STS Education
Since 1958

Ryhdy STS Ambassadoriksi

Kuka osaisikaan kertoa kielimatkoista tai vaihto-oppilaan elämästä paremmin, kuin itse ulkomailla opiskellut nuori? Se, että tulevat kielimatkalaiset ja vaihto-oppilaat saavat kuulla matkan ylä- ja alamäistä henkilöltä, joka on kokenut sen itse, on äärimmäisen hyödyllistä ja tärkeää sekä päätöksen teossa, että itse matkaan valmistautumisen kannalta.

Toivomme, että sinäkin jatkat yhteistyötä kanssamme kielimatkasi tai vaihto-ohjelmasi jälkeen ryhtymällä STS Ambassadoriksi ja kertomalla kokemuksistasi muille, jakamalla kuviasi, toimimalla haastattelijana uusille hakijoille ja pitämällä ehkä esitelmän kokemuksistasi ystävillesi tai koululuokallesi.

1-Trade-Fair-Booth.jpg
Ryhdy STS Ambassadoriksi jakaaksesi kokemuksesi ja inspiroidaksesi näin muitakin nuoria kansainvälistymisen tielle STS:n kanssa!

STS Ambassadorina jaat kokemuksiasi eri tavoin ja liityt joukkoomme erilaisissa tilaisuuksissa. Voit auttaa meitä messuilla ja infotilaisuuksissa, viemällä julisteitamme nähtäväksi kotipaikkakuntasi eri pisteisiin ja kertomalla kokemuksistasi ja vastaamalla kysymyksiin sosiaalisessa mediassa. Sinä saat toiminnasta ystäviä, jotka jakavat kokemuksesi, saat kokemusta työelämästä kera mukavan ´työyhteisön´ ja luonnollisesti myös palkkion työstäsi.

Suosituimpia Ambassador -tehtäviä ovat kautta aikain olleet STS:n sometilien haltuunotot, oman kokemuksen jakaminen STS:n kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä omassa blogissa tai vlogissa, jotka luonnollisestikin saavat näkyvyyttä STS:n kautta. Jotkut Ambassadorit ovat apuna infotilaisuuksissa ja erilaisilla messuilla ja tapahtumissa ja edustavat itsenäisesti STS:ää esimerkiksi koulujen kansainvälisyyspäivillä. Aktiivisimmat Ambassadorit pitävät vaihtarihaastatteluja tuleville vaihto-oppilaille ja avustavat mm. lähtöinfo ja -valmennustilaisuuksissa.

Pidä hauskaa ja kehitä itseäsi, saat palkintoja ja inspiroit muita kaltaisiasi nuoria!

Ansaitset pisteitä jokaisesta ´suorittamastasi´ Ambassador tehtävästä ja pisteesi voit kauden päättyessä vaihtaa lahjakortteihin tai matka-alennuksiin. Voit ansaita myös rahallisia palkkioita työskentelemällä STS:lle osa-aikaisesti esimerkiksi vaihto-oppilashaastattelujen merkeissä. Kuvittele jakavasi kokemuksiasi upeasta matkakokemuksestasi ja saavasi siitä vielä palkkion? How perfect is that?

STS Ambassadorina toimiminen on palkitsevaa ja se, mitä tehtäviä suoritat ja mihin osallistut, on kiinni itsestäsi. Toiminta on kaltaisellesi kansainväliselle nuorelle mainiota iltapäivätekemistä koulun jälkeen. Halutessasi pääset kehittymään ihmisenä, puhujana, esittelijänä ja tapahtumien organisoijana. Samalla pääset jakamaan oman tarinasi tuhansille muille nuorille, jotka toivoisivat saavansa saman kokemuksen, kuin sinä olet STS:n kanssa saanut! Voit tutustua muihin kanssamme matkalla olleisiin, vaihtaa kokemuksia ja jonain päivänä olla itse vaikkapa ohjaajana mukana matkalla tai työskennellä STS:n toimistoilla ympäri maailmaa.

Tule osaksi kansainvälistä verkostoamme missionasi rohkaista nuoria ympäri maailmaa kasvamaan kansainvälisen kouluttautumisen ja kulttuureihin tutustumisen myötä. Tule STS Ambassadoriksi!

Ryhdy STS Ambassadoriksi

Ryhdy jakamaan tarinaasi, ansaitse pisteitä ja tienaa palkintoja, kehity ihmisenä ja inspiroi muita nuoria. Ilmoittaudu mukaan Ambassador -ohjelmaan.

Tervetuloa STS Ambassadoriksi

Olen ollut matkalla STS:n kanssa*

Yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää. Katso, kuinka käsittelemme henkilötietojasi STS:llä!


Sähköposti