Empowering young people since 1958!

  Ryhdy STS Ambassadoriksi

  Kielimatkoista kiinnostuneet nuoret palavat halusta kuulla tarinasi. Paras tapa tutustua kielimatkailuun ennen matkaa on tietysti kuulla siitä nuorelta, joka on juuri kokenut kaiken itse. Ryhdy STS Ambassadoriksi ja anna oman tarinasi inspiroida muita.

  Ryhdy STS Ambassadoriksi jakaaksesi kokemuksesi ja inspiroidaksesi näin muitakin nuoria kansainvälistymisen tielle STS:n kanssa!

  STS Ambassadorina jaat kokemuksiasi eri tavoin ja liityt joukkoomme erilaisissa tilaisuuksissa. Voit auttaa meitä messuilla ja infotilaisuuksissa, viemällä julisteitamme nähtäväksi kotipaikkakuntasi eri pisteisiin ja kertomalla kokemuksistasi ja vastaamalla kysymyksiin sosiaalisessa mediassa. Sinä saat toiminnasta ystäviä, jotka jakavat kokemuksesi, saat kokemusta työelämästä kera mukavan ´työyhteisön´ ja luonnollisesti myös palkkion työstäsi.

  Suosituimpia Ambassador tehtäviä ovat kautta aikain olleet oman kokemuksen jakaminen STS:n kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä omassa blogissa tai vlogissa, joka luonnollisestikin saa näkyvyyttä STS:n kautta. Jotkut Ambassadorit ovat apuna infotilaisuuksissa ja erilaisilla messuilla ja tapahtumissa ja edustavat itsenäisesti STS:ää esimerkiksi koulujen kansainvälisyyspäivillä.

  Pidä hauskaa ja kehitä itseäsi, saat palkintoja ja inspiroit muita kaltaisiasi nuoria!

  Ansaitset pisteitä jokaisesta ´suorittamastasi´ Ambassador tehtävästä ja pisteesi voit kauden päättyessä vaihtaa lahjakortteihin tai matka-alennuksiin. Voit ansaita myös rahallisia palkkioita työskentelemällä STS:lle osa-aikaisesti esimerkiksi pitämällä vaihto-oppilashaastatteluja. Kuvittele jakavasi kokemuksiasi upeasta matkakokemuksestasi ja saavasi siitä vielä palkkion? How perfect is that?

  STS Ambassadorina toimiminen on palkitsevaa ja se, mitä tehtäviä suoritat ja mihin osallistut, on kiinni itsestäsi. Toiminta on kaltaisellesi kansainväliselle nuorelle mainiota iltapäivätekemistä koulun jälkeen. Halutessasi pääset kehittymään ihmisenä, puhujana, esittelijänä ja tapahtumien organisoijana. Samalla pääset jakamaan oman tarinasi tuhansille muille nuorille, jotka toivoisivat saavansa saman kokemuksen, kuin sinä olet STS:n kanssa saanut! Voit tutustua muihin kanssamme matkalla olleisiin, vaihtaa kokemuksia ja jonain päivänä olla itse ohjaajana mukana matkalla tai työskennellä STS:n toimistoilla ympäri maailmaa.

  Tule osaksi kansainvälistä verkostoamme missionasi rohkaista nuoria ympäri maailmaa kasvamaan kansainvälisen kouluttautumisen ja kulttuureihin tutustumisen myötä. Tule STS Ambassadoriksi!

  Ryhdy STS Ambassadoriksi

  Ryhdy jakamaan tarinaasi, ansaitse pisteitä ja tienaa palkintoja, kehity ihmisenä ja inspiroi muita nuoria. Ilmoittaudu mukaan kauden 2017/2018 Ambassador -ohjelmaan.