Kielimatkat, 15–18-vuotiaille

Opiskele STS:n tapaan, hauskaa ja tehokasta

Kielen opiskeleminen siellä, missä sitä puhutaan on huomattavasti tehokkaampaa, kuin kotioloissa. Tulet oppimaan paljon jo oppitunneilla, mutta oppiminen jatkuu myös luokkahuoneen ulkopuolella käyttäessäsi kieltä vapaa-ajalla, kuten käydessäsi lähikaupassa tai pelatessasi rantalentistä.

STS:n opetusmetodi on Progressive Learning, mikä yhdistää oppimisen ja hauskanpidon. Oppituntimme ovat täynnä kiinnostavia harjoitteita ja roolipelejä sekä ryhmätöitä kaupungilla ja joskus opintoretkiä. Näin se toimii:

  • Opit nopeammin siellä, missä vieras kieli on osa elämääsi päivin ja öin
  • Opit kieltä ja paikallisia ilmaisuja ihan toisella tasolla maassa, jossa kieltä käytetään äidinkielenä ihan virallisesti.
  • Ääntäminen paranee, kun kuuntelet ja puhut niiden ihmisten kanssa, joita tapaat
  • Saat selkeästi itseluottamusta, kun saat itsesi ymmärretyksi vieraalla kielellä
  • Opit enemmän. Yksinkertaisesti siksi koska opit paljon pelkästään matkustamallakin ja se on lisäksi vielä hauskaa!

Kielten opettajat

Meillä on kova osaamisvaatimus palkkaamillemme kielten opettajille. Kaikki opettajamme ovat päteviä kielten opettajia ja puhuvat opiskeltavaa kieltä natiivitasolla. On mahdollista, että sinua opettaa opettajat eri maista, mutta ainakin kolmasosa opetuksesta on paikallisen opettajan pitämää.

Koulut

Opetus pidetään valoisissa ja moderneissa opetustiloissa, jotka soveltuvat kurssiemme tyypillisille pienryhmille. Joissakin tapauksissa kielimatkalainen asuu lyhyen bussimatkan päässä koulusta ja toisissa tapauksissa vain kävelymatkan päässä. Joka tapauksessa käyt koulua uusien ystäviesi kanssa ja tutustutte juttelemalla matkan aikana. Isäntäperheesi tai ohjaajasi näyttää sinulle koulumatkan ensimmäisenä päivänäsi.

Mitä kieltä opiskelisin?

Maailmassa on yli 7000 eri kieltä (määrästä ei ole tarkkaa tietoa), eli enemmän kuin pystyt oppimaan. Äidinkielen lisäksi on hyvä oppia vahvaksi yksi tai kaksi vierasta kieltä. Kielitaito on pääoma, paitsi tulevaisuuden urallesi, myös halutessasi matkustaa ja ymmärtää vieraita kulttuureita.

Tarjoamme kielikursseja seuraavilla kielillä:

  • englanti - maailman yleisin toinen kieli
  • espanja - maailman toiseksi puhutuin kieli
  • ranska - maailman toiseksi opiskelluin kieli

Kielitaitosi kehittyminen

On iso etu, että kielen oppiminen tapahtuu ympäristössä, jossa kieltä puhutaan äidinkielenä. Elät kielen ympäröimänä vuorokauden ympäri ja voit käytännössä harjoitella juuri opittua.