Kielimatkat, 15–18-vuotiaille
Brändilähettilääksi STS Kielimatkoille
Haku päättynyt 22.4.

Brandilähettilääksi STS Kielimatkoille!

Thu Apr 04 2019

Somettamaan Maltan auringon alle!

Onko sosiaalinen media kuin toinen kotisi? Hallitsetko blogit, vlogit, YT:n, FB:n, IG:n ja/tai Snäpin? Haluaisitko kielimatkalle supersuositulle Maltan saarelle, kristallinkirkkaiden vesien ja taatun auringonpaisteen äärelle?

Jos vastasit näihin kolmeen kysymykseen ´Kyllä´, voit olla etsimämme brändilähettiläs ja just oikea tyyppi pitämään huolen siitä, että kielimatkailun arki välittyy eloisien videoiden ja somepostausten kera kaikille kielimatkoista kiinnostuneille nuorille aina matkalle valmistautumisesta kotiinpaluuseen!

Kuka voi osallistua?

Vuonna 2019 olet 15-17-vuotias nuori, jolla on sana ja somet hallussa. Brändilähettilässopimus kirjoitetaan yhdessä alaikäisen nuoren ja hänen huoltajansa kanssa. Kysythän siis jo ennakkoon vanhemmiltasi luvan hakea mukaan. Hakuaikaa 22.4. saakka!

Mitä teet hakeaksesi mukaan?

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit se paras tyyppi STS:n brändilähettilääksi ja todista se! Täytä alle yhteystietosi, kerro hieman itsestäsi ja listaa sometilisi! STS:n brändilähettiläänä pääset täyttämään sometilisi Maltan lomakuvilla ja tulet postailemaan mm. matkustamisesta, Maltalla liikkumisesta, aktiivisesta vapaa-ajasta, asumisesta, opiskelusta jne. Tuottamaasi sisältöä tulemme toki jakamaan myös STS:n kanavissa! Me STS:llä teemme töitä matkailun ilosanomaa jakaaksemme ja nuorten unelmia toteuttaaksemme, toivomme samaa asennetta myös sinulta!

Teemme valinnan brändilähettiläästä pääsisäispyhien jälkeen ja olemme yhteydessä sinuun henkilökohtaisesti! Valittu brändilähettiläs aloittaa duuninsa 2 viikon kielimatkalla Maltalle, meidän piikkiimme tottakai, että on sitten mistä postailla 😉 Kaikkien osallistujien kesken arvomme lisäksi 2 kpl 600 €:n STS matkalahjakortteja*.

Jos sinulla herää kysyttävää brändilähettilään pestiin tai Maltan kielimatkoihin liittyen, jätä ihmeessä yhteydenottopyyntö alla, niin palaamme sinulle asiaan pikimmiten.

Säännöt

Brändilähettilääksi haetaan osoitteessa www.sts.fi. Hakeminen edellyttää voimassaolevien henkilö- ja yhteystietojen syöttämistä hakulomakkeelle, sekä sääntöjen hyväksymistä.

Brändilähettilääksi voivat hakea kaikki Suomessa asuvat 15-17-vuotta vuonna 2019 täyttävät nuoret. Brändilähettilästä on valitsemassa STS:n Suomen henkilökunta, eikä päätöksestä voi valittaa. Hakuajan umpeuduttua valitaan hakijoiden joukosta 3-5 ´jatkoon´ päässyttä, joihin ollaan yhteydessä puhelimitse. Puhelintuokion perusteella valitaan näistä 3-5 nuoresta STS:n kauden 2019-2020 brändilähettiläs, joka aloittaa pestinsä kielimatkalla Maltalle. Kielimatka toteutetaan 4.-17.7.2019 (päivitetty: Brändilähettilään matka toteutetaan alkuperäisistä ohjeista poiketen 16.6. alkaen) ja sisältää menopaluulennot Helsinki-Vantaalta, kuljetukset kohteessa, majoittumisen, pakettiin kuuluvat aktiviteetit ja retket, kielen oppitunnit ja aikuisen ohjaajan tuen koko matkan ajan. Valitun brändilähettilään nimi ja kuva julkistetaan myös STS Kielimatkojen kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Brändilähettiläälle osoitettu kielimatka on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa tai myydä kolmannelle osapuolelle. Brändilähettiläällä tulee olla huoltajan lupa osallistua. Brändilähettiläs ja hänen huoltajansa ovat itse velvollisia maksamaan matkasta mahdollisesti aiheutuvat voittoverot.

STS:n työntekijät, heidän perheenjäsenensä tai kukaan työnsä puolesta tämän kilpailun toteuttamiseen osallistunut ei voi hakea mukaan. Brändilähettilään sopimus neuvotellaan ja allekirjoitetaan valitun brändilähettilään kanssa erikseen, mutta pitää vähintäänkin sisällään vähimmäismäärän somepostauksia lähettilään omissa somekanavissa sekä vähimmäismäärän STS:lle lähetettävää materiaalia/sisältöä. Osa sisällöstä tulee tuottaa ja postata jo ennen matkaa, suurin osa matkalta ja osa matkalta palattuasi. Tarkemmat ohjeet käydään läpi voittajan kanssa erikseen. Lisäksi brändilähettiläs sitoutuu osallistumaan STS Ambassador -toimintaan kaudelle 2019-2020. Suuntaa-antavia aiheita ja ideoita postauksille saa STS:n toimistolta. Brändilähettiläs sitoutuu varmistamaan, että hänellä ei ole allergioita tai sairauksia, jotka estävät häntä osallistumasta kielimatkalle ja lähtemään kielimatkalle sopimuksessa mainittuna ajankohtana, ellei hänen matkaansa estä Valmismatkaehtojen mukainen ylivoimainen este, mistä tulee tiedottaa STS Kielimatkoja välittömästi (peruutettaessa matka 30 päivää ennen matkaa, peruutuskulut ovat 100 €, peruutettaessa 14 päivää ennen matkaa tai myöhemmin, peruutuskulut ovat 300 €). Lähettiläs sitoutuu noudattamaan STS Kielimatkojen Viihtyvyys- ja järjestyssääntöjä kielimatkan aikana. Huoltajan tulee täyttää ja allekirjoittaa STS Kielimatkalaisilta normaalistikin vaaditut lisätietolomakkeet. Lähettiläällä tulee olla matkan aikana voimassaoleva matkavakuutus. Lähettiläs ja hänen huoltajansa antavat STS:lle luvan julkaista ja mainostaa kaikkea sopimuksessa mainittua materiaalia kotisivuilla, sosiaalisissa sekä muissa medioissa sekä painetuissa materiaaleissa, joita ovat mm. esitteet ja mainokset.

* matkalahjakorttien voittajiin ollaan yhteydessä erikseen sähköpostitse. Matkalahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa tai myydä kolmannelle osapuolelle, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin voi käyttää joko kesän 2019 tai 2020 STS kielimatkaan tai keväällä tai syksyllä 2020 alkavaan STS vaihto-ohjelmaan. Lahjakortti on käytettävä viimeistään 2.9.2019 varaamalla kielimatka tai hakemalla vaihtoon käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, kuin hakemuksessa on käyetty.

Rekisteriseloste

Osallistumalla annan STS:lle luvan lisätä yhteystietoni STS:n rekisteriin.

Rekisteriä käytetään STS:n kilpailuun osallistumista varten sekä STS:n markkinointiin. Osallistujan nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja rekisteriselosteesta: www.sts.fi.

STS varaa kuitenkin oikeuden luovuttaa asiakasta koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli asiakas on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisteriä käsittelevillä on henkilökohtainen STS:n myöntämä ylläpito- ja käyttöoikeus.

Haku on päättynyt!