Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

Ohjaajat ja matkustaminen

Turvallisuus ensin - mottomme koskien myös sinun matkaasi!

1_Brighton_Leader_Charles_GOPR0349_.jpg

Parhaimmat ohjaajat

Kun kysymme kielimatkalaisilta heidän kokemuksiaan ulkomailla, he kaikki ovat samaa mieltä: heidän ohjaajallaan on ollut tärkeä rooli kielimatkan onnistumisessa. Siksi valitsemme parhaat ohjaajat kaikille kielimatkoillemme. Kaikki STS-ohjaajat ovat vähintään 23-vuotiaita, heillä on kokemusta työskentelystä nuorten kanssa, hyvä kielitaito ja aikaisempaa kokemusta opiskeluista tai työskentelystä ulkomailla.

Tapaat useita STS-ohjaajia kielimatkallasi. Ohjaajat työskentelevät usein kolmen tiimeissä ja järjestävät yhdessä vapaa-ajanohjelmaa. Sinulla on kuitenkin yksi nimetty ohjaaja, joka on pääyhteyshenkilösi. Ohjaajasi on sinua varten vuorokauden ympäri. Hänen puoleensa voit kääntyä, milloin tahansa sinulla on kysyttävää tai tarvitse apua. Ei ole olemassa tyhmää kysymystä.

“Minun tehtäväni on varmistaa, että kaikilla on hauskaa, ryhmädynamiikka toimii ja ettei kenenkään aika käy pitkäksi. Kielimatka antaa sinulle pysyviä muistoja ja kokemuksia elämää varten. Älä missaa tilaisuutta tutustua muihin ikäisiisi nuoriin ympäri maailmaa!”

Lovisa Westlund, STS ohjaaja ja ruotsin-, matematiikan ja luonnontieteiden opettaja.

Matkustaminen STS:n kanssa

Kielimatkasi alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Vanhempasi saattavat sinut STS-ohjaajan tai toimiston edustajan ammattimaiseen huomaan ja osaksi kielimatkaryhmääsi. Ohjaajasi auttaa check-in'ssä ja kaikessa muussakin ennen lähtöä, minkä jälkeen onkin aika matkustaa! Kohteessa tapaat kielimatkalaisia muista maista ja kaupungeista. Usein matka lentokentältä itse kielimatkakohteeseen tapahtuu bussilla muun ryhmän kanssa. Sinulle näytetään majoituksesi, voit purkaa matkatavarat ja aloittaa kesäsi parhaat viikot.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018