Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

Opiskele STS:n tapaan, hauskaa ja tehokasta

Kielen opiskeleminen siellä, missä sitä puhutaan on huomattavasti tehokkaampaa, kuin kotioloissa. Tulet oppimaan paljon jo oppitunneilla, mutta oppiminen jatkuu myös luokkahuoneen ulkopuolella käyttäessäsi kieltä vapaa-ajalla, kuten käydessäsi lähikaupassa tai pelatessasi rantalentistä.

1_Group-Hug_8145.jpg

STS:n opetusmetodi on Progressive Learning, mikä yhdistää oppimisen ja hauskanpidon. Oppituntimme ovat täynnä kiinnostavia harjoitteita ja roolipelejä sekä ryhmätöitä kaupungilla ja joskus opintoretkiä. Näin se toimii:

 • Opit nopeammin siellä, missä vieras kieli on osa elämääsi päivin ja öin
 • Opit kieltä ja paikallisia ilmaisuja ihan toisella tasolla maassa, jossa kieltä käytetään äidinkielenä ihan virallisesti.
 • Ääntäminen paranee, kun kuuntelet ja puhut niiden ihmisten kanssa, joita tapaat
 • Saat selkeästi itseluottamusta, kun saat itsesi ymmärretyksi vieraalla kielellä
 • Opit enemmän. Yksinkertaisesti siksi koska opit paljon pelkästään matkustamallakin ja se on lisäksi vielä hauskaa!

Kielten opettajat

Meillä on kova osaamisvaatimus palkkaamillemme kielten opettajille. Kaikki opettajamme ovat päteviä kielten opettajia ja puhuvat englantia natiivitasolla. On mahdollista, että sinua opettaa opettajat eri maista, mutta ainakin kolmasosa opetuksesta on paikallisen opettajan pitämää.

Koulut

Opetus pidetään valoisissa ja moderneissa opetustiloissa, jotka soveltuvat kurssiemme tyypillisille pienryhmille. Joissakin tapauksissa kielimatkalainen asuu lyhyen bussimatkan päässä koulusta ja toisissa tapauksissa vain kävelymatkan päässä. Joka tapauksessa käyt koulua uusien ystäviesi kanssa ja tutustutte juttelemalla matkan aikana. Isäntäperheesi tai ohjaajasi näyttää sinulle koulumatkan ensimmäisenä päivänäsi.

Mitä kieltä opiskelisin?

Maailmassa on 6000-7000 eri kieltä (määrästä ei ole tarkkaa tietoa), eli enemmän kuin pystyt oppimaan. Äidinkielen lisäksi on hyvä oppia vahvaksi yksi tai kaksi vierasta kieltä. Kielitaito on pääoma, paitsi tulevaisuuden urallesi, myös halutessasi matkustaa ja ymmärtää vieraita kulttuureita.

Tarjoamme kielikursseja seuraavilla kielillä:

 • englanti - maailman yleisin toinen kieli
 • espanja - maailman toiseksi puhutuin kieli
 • ranska - maailman toiseksi opiskelluin kieli
 • japani - yksi Aasian tärkeimmistä kielistä

Kielitaitosi kehittyminen

On iso etu, että kielen oppiminen tapahtuu ympäristössä, jossa kieltä puhutaan äidinkielenä. Elät kielen ympäröimänä vuorokauden ympäri ja voit käytännössä harjoitella juuri opittua.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018