Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!

The main reason to why you should start your journey with STS!

Thu Apr 20 2017

Joskus voi olla vaikeaa lähteä liikkeelle, oli se sitten ylöspääseminen sohvalta, lenkkarinnauhojen sitominen ja lenkin tekeminen tai matkatavaroiden pakkaaminen ja muuttaminen maahan, josta et tunne ketään. Onhan se helpompaa jäädä mukavuusalueelleen kuin siirtyä elämässä eteenpäin. Sohva on mukava, herkut käden ulottuvilla ja kaikki kaverit vain bussimatkan päässä. Miksi tehdä elämästä yhtään monimutkaisempaa matkustamalla vieraaseen maahan?

No koska se on sen arvoista, tietenkin!

Se tunne juoksulenkin jälkeen. Sen lenkin jonka teit kaikista epäilyksistä huolimatta. Se ylpeyden, vahvuuden ja onnen tunne. Teit sen! Vaikka halusit valita sen helpomman vaihtoehdon, sen mukavan ja vaivattoman vaihtoehdon. Pystynkö siihen? Pärjäänkö alusta loppuun? Onkohan kurkkuni vähän kipeä? Mutta sitten, kaikkien mahdollisten tekosyiden jälkeen, lähdet ulos lenkille. Juokset, juokset ja juokset, tulet kotiin ja käyt suihkussa. Tunnet olosi paremmaksi ja olet tyytyväisempi kuin pitkiin aikoihin. Endorfiinit virtaa ja olet niin ylpeä siitä, että todella teit sen!

Kuvittele, että tuntisit samalla tavalla läpi koko elämäsi. Ylpeys, vahvuus ja elämänilo. Teit sen! Nousit ylös sohvalta, jätit kotikulmat taaksesi ja koit seikkailun, jota ei voi verrata mihinkään muuhun. Itsetuntosi koheni, sinusta tuli vahvempi ihminen ja halusi kehittyä ja siirtyä elämässä eteenpäin kasvoi ja kasvoi. Juuri näin käy kielimatkalaisille ja vaihto-oppilaillemme. Heitä ei enää pysty pysäyttämään. He voivat aina vilkaista taaksepäin nuoruuteen hetkeen, kun tekivät sen ratkaisevan päätöksen, juoksivat maailmalle ja palasivat kypsempinä, parempina ja onnellisempina yksilöinä. Mitä tahansa tapahtuukaan, kukaan ei voi viedä heiltä heidän matkakokemuksiaan, joita he kantavat mukanaan loppuelämänsä.

Ota tänään rohkeasti se sinun askeleesi ja aloita oma matkasi. STS auttaa sinua ennen matkaa, sen aikana ja jälkikäteen. Sinulla ei ole mitään hävittävää, vain voitettavaa - kuten kuntoilussa, kun vain päätät ottaa sen ensiaskeleen.