Empowering young people since 1958
STS Ambassadoriksi

  Tule STS-ambassadoriksi

  STS ambassador-ohjelma antaa sinulle, entiselle tai nykyiselle STS oppilaalle, mahdollisuuden jakaa kokemuksiasi muiden nuorten kanssa. Tekemällä näin autat muita ottamaan askelia kohti heidän elämänsä seikkailua. Voit siis jakaa sinun uskomattomat kokemuksesi muiden kanssa ja hyötyä siitä palkinto-ohjelmamme avulla. Onko olemassa mitään parempaa?

  Kasva ihmisenä, inspiroi muita ja pidä hauskaa

  Suosituimpiin aktiviteetteihin ambassadorina kuuluvat inspiroivien tarinoiden jakaminen ja STS:n edustaminen tapahtumissa ja messuilla. Eräät ambassadorit järjestävät omia tapahtumiaan, haastattelevat aloittelevia oppilaita, jakavat lehtiöitä tai hostaavat vaihto-oppilaita kotimaassaan. Voit itse valita kuinka aktiivinen ambassador tahdot olla. Pääset myös kehittämään sosiaalisia- sekä esiintymistaitojasi. Pidä hauskaa samalla kun saat arvokkaan kokemuksen ja suositukset tulevaisuutta varten.

  Tule STS-ambassadoriksi

  Jaa kokemuksesi, kehity ihmisenä, inspiroi muita ja osallistu meidän palkinto-ohjelmaan. STS-ambassadorina olet osana tavoitettamme rohkaista ja voimaannuttaa nuoria kulttuurillisen vaihdon kautta.

  Ilmoita kiinnostuksesti ambassador ohjelmaa kohtaan jo tänään!