Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Paras kesä ikinä!

Sinun kielimatkasi

Tapaa uusia ystäviä ympäri maailmaa, tai jaa seikkailu ulkomailla hyvän ystäväsi kanssa. Kielimatka mahdollistaa molemmat vaihtoehdot. Valmistaudu elämäsi parhaimpaan kesään!

Kielimatka on enemmän kuin normaali lomamatka. Se on 1-4 kesäistä viikkoa  täynnä uusia ystäviä, aktiviteetteja ja kielen oppimista, kaikkea upeasti soviteltuna yhteen. Saat mahdollisuuden:

 • päästä jännittäviin paikkoihin kuten Grand Canyon, Lontoo tai Malta
 • parantaa puheen tuottamista, luetunymmärtämistä ja kirjoitustaitoasi vieraalla kielellä
 • päästä näkemään paikallista elämää, sitä todellista, suosikkikohteessasi!
 • lähteä roadtripille halki USA:n
 • parantaa taitojasi surffauksessa, valokuvauksessa tai vaikka purjehduksessa (muutaman mainitaksemme)
 • kasvaa ihmisenä ja saada uusia kokemuksia - ja uusia ystäviä
 • nauttia elämäsi seikkailusta!

Opiskele STS:n tapaan, hauskaa ja tehokasta

Kielen opiskeleminen siellä, missä sitä puhutaan on huomattavasti tehokkaampaa, kuin kotioloissa. Tulet oppimaan paljon jo oppitunneilla, mutta oppiminen jatkuu myös luokkahuoneen ulkopuolella käyttäessäsi kieltä vapaa-ajalla. Vaikkapa käydessäsi lähikaupassa tai pelatessasi rantalentistä.

Lue lisää

Majoitus

Koska tiedämme, että majapaikkasi on paljon enemmän, kuin sänky, jossa käyt nukkumassa, olemme valinneet jokaisen hotellin, kampuksen ja isäntäperheen huolella. Majapaikastasi tulee tärkeä osa kielimatkaasi ja se on paikka, jossa pääset levähtämään oppituntien ja aktiviteettien ohella. Monesti kuulemme oppilailtamme, kuinka he ovat alkaneet kutsu kielimatkansa majapaikkaa toiseksi kodikseen.

Lue lisää

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Kielimatka on ehdottomasti muutakin, kuin opiskelua ja pänttäämistä! 1-4 viikkoasi matkalla tulee sisältämään monipuolisen kattauksen erilaisia aktiviteetteja ja retkiä, joita ohjaajasi räätälöi oman ryhmäsi tarpeiden mukaan. Etkö saa tarpeeksesi aktiviteeteistä ja harrastusmahdollisuuksista? Tutustu ihmeessä lisäpalveluihimme.

Lue lisää

STS Explorer Pass

Haluaisitko maksimioda uudet kokemukset ja hauskanpidon matkalla ollessasi? Suosittelemme tsekkaamaan oman suosikkikohteesi STS Explorer Pass -lisäretkipaketin tarjonnan. STS Explorer Pass on lippusi lisäretkiin ja -aktiviteetteihin, joita voivat olla esimerkiksi päivä huvipuistossa, kaupunkivierailu tai uniikki nähtävyyskierros pyöräillen tai vaikkapa veneillen.

Lue lisää

Ohjaajat ja matkustaminen

Turvallisuus ensin - mottomme koskien myös sinun matkaasi! Tulet matkustamaan tarkoin valitun ja koulutetun ohjaajan kanssa aina lähdöstä kotiinpaluuseen!

Lue lisää

Tyypillinen viikko

Vaikka jokainen kielimatka on erilainen, on kaikilla matkoilla myös yhteisiä piirteitä: uusia ystävyyssuhteita, aikaa rannalla, hauskanpitoa, nähtävyyksiä ja kielenopiskelua. Tässä esimerkiksi tyypillinen kielimatkaviikko Brightonissa.

Lue lisää

Mitä hyötyä kielimatkasta on?

Palattuasi kielimatkaltasi, huomaat saaneesi siitä irti paljon muutakin, kuin vain vahvistuneen kielitaidon. Olet kasvanut ihmisenä ja saanut uusia ajattelutapoja ja näkökulmia elämään ja vieraita kulttuureja kohtaan..

Lue lisää

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018