Postia maailmalta – tutustu vaihtareihimme!

Meistä

Vuonna 1958 STS järjesti kenties maailman ensimmäisen kielimatkan teini-ikäisille. Sen jälkeen olemme vieneet kielimatka- ja kielikurssikonseptin useisiin maihin. Tänä päivänä STS toimii maailmanlaajuisesti: toimistojamme on 15 eri maassa ja globaali verkostomme pitää sisällään yhteistyökumppaneita, kouluja, isäntäperheitä ja henkilökuntaa ympäri maailman.

OUR MISSION: Empowering young people to grow through education and cultural exchange

We are totally convinced that a person who receives the right opportunities can grow and reach their full potential. We also know that learning a language abroad gives young people an edge in an increasingly competitive world. With our portfolio and service, their journey towards that potential will be easier, safer and more enjoyable.

STS on tänä päivänä yksi maailman johtavista kielimatkoja ja opiskelijavaihtoja järjestävistä yrityksistä. Pitkä kokemus ja hienovaraisuus jokaisen asiakkaan yksilöllisiä toiveita kohtaan ovat avaimia vuosia jatkuneeseen suosioomme.

WE OFFER: Experience-based learning

Experienced-based learning is how we define what we offer. Our service contributes to people’s personal development and education, and help them reach their full potential, whilst having the time of their lives.

We are convinced that experience-based learning abroad is truly the best way to learn new skills, a new language, boost self-confidence and grow as a person. Start Your Journey, and see for yourself!

STS:n arvot

  • Asiantuntemus
    Olemme alamme asiantuntijoita ja jaamme mielellämme tietotaitoamme. Koska olemme itse kokeneet uusia kulttuureja ja elämää ulkomailla, tiedämme kuinka inspiroivaa se on, mutta toisaalta myös sen mitä siihen vaaditaan.
  • Intohimo
    Meille tekemämme työ ei ole vain työtä. Teemme kaikkemme tarjotaksemme ensiluokkaista opetusta ja kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Meillä on aito halu vaikuttaa, koska teemme työtämme intohimolla.
  • Kunnioitus
    Kunnioitamme kaikkia asiakkaidemme toiveita ja haaveita, koska välitämme aidosti. Tämä onkin edellytys palkitsevalle kulttuurivaihdolle.

STS Education AB
Email: [email protected]

Puhelin: 09 6850830