Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Kesän 2020 kielimatkat Britteihin nyt -150 € - tutustu kohteisiin

Ohjaajat ja matkustaminen

Turvallisuus ensin - mottomme koskien myös sinun matkaasi!

Parhaimmat ohjaajat

Kun kysymme kielimatkalaisilta heidän kokemuksiaan ulkomailla, he kaikki ovat samaa mieltä: heidän ohjaajallaan on ollut tärkeä rooli kielimatkan onnistumisessa. Siksi valitsemme parhaat ohjaajat kaikille kielimatkoillemme. Kaikki STS-ohjaajat ovat vähintään 23-vuotiaita, heillä on kokemusta työskentelystä nuorten kanssa, hyvä kielitaito ja aikaisempaa kokemusta opiskeluista tai työskentelystä ulkomailla.

Tapaat useita STS-ohjaajia kielimatkallasi. Ohjaajat työskentelevät usein kolmen tiimeissä ja järjestävät yhdessä vapaa-ajanohjelmaa. Sinulla on kuitenkin yksi nimetty ohjaaja, joka on pääyhteyshenkilösi. Ohjaajasi on sinua varten vuorokauden ympäri. Hänen puoleensa voit kääntyä, milloin tahansa sinulla on kysyttävää tai tarvitse apua. Ei ole olemassa tyhmää kysymystä.

“Minun tehtäväni on varmistaa, että kaikilla on hauskaa, ryhmädynamiikka toimii ja ettei kenenkään aika käy pitkäksi. Kielimatka antaa sinulle pysyviä muistoja ja kokemuksia elämää varten. Älä missaa tilaisuutta tutustua muihin ikäisiisi nuoriin ympäri maailmaa!”

Lovisa Westlund, STS ohjaaja ja ruotsin-, matematiikan ja luonnontieteiden opettaja.

Matkustaminen STS:n kanssa

Kielimatkasi alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Vanhempasi saattavat sinut STS-ohjaajan tai toimiston edustajan ammattimaiseen huomaan ja osaksi kielimatkaryhmääsi. Ohjaajasi auttaa check-in'ssä ja kaikessa muussakin ennen lähtöä, minkä jälkeen onkin aika matkustaa! Kohteessa tapaat kielimatkalaisia muista maista ja kaupungeista. Usein matka lentokentältä itse kielimatkakohteeseen tapahtuu bussilla muun ryhmän kanssa. Sinulle näytetään majoituksesi, voit purkaa matkatavarat ja aloittaa kesäsi parhaat viikot.