Kielimatkat, 15–18-vuotiaille

Tyypillinen viikko

Vaikka jokainen kielimatka on erilainen, on kaikilla matkoilla myös yhteisiä piirteitä: uusia ystävyyssuhteita, aikaa rannalla, hauskanpitoa, nähtävyyksiä ja kielenopiskelua. Tässä esimerkiksi tyypillinen kielimatkaviikko ryhmämatkalla Brightonissa.

Sunnuntai - Town Walk

“Ensimmäisenä päivänä tutustuimme kaupunkiin Town Walkilla. Kierroksen jälkeen tiedämme reitin koululle ja löydämme helposti yhteiselle tapaamispaikalle, pankkiautomaatille ja rannalle. Huippua!"

Maanantai - Koulussa

“Kiva päivä koulussa! Teimme kaikenlaisia hauskoja juttuja. Pelasimme esimerkiksi melko nopeatempoista muistipeliä oppimillamme adjektiiveilla.”

Tiistai - Rantapäivä

“Keli oli upea, joten suuntasimme Brighton Pierille ja rentoutumaan rannalle. Ehdottomasti paras paikka viettää aikaa koulupäivän jälkeen!“

Keskiviikko - Royal Pavilion

“Ohjaajamme vei meidät tutustumaan Brightonin Royal Pavilioniin. Minulla ei ollut mitään ennakkotietoa paikasta, mutta se osoittautuikin ihan mielenkiintoiseksi kokemukseksi. Päivällisen jälkeen lähdimme ´aarrejahtiin´ kaupungille."

Torstai - Lounastauko rannalla

“Isäntäperheemme tekivät meille arkisin kouluun mukaan lounaseväät. Usein eväspaketista löytyi voileipä, hedelmä ja suklaapatukka tai pieni pussi sipsejä. Yleensä nautimme lounaamme ulkona auringonpaisteessa.”

Perjantai - STS Student Party

“Tänään meillä oli parhaat bileet ikinä! Vietimme illan tanssien ja pääsimme todistamaan ohjaajien yllätysperformanssia, jolle nauroimme vedet silmissä. Aika käydä nukkumaan. Huomenna Lontooseen!!!!!!”

Lauantai - Lontoon!!!

"Lontoo oli uskomaton! Shoppailumahdollisuudet olivat rajattomat ja ennen kotiinpaluuta kävimme vielä teellä Oxford Streetillä. Herkkuvalikoima oli paljon laajempi, kuin olin osannut odottaa."

Sunnuntai - Beach partyt

“Rentoa illanviettoa rannalla. Paistoimme vaahtokarkkeja ja pelailimme erilaisia pelejä. Huomenna taas opiskelujen pariin. Jännä nähdä, jääkö kaikki adjektiivit päähän.”