Important information related to the pandemic situation

Akkreditoinnit

Kielikurssimme ja vaihto-ohjelmamme ovat saaneet monia kansainvälisesti arvostettuja akkreditointeja. Akkreditoinnit ovat tae siitä, että kurssimme vastaavat laatuvaatimuksia mm. opetuksen, majoituksen, oppilaiden ja henkilökunnan huolenpidon sekä ympäristöasioiden suhteen. STS on myös monien matka- ja koulutusyhdistysten jäsen, mikä takaa luotettavan ja laajan alan yhteistyökumppaneiden verkoston.

STS:n akkreditoinnit ja jäsenyydet:

-

British Council

Ison-Britannian kielikurssimme toteutetaan yhdessä British Councilin akkreditoiman sisaryhtiömme LSC:n, Language Study Centersin kanssa. British Council on yksi maailman arvostetuimmista ja luotetuimmista kielimatka-akkreditoinneista ja takaa korkeiden vaatimusten mukaiset kielikurssit opiskelumateriaaleineen, opettajineen, ohjaajineen ja majoituksineen.
www.britishcouncil.org

-

English UK

STS on English UK:n, englannin kielen keskusten kansallisen yhdistyksen jäsen. English UK:n jäseneksi päästäkseen on kielikurssiorganisaation läpäistävä British Councilin asettamat akkreditointitarkastukset, joissa mitataan kielikurssien korkealaatuista opetusta sekä oppilashuoltoa.
www.englishuk.com

-

Alliance

Alliance on kansainvälisten koulutus- ja kulttuurivaihtojen yhdistys, joka toimii kollektiivisena julkisen politiikan äänenä USA:n kansainväliselle koulutus- ja kulttuurivaihtoyhteisölle.
www.alliance-exchange.org

-

CSIET

The Council on Standards for International Educational Travel (CSIET) on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on sitoutunut toisen asteen kansainvälisen koulutuksen laadun tarkkailuun ja parantamiseen. STS:llä on ollut kunnia olla CSIET:n jäsen jo useamman vuoden ajan.
www.csiet.org

-

WYSE Travel Confederation

The World Youth Student & Educational, WYSE, on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuo yhteen nuorten kielimatkailua ja kulttuurivaihtoja tarjoavia yrityksiä ja organisaatioita. Se on sitoutunut tukemaan toimialaa kansainvälisesti ja tuomaan yhteen järjestöt, jotka haluavat auttaa nuoria matkustamaan maailmalle opiskelemaan tai työskentelemään.
www.wysetc.org

-

UNOSEL

Ranskan UNOSEL, The National Union of Educational, Linguistic and Language Training Organisation, on kansallinen kieli- ja koulutusyhdistys, joka kokoaa yhteen kielikursseja ja kansainvälisiä leirikouluja järjestäviä organisaatioita.
www.unosel.org

-

NZCIE

STS on myös NZCIE:n, the New Zealand Council for Intercultural Educationin virallinen jäsen. NZCIE:n tavoitteena on edistää maailman kansainvälisyyttä auttamalla ihmisiä kehittymään kohti maailman kansalaisuutta ja ymmärtämään vieraita kulttuureja ja elintapoja. NZCIE:n jäsenyyden edellytyksenä on mm. järjestön kulttuurienvälisen koulutuksen hyvien käytäntöjen periaatteiden ja sääntöjen hyväksyminen ja niiden mukaisesti toimiminen.
www.nzcie.org.nz

-

QEAC

STS on saanut the Qualified Education Agent Counsellors sertifikaatin, joka on osoitus ymmärryksestä Australian koulutusviitekehyksiä, tutkintorakennetta ja lainsäädäntöjä kohtaan sekä sitoutumisesta eettisiin opiskelijavalintoihin.

-

-

-

- - -

-

-

- -

-

-

-