Kielimatkat, 15–18-vuotiaille

Majoittuminen

Koska tiedämme, että majapaikkasi on paljon enemmän, kuin sänky, jossa käyt nukkumassa, olemme valinneet jokaisen resortin, kampuksen ja isäntäperheen huolella. Majapaikastasi tulee tärkeä osa kielimatkaasi ja se on paikka, jossa pääset levähtämään oppituntien ja aktiviteettien ohella. Monesti kuulemme oppilailtamme, kuinka he ovat alkaneet kutsua kielimatkansa majapaikkaa toiseksi kodikseen.

Isäntäperhe

Suurin osa oppilaista valitsee majoittuvansa paikallisessa isäntäperheessä. On helppo ymmärtää miksi. Majoittumalla isäntäperheessä, pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja elämäntyyliin normaalia turistia syvemmin. Samaan perheeseen majoittuu kanssasi max. 3 muuta kielimatkalaista. Tokiossa nuoret majoittuvat perheissä ainoina kielimatkalaisina. Useimmissa kohteissa perhemajoitukseen sisältyy täysihoito, aamiainen ja päivällinen nautitaan kotona ja lounaseväät saat mukaasi kouluun.

Kaikki isäntäperheemme ovat huolella valittuja ja monet ovat majoittaneet oppilaitamme aiempinakin kesinä. Yhteistä jokaiselle oppilaitamme majoittavalle perheelle on mielenkiinto vieraita kulttuureja kohtaan ja ilo tutustuttaa oppilaita paikalliseen elämänmenoon. Saat toisen perheen ulkomailta!

Hotelli

Haluatko majoittua ylellisemmin kielimatkallasi? Valitse uolella valittu hotelli kaikilla niillä mukavuuksilla, joita tulet kaipaamaan kesälomaviikkojesi aikana. Maltan hotelliltamme löytyvät esimerkiksi uima-allasalue, kahvila ja ilmainen WiFi. Jaat huoneesi 1-3 muun oppilaan kanssa ja ohjaajasi majoittuu samalla hotellilla kanssanne. Puolihoito sisältyy hintaan.

Kampus

Kokeile paikallista opiskelijaelämää majoittumalla kampuksella. Myös oppituntisi pidetään samassa paikassa ja lähellä on myös koulun ruokala, jossa nautit ateriasi. Yleensä puolihoito. Majoitut joko 1hh tai 1 kaverin kanssa huoneen jakaen. Ohjaajasi majoittuu samalla kampuksella kanssanne.