Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

Oppilaiden blogit ja vlogit

Monet kielimatkalaiset kirjoittavat blogia tai kuvailevat vlogia matkan aikana. Olemme valinneet tänne muutamia, jotta voit seurata seikkailua ja sen yksityiskohtia nuorten näkökulmasta. Check it out!

Suunnitteletko sinäkin bloggaavasi tai kuvailevasi vlogia kielimatkasi aikana? Kerro meille siitä sähköpostilla tai postaamalla Facebook-sivullemme.

 

Erika goes Brighton!

´When you travel, whole world is your home´ -Erika Laitinen

Kielimatkani innoittamana päätin pistää pystyyn blogin, johon tasaisesti ja vähän vähemmän tasaisesti kirjoittelen kuluneesta kesästäni STS - kielimatkalla Brightonissa, sekä valmistautumisesta uuteen Bournemouthin kielimatkaan kesällää 2019.

Lue lisää

Around the world with STS

Tiina Vartiainen

Oon Tiina Heinävedeltä, 16v ja toimin STS:n Ambassador oppilaana.
Lähden kesällä 30.6 Los Angelesiin, Kalifornian osavaltioon toisena kielimatkana.
Kävin kesällä 2016 ensimmäisellä kielimatkalla Brightonissa Popstar kurssille, elikkä meillä oli kaks perusviikkoa eli käytiin ihan normaalia koulua kolme tuntia päivässä ja kolmas viikko oli tämmönen popstar-viikko joka sisälti laulu-, tanssi- ja draamatunteja.

Lue lisää

Malta Pinjan silmin!

Pinja Raijas

´Hei! Olen 15-vuotias tyttö Espoosta, ja olen lähdössä kielimatkalle Maltalle. Olen ollut kerran aikaisemmin kielimatkalla kesällä 2013 Jerseyllä, ja olen siitä lähtien toiminut STS:n PR-Studenttina. Matkustelun lisäksi pidän erityisesti ratsastuksesta, eläimistä, tanssista ja musiikista. Blogia lukemalla pääset seuraamaan matkaani lähtövalmisteluista kielimatkan loppuun saakka. Luvassa on varmasti lämpöä, aurinkoa ja kielimatkan arkea!’

Lue lisää

Matkustetaan yhdessä!

Inka Turpeinen

’ STS kielimatka Brighton via Paris 2016’

Lue lisää

 

Roosan Jersey

Roosa Vapola

Täällä kirjoittelee 19-vuotias tyttö Turun seudulta. Opiskelen pohjoismaisia kieliä yliopistossa. Olin myös kielimatkalla kesällä 2015 Jerseyn saarella STS:n kautta. Kielimatkaani sisältyi myös parin päivän reissu Pariisissa.

Lue lisää

Ines goes Malta

Ines Kojo

Heips! Täällä kirjoittelee 15-vuotias Ines. Olin kesällä 2016 Maltalla kielimatkalla STS:n kautta ja olen myös ryhtynyt PR student toimintaan. Blogissa tulen kirjoittamaan ainoastaan kielimatkoista ja erityisesti Maltasta. Hope you enjoy!’

Lue lisää

 

Tietoa STS kielimatkalaiselle

Reetta Malmivaara

Moi, olen siis entinen STS oppilas, joka kävi kielimatkalla Brightonissa viime kesänä. Kielimatka oli upea kokemus ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille. Olit sitten ujo, huono kielissä tai jo valmiiksi kokenut matkustaja kielimatka tulee olemaan sinulle ikimuistoinen kokemus.’

Lue lisää

 

Kielimatkalle Maltalle

Michelle Nyberg

´Täällä kirjoittelee 18-vuotias suomenruotsalainen tyttö Helsingistä. Olin viime kesänä Maltalla kielimatkalla STS:n kautta. Tykkäsin siitä tosi paljon! Malta oli aivan upea paikka, ja jos vaan saan mahdollisuuden niin aijon matkustaa sinne vielä uudestaan!’

Lue lisää

Vlogeja

Inka Brightonissa

Inka Turpeinen

’Olin kesällä 2016 Brighton via Paris kurssilla. Videosarjassa tuun kertomaan mm. Pariisin vierailusta, koti-ikävästä ja muista kielimatkoihin liittyvistä aiheista.’

Iida Brightonissa

Iida Sunell

´Olin kesällä 2015 STS:n kautta Brighton via Paris kielimatkalla.´


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018