Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

Majoittuminen

Koska tiedämme, että majapaikkasi on paljon enemmän, kuin sänky, jossa käyt nukkumassa, olemme valinneet jokaisen resortin, kampuksen ja isäntäperheen huolella. Majapaikastasi tulee tärkeä osa kielimatkaasi ja se on paikka, jossa pääset levähtämään oppituntien ja aktiviteettien ohella. Monesti kuulemme oppilailtamme, kuinka he ovat alkaneet kutsua kielimatkansa majapaikkaa toiseksi kodikseen.

Isäntäperhe

Suurin osa oppilaista valitsee majoittuvansa paikallisessa isäntäperheessä. On helppo ymmärtää miksi. Majoittumalla isäntäperheessä, pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja elämäntyyliin normaalia turistia syvemmin. Samaan perheeseen majoittuu kanssasi max. 3 muuta kielimatkalaista. Tokiossa nuoret majoittuvat perheissä ainoina kielimatkalaisina. Useimmissa kohteissa perhemajoitukseen sisältyy täysihoito, aamiainen ja päivällinen nautitaan kotona ja lounaseväät saat mukaasi kouluun.

Kaikki isäntäperheemme ovat huolella valittuja ja monet ovat majoittaneet oppilaitamme aiempinakin kesinä. Yhteistä jokaiselle oppilaitamme majoittavalle perheelle on mielenkiinto vieraita kulttuureja kohtaan ja ilo tutustuttaa oppilaita paikalliseen elämänmenoon. Saat toisen perheen ulkomailta!

STS Resort

Haluatko majoittua ylellisemmin kielimatkallasi? Valitse STS Resort, huolella valittu hotelli kaikilla niillä mukavuuksilla, joita tulet kaipaamaan kesälomaviikkojesi aikana. Jokainen hotelli on erilainen, mutta useimmista löytyy esimerkiksi uima-altaat, auringonottoalue, kahvila ja ilmainen WiFi. Jaat huoneesi 1-3 muun oppilaan kanssa ja ohjaajasi majoittuu samalla hotellilla kanssanne. Puolihoito sisältyy hintaan.

STS Kampus

Kokeile paikallista opiskelijaelämää majoittumalla kampuksella. Myös oppituntisi pidetään samassa paikassa ja lähellä on myös koulun ruokala, jossa nautit ateriasi. Yleensä puolihoito. Majoitut joko 1hh tai 1 kaverin kanssa huoneen jakaen. Ohjaajasi majoittuu samalla kampuksella kanssanne.

STS tien päällä

Valitessasi STS Adventure -kielimatkan, pääset vaihtamaan majapaikkaasi lähes jokainen päivä. Yöt vietetään erilaisissa majapaikoissa reitin varrella. Hotellien ja Hostellien lisäksi pystytämme leirimme Kanadan ja USA:n road tripeillä välillä myös leirintäalueille. Kuvittele kokoontuvasi auringonlaskun aikaan uusien ystäviesi kanssa leirinuotiolle ihastelemaan Grand Canyonin maisemia, a moment to remember! Ruokaraha, noin 80 €/vko, ei sisälly kielimatkan hintaan.

 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018