Empowering young people since 1958

Akkreditoinnit

Kielikurssimme ja vaihto-ohjelmamme ovat saaneet monia kansainvälisesti arvostettuja akkreditointeja. Akkreditoinnit ovat tae siitä, että kurssimme vastaavat laatuvaatimuksia mm. opetuksen, majoituksen, oppilaiden ja henkilökunnan huolenpidon sekä ympäristöasioiden suhteen. STS on myös monien matka- ja koulutusyhdistysten jäsen, mikä takaa luotettavan ja laajan alan yhteistyökumppaneiden verkoston.

STS:n akkreditoinnit ja jäsenyydet:

-

British Council

Ison-Britannian kielikurssimme toteutetaan yhdessä British Councilin akkreditoiman yhteistyökumppanimme Bayswater:n kanssa. British Council on yksi maailman arvostetuimmista ja luotetuimmista kielimatka-akkreditoinneista ja takaa korkeiden vaatimusten mukaiset kielikurssit opiskelumateriaaleineen, opettajineen, ohjaajineen ja majoituksineen.
www.britishcouncil.org

-

Alliance

Alliance on kansainvälisten koulutus- ja kulttuurivaihtojen yhdistys, joka toimii kollektiivisena julkisen politiikan äänenä USA:n kansainväliselle koulutus- ja kulttuurivaihtoyhteisölle.
www.alliance-exchange.org

-

CSIET

The Council on Standards for International Educational Travel (CSIET) on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on sitoutunut toisen asteen kansainvälisen koulutuksen laadun tarkkailuun ja parantamiseen. STS:llä on ollut kunnia olla CSIET:n jäsen jo useamman vuoden ajan.
www.csiet.org

-

NZCIE

STS on myös NZCIE:n, the New Zealand Council for Intercultural Educationin virallinen jäsen. NZCIE:n tavoitteena on edistää maailman kansainvälisyyttä auttamalla ihmisiä kehittymään kohti maailman kansalaisuutta ja ymmärtämään vieraita kulttuureja ja elintapoja. NZCIE:n jäsenyyden edellytyksenä on mm. järjestön kulttuurienvälisen koulutuksen hyvien käytäntöjen periaatteiden ja sääntöjen hyväksyminen ja niiden mukaisesti toimiminen.
www.nzcie.org.nz

-

QEAC

STS on saanut the Qualified Education Agent Counsellors sertifikaatin, joka on osoitus ymmärryksestä Australian koulutusviitekehyksiä, tutkintorakennetta ja lainsäädäntöjä kohtaan sekä sitoutumisesta eettisiin opiskelijavalintoihin.

-

-

-

- - -

-

-

- -

-

-

-