Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Kesän 2020 kielimatkat Britteihin nyt -150 € - tutustu kohteisiin

Vapaa-aika

Kielimatka kanssamme on paljon muutakin kuin oppitunteja. Matkalla viettämäsi 1-4 viikkoa tulevat sisältämään monipuolisen kattauksen erilaisia aktiviteetteja ja retkiä, joita ohjaajasi räätälöi oman ryhmäsi tarpeiden mukaan. Etkö saa tarpeeksesi aktiviteeteistä ja harrastusmahdollisuuksista? Tutustu ihmeessä lisäpalveluihimme!

Kielimatkaan kuuluvat aktiviteetit

Kielimatkaasi kuuluu oppituntien lisäksi runsaasti vapaa-ajanohjelmaa, joka voi pitää sisällään rantaretkiä, shoppailua, piknikejä, pelejä tai lähikaupunkiin tutustumista. Aktiviteettiohjaaja järjestää ohjelmaa ja varmistaa, että sinulla on hauskaa.

STS Student Partyt

Ota mukaan juhlavaatteesi! Suurimmassa osassa kohteistamme järjestämme ainakin yhden STS Student Partyn, joskus yhteistyössä paikallisen clubin kanssa. Kokoonnutte yhteen kaikkien uusien ystävien ja STS-ohjaajien kanssa diskoon ja tanssitte hyvän musiikin tahtiin. Luonnollisesti meillä on nollatoleranssi alkoholin ja muiden päihteiden suhteen kaikissa juhlissamme.

Vierailut suurkaupunkeihin

Monet kielimatkamme sisältävät vähintään yhden suurkaupunkivierailun. Vierailun kohde riippuu kielimatkakohteestasi. Englannissa usein varmistamme vierailun Lontooseen ja USA:ssa vierailu voi olla Miamiin tai Los Angelesiin. Ota mukaan mukavat kengät ja käteistä ruokaan, paikallisliikenteen lippuun ja tuliaisiin.

Varaa STS-harrastuskurssi

Varmista urheilullinen matka ja lisää varaukseesi STS-harrastuskurssi. Lajit vaihtelevat kohteittain, näet kohteessa tarjolla olveta harrastuskurssit kohdesivuilta. Harrastuskurssilla saat uusien kokemusten ja mukavan vapaa-ajanviettotavan lisäksi samalla paljon käytännön kieliharjoitusta, koska kaikki valmentajat puhuvat paikallista kieltä. Varaathan harrastuskurssisi ennen lähtöä.

Varaa lisäretki

Joissakin kohteissamme voit varata lisäretken osaksi kielimatkaasi jo ennen lähtöä. Esimerkiksi Maltan kielimatkoihin on varattavissa kokopäiväretki Sisiliaan. Tutustu lisäretkiin kielimatkakohteen sivulla.