#STSmoments

Jaa parhaat muistosi #STSmoments - saat matkamuistosi upeana kuvakirjana!

Koko maailman ollessa odotustilassa, on aikaa ja syytä keskittyä muistelemaan niitä ihania matkamuistoja, joita olemme ehtineet luomaan kielimatkoillamme ja vaihto-ohjelmissamme aikaisemmin!

Muistot säilyvät mielessä kauan, mutta puhelimen joutuessa hukkaan tai kovalevyn tuhoutuessa, jää kuvamateriaali säilöön vain mielesi sopukoihin! Mikset painaisi muistojasi talteen kuvakirjaan, jota voitte selailla yhdessä perheen ja ystävien kanssa vielä kiikkustuolissakin?

Jaa omat TOP3 muistosi kuvina #STSmoments @stsfinland - saat kuvakirjan, jonne voit tallettaa seikkailusi, säilymään ikuisesti! Kuvakirjan arvo 30 €

Toimi näin:

  1. Postaa 3 kuvaa matkasi muistorikkaimmista hetkistä kuvateksteineen käyttämällä hästägiä #STSmoments @stsfinland
  2. Lähetä Instagramin käyttäjätunnuksesi ja nimesi meille sähköpostitse [email protected] Muistathan, että tilisi tulee olla kaikille näkyvillä, jotta pääsemme ihastelemaan postaamiasi kuvia.
  3. Jos sinulla ei ole IG-tiliä, tai tilisi on salattu, voit lähettää kuvat meille sähköpostitse asiaan kuuluvin kuvatekstein.
  4. Kun olemme vastaanottaneet sähköpostisi (ja tsekanneet #STSmoments-kuvasi joko IG:stä tai postin liitteistä), saat paluupostina lahjakortin, jolla pääset luomaan ja tilaamaan oman kuvakirjasi.
  5. Kuvakirjasi saapuu postitse kotiisi ja pääset esittelemään sitä ylpeänä ystävillesi ja perheellesi!

Kuvakirja:

Kun olet ´suorittanut kuvatehtävän´, saat paluupostina 30 €:n arvoisen lahjakortin, jonka voit käyttää kuvakirjan luomiseen Journi Print -kuvakirja-aplikaatiolla. Journi Printillä luot kuvistasi ihanan matkamuiston hetkessä, suoraan puhelimellasi tai tietokoneellasi. Aplikaatio on ladattavissa Google Playssa ja App Storessa. Lisätietoja: https://www.journiapp.com/

Voit käyttää 30 €:n lahjakorttisi sopivan hintaisen kuvakirjan maksamiseen tai osamaksuna kalliimman luomiseen ja tilaamiseen.

Eikä siinä vielä kaikki! Lahjakortin mukana saat 10 % alennuskoodin käytettäväksi muihinkin kuvapalvelun hankintoihisi.

PS. When you order your book, they’ll plant a tree! <3

Kuvasi:

Jaamme #STSmoments-kuvia omissa kanavissamme kertoksemme aitoja oppilastarinoita ja inspiroidaksemme taas satoja nuoria toteuttamaan omia kielimatka- ja vaihtounelmiaan! Postatessasi kuvasi tai lähettäessäsi ne meille sähköpostitse, vahvistat, että kuvat ovat omiasi ja sinulla on lupa niiden jakamiseen kaikilta kuvissa mahdollisesti tunnistettavasti näkyviltä henkilöiltä. Samalla annat STS:lle luvan jakaa kuviasi sosiaalisen median kanavissamme, kotisivuillamme sekä online- ja printtimarkkinoinnissamme.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki vuosien 2018/2019/2020 vaihtarimme sekä kesän 2019 kielimatkalaisemme.

Muistathan, että mikäli olet alle 16-vuotias, tarvitset vanhemmiltasi luvan kuvien jakamiseen markkinointikäyttöön.

#STSmoments kampanja voimassa 10.4.-31.5.2020 välisen ajan! Kampanja-ajan jälkeen merkityistä tai lähetetystä kuvista ei lähetetä kuvakirjalahjakorttia!