Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

Vapaa-aika

Kielimatka kanssamme on paljon muutakin kuin oppitunteja. Matkalla viettämäsi 1-4 viikkoa tulevat sisältämään monipuolisen kattauksen erilaisia aktiviteetteja ja retkiä, joita ohjaajasi räätälöi oman ryhmäsi tarpeiden mukaan. Etkö saa tarpeeksesi aktiviteeteistä ja harrastusmahdollisuuksista? Tutustu ihmeessä lisäpalveluihimme!

1-Emelie-Romeborn-Bournemouth-CTM-image381.jpg

Kielimatkaan kuuluvat aktiviteetit

Kielimatkaasi kuuluu oppituntien lisäksi runsaasti vapaa-ajanohjelmaa, joka voi pitää sisällään rantaretkiä, shoppailua, piknikejä, pelejä tai lähikaupunkiin tutustumista. Aktiviteettiohjaaja järjestää ohjelmaa ja varmistaa, että sinulla on hauskaa.

STS Student Partyt

Ota mukaan juhlavaatteesi! Suurimmassa osassa kohteistamme järjestämme ainakin yhden STS Student Partyn, joskus yhteistyössä paikallisen clubin kanssa. Kokoonnutte yhteen kaikkien uusien ystävien ja STS-ohjaajien kanssa diskoon ja tanssitte hyvän musiikin tahtiin. Luonnollisesti meillä on nollatoleranssi alkoholin ja muiden päihteiden suhteen kaikissa juhlissamme.

Vierailut suurkaupunkeihin

Monet kielimatkamme sisältävät vähintään yhden suurkaupunkivierailun. Vierailun kohde riippuu kielimatkakohteestasi. Englannissa usein varmistamme vierailun Lontooseen ja USA:ssa vierailu voi olla Miamiin tai Los Angelesiin. Ota mukaan mukavat kengät ja käteistä ruokaan, paikallisliikenteen lippuun ja tuliaisiin.

Varaa STS-harrastuskurssi

Varmista urheilullinen matka ja lisää varaukseesi STS-harrastuskurssi. Lajit vaihtelevat kohteittain, näet kohteessa tarjolla olveta harrastuskurssit kohdesivuilta. Harrastuskurssilla saat uusien kokemusten ja mukavan vapaa-ajanviettotavan lisäksi samalla paljon käytännön kieliharjoitusta, koska kaikki valmentajat puhuvat paikallista kieltä. Varaathan harrastuskurssisi ennen lähtöä.

Varaa lisäretki

Joissakin kohteissamme voit varata lisäretken osaksi kielimatkaasi jo ennen lähtöä. Esimerkiksi Maltan kielimatkoihin on varattavissa kokopäiväretki Sisiliaan. Tutustu lisäretkiin kielimatkakohteen sivulla.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018