Kielimatkat, 15–18-vuotiaille

  Tehostartti oman kielimatkasuosikin valintaan!

  Sun Nov 11 2018

  Haaveiletko kielimatkasta? Onko päätöksen tekeminen hankalaa, kun loistavia vaihtoehtoja on niin paljon?

  Ei huolta, teimme Step by Step- tehopaketin, joka auttaa oman suosikin valinnassa. Näillä eväillä otat jo harppauksen kohti unelmiesi kielimatkakesää!

  Aloita näistä:

  1. Ikä? Kielimatkoja löytyy aina 12 vuotiaasta 19 vuotiaaseen, mutta kaikki ikäluokat eivät suinkaan matkusta yhdessä. Englannin kielikurssit on suunnattu 12-17-vuotiaille, Maltalle lähtiessä voi olla 12-19-vuotias ja Adventure-seikkailut on suunnattu 14-19-vuotiaille. Tutustu kurssityyppeihin ja niiden ikäsuosituksiin.
  2. Kieli? Kaipaatko preppausta englannissa, espanjassa, japanissa vai ranskassa?
  3. Kohde? Olisiko haaveena pysyä Euroopan rajojen sisällä vai matkata kerralla kauemmaksi? Vaihtoehtojahan ovat Englanti, Espanja, Ranska, Malta, USA, Kanada, Australia ja Japani.
  4. Kurssityyppi? Halajatko seikkailua, aurinkorantoja vai aktiiviiteettien täyttämää kulttuuriin tutustumista? Ehkä haluat suorittaa työharjoittelun ulkomailla? Tutustu kurssityyppeihin ja niiden opiskelutietoihin.
  5. Majoitus? Isäntäperhemajoittuminen on kielimatkojen klassikko, mutta kovasti päätään nostavat nykyisin myös kampus- ja hotellimajoittuminen. Jotain ihan erilaista pääset kokeilemaan majoittumalla ´on the road´.
  6. Aktiviteetit? Jos harrastat intensiivisesti esim. cheerleadingia, tennistä, valokuvausta, korista, ratsastusta tai haluaisit kokeilla vaikkapa surffausta, kannattaa kohteen valinnassa ottaa huomioon aktiviteettitarjonta.
  7. Lisäretket? STS Explorer Pass -lisäretkipaketti on aina kohdekohtainen, mutta kaikkiin paketteihin on räätälöity kohteen suosituimpia aktiviteetteja ja suurkaupunkivierailuja. Haluaisitko tutustua esim. Lontooseen, lähteä katamaraaniajelulle, vierailla Universal Studiosilla tai kokeilla Laser Quest -sotaa?

  Kaivatessasi lisäinspiraatiota, ideoita ja kokemuksia muilta nuorilta, kannattaa esimerkiksi:

  1. ottaa STS seurantaan Instassa ja näet oppilaiden ja ohjaajiemme parhaat matkakuvat yksissä kansissa
  2. kipaista lueskelemaan oppilaskertomuksia ja katselemaan videoblogeja kielimatkoista
  3. kysäistä mieleen juolahtava kysymys nopeasti ja helposti kotisivujen chatissa
  4. tilata uutiskirje (alla) pysyäkseen ajantasalla tapahtuma- ja kampanjailmoittelussa sekä kuullakseen oppilaidemme ja toimistonväen kuulumisia kotona ja maailmalla
  5. valita varausmaksua maksaessasi STS Lisäturva osaksi matkaa. Lisäturva tarjoaa mahdollisuuden muuttaa niin kohdetta, kuin ajankohtaakin aina 60 päivää ennen matkan alkua saakka!

  Viimeisinpänä, muttei suinkaan vähäisinpänä, vertaile hintoja! Se kannattaa! Kun löydät oman suosikkisi siihen parhaaseen hintaan, teet varauksen näppärästi aloittamalla ja etenemällä valitsemalla kohteen, kurssityypin, ajankohdan ja täyttämällä omat ja huoltajasi tiedot varauslomakkeelle!

  Ja mitä tapahtuu varaamisen jälkeen?

  1. saat automaattisen vahvistuksen, jonka jälkeen toimiston Sanna tai Emilia käsittelevät varauksesi
  2. saat sähköpostiin lisätietoa, sekä lomakkeen, jossa kyselemme hieman lisätietoja sinusta ja taustajoukoistasi
  3. ensimmäinen lasku varausmaksun suorittamista varten kilahtaa niin ikään sähköpostiin pian ja on suuruudeltaan 200 €. Lasku erääntyy noin 2 viikkoa varauksen tekemisen jälkeen
  4. sinulla on runsaasti maksuaikaa, sillä seuraavalla laskulla muistamme helmikuussa ja se on suuruudeltaan 500 €. Loppulaskun laitamme tulemaan noin 60 päivää ennen matkaa. Voit lyhentää loppulaskun summaa tahtoessasi omaan tahtiin syksyn, talven ja kevään mittaa
  5. Keväällä saat tunnukset omalle MyPage-sivulle, johon on koottu kaikki matkan kannalta oleellinen tieto, kuten majoitustiedot, ohjaajan esittely ja lentoaikataulut

  Kun sinulla herää kysymyksiä, olemme täällä puhelinsoiton tai sähköpostin päässä sinua varten.

  Tavataan kesän 2020 kielimatkalla!