Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

Tyypillinen viikko

Vaikka jokainen kielimatka on erilainen, on kaikilla matkoilla myös yhteisiä piirteitä: uusia ystävyyssuhteita, aikaa rannalla, hauskanpitoa, nähtävyyksiä ja kielenopiskelua. Tässä esimerkiksi tyypillinen kielimatkaviikko Brightonissa.

Town Walk - Sunnuntai

“Ensimmäisenä päivänä tutustuimme kaupunkiin Town Walkilla. Kierroksen jälkeen tiedämme reitin koululle ja löydämme helposti yhteiselle tapaamispaikalle, pankkiautomaatille ja rannalle. Huippua!"

Koulussa - Maanantai

“Kiva päivä koulussa! Teimme kaikenlaisia hauskoja juttuja. Pelasimme esimerkiksi melko nopeatempoista muistipeliä oppimillamme adjektiiveilla.”

Rantapäivä - Tiistai

“Keli oli upea, joten suuntasimme Brighton Pierille ja rentoutumaan rannalle. Ehdottomasti paras paikka viettää aikaa koulupäivän jälkeen! “Rantapäivä - Tiistai

Royal Pavilion - Keskiviikko

“Ohjaajamme vei meidät tutustumaan Brightonin Royal Pavilioniin. Minulla ei ollut mitään ennakkotietoa paikasta, mutta se osoittautuikin ihan mielenkiintoiseksi kokemukseksi. Päivällisen jälkeen lähdimme ´aarrejahtiin´ kaupungille.

Lounaseväät - Torstai

“Tältä näyttivät isäntäperheemme tekemät lounaseväät. Usein eväspaketista löytyi voileipä, hedelmä ja suklaapatukka tai pieni pussi sipsejä. Yleensä nautimme lounaamme ulkona auringonpaisteessa.”

STS Student Party - Perjantai

“Tänään meillä olis parhaat bileet ikinä! Vietimme illan tanssien ja pääsimme todistamaan ohjaajien yllätysperformanssia, jolle nauroimme vedet silmissä. Aika käydä nukkumaan. Huomenna Lontooseen!!!!!!”

Lontoon!!! - Lauantai

"Lontoo oli uskomaton! Shoppailumahdollisuudet olivat rajattomat ja ennen kotiinpaluuta kävimme vielä teellä Oxford Streetillä. Herkkuvalikoima oli paljon laajempi, kuin olin osannut odottaa."

Beach partyt - Sunnuntai

“Rentoa illanviettoa rannalla. Paistoimme vaahtokarkkeja ja pelailimme erilaisia pelejä. Huomenna taas opiskelujen pariin. Jännä nähdä, jääkö kaikki adjektiivit päähän.”


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018