Kielimatkat, 15–18-vuotiaille

Vapaa-aika

Kielimatka kanssamme on paljon muutakin kuin oppitunteja. Matkalla viettämäsi 1-8 viikkoa tulevat sisältämään monipuolisen kattauksen erilaisia aktiviteetteja ja retkiä, joita ohjaajasi räätälöi ryhmän tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Etkö saa tarpeeksesi aktiviteeteistä ja harrastusmahdollisuuksista? Tutustu ihmeessä lisäpalveluihimme!

Kielimatkaan kuuluvat aktiviteetit

Kielimatkaasi kuuluu oppituntien lisäksi runsaasti vapaa-ajanohjelmaa, joka voi pitää sisällään rantaretkiä, shoppailua, piknikejä, pelejä tai lähikaupunkiin tutustumista. Aktiviteettiohjaaja järjestää ohjelmaa ja varmistaa, että sinulla on hauskaa.

Student Partyt

Ota mukaan juhlavaatteesi! Suurimmassa osassa kohteistamme järjestämme ainakin yhden Student Partyn, joskus yhteistyössä paikallisen clubin kanssa. Kokoonnutte yhteen uusien ystävien ja ohjaajien kanssa ja tanssitte kesän kuumimpien lsitahittien tahtiin. Luonnollisesti meillä on nollatoleranssi alkoholin ja muiden päihteiden suhteen kaikissa juhlissamme.

Vierailut suurkaupunkeihin

Monet kielimatkamme sisältävät vähintään yhden suurkaupunkivierailun. Vierailun kohde riippuu kielimatkakohteestasi. Englannissa usein varmistamme vierailun Lontooseen ja USA:ssa vierailu voi olla Miamiin tai Los Angelesiin. Ota mukaan mukavat kengät ja käteistä ruokaan, paikallisliikenteen lippuun ja tuliaisiin.

Varaa harrastuskurssi

Varmista urheilullinen matka ja lisää varaukseesi harrastuskurssi. Lajit vaihtelevat kohteittain, näet kohteessa tarjolla olevat harrastuskurssit kohdesivuilta. Harrastuskurssilla saat uusien kokemusten ja mukavan vapaa-ajanviettotavan lisäksi samalla paljon käytännön kieliharjoitusta, koska kaikki valmentajat puhuvat paikallista kieltä. Varaathan harrastuskurssisi ennen loppulaskutusta.

Varaa lisäretki

Joissakin kohteissamme voit varata lisäretken osaksi kielimatkaasi jo ennen lähtöä. Esimerkiksi Maltan kielimatkoihin on varattavissa kokopäiväretki Sisiliaan. Tutustu lisäretkiin kielimatkakohteen sivulla.