

Kielikurssimme ja vaihto-ohjelmamme ovat saaneet monia kansainvälisesti arvostettuja akkreditointeja. Akkreditoinnit ovat tae siitä, että kurssimme vastaavat laatuvaatimuksia mm. opetuksen, majoituksen, oppilaiden ja henkilökunnan huolenpidon sekä ympäristöasioiden suhteen. STS on myös monien matka- ja koulutusyhdistysten jäsen, mikä takaa luotettavan ja laajan alan yhteistyökumppaneiden verkoston.

British Council

BritishCouncil150.png

Ison-Britannian kielikurssimme toteutetaan yhdessä British Councilin akkreditoiman sisaryhtiömme LSC:n, Language Study Centersin kanssa. British Council on yksi maailman arvostetuimmista ja luotetuimmista kielimatka-akkreditoinneista ja takaa korkeiden vaatimusten mukaiset kielikurssit opiskelumateriaaleineen, opettajineen, ohjaajineen ja majoituksineen.

English UK

English-UK.png

STS on English UK:n, englannin kielen keskusten kansallisen yhdistyksen jäsen. English UK:n jäseneksi päästäkseen on kielikurssiorganisaation läpäistävä British Councilin asettamat akkreditointitarkastukset, joissa mitataan kielikurssien korkealaatuista opetusta sekä sitä, kuinka organisaatio pitää huolen oppilaistaan kielikurssin ajan.

Alliance

alliance.png

Alliance on kansainvälisten koulutus- ja kulttuurivaihtojen yhdistys, joka toimii kollektiivisena julkisen politiikan äänenä USA:n kansainväliselle koulutus- ja kulttuurivaihtoyhteisölle.

CSIET

CSIET.jpg

CSIET, The Council on Standards for International Educational Travel, on voittoa tavoittelematon neuvosto, joka on sitoutunut nuorten toisen asteen kansainvälisen koulutuksen laadun tarkkailuun ja parantamiseen.

WYSE Travel Federation

WYSE_EliteMember.png

World Youth Student & Educational, WYSE-matkajärjestö on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuo yhteen nuorten kielimatkailua ja kulttuurivaihtoja tarjoavia yrityksiä ja organisaatioita.

UNOSEL

UNOSEL_logo.jpg

Ranskan UNOSEL, The National Union of Educational, Linguistic and Language Training Organisation, on kansallinen kieli- ja koulutusyhdistys, joka kokoaa yhteen kielikursseja ja kansainvälisiä leirikouluja järjestäviä organisaatioita. STS on kunnialla täyttänyt UNOSELin asettamat jäsenvaatimukset jo vuosia.

QEAC

QEAC_M725.png

STS on saanut the Qualified Education Agent Counsellors sertifikaatin, joka on osoitus ymmärryksestä Australian koulutusviitekehyksiä, tutkintorakennetta ja lainsäädäntöjä kohtaan sekä sitoutumisesta eettisiin opiskelijavalintoihin.