Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!

Pelaamaan suosikkijoukkueesi jalanjäljissä 300 €:n alennuksella?

Fri Nov 10 2017

Rakastatko jalkapalloa? Haaveiletko jonain päivänä pelaavasi korkeammallakin tasolla, vaikkapa Valioliigassa tai La Ligassa?

Lähde kanssamme treenaamaan tähtipelaajien jalanjäljille!

Rakkaudesta lajiin STS järjestää kesällä 2018 kaksi kiistatta kesän parasta kansainvälistä jalkapalloleiriä futiksesta kiinnostuneille 13-19-vuotiaille nuorille. Lähde kanssamme 2 viikoksi tapaamaan muita futisnuoria ympäri maailmaa ja kehittämään kielitaitoasi, jota varmasti tulet tarvitsemaan kansainvälisellä futisurallasi. Treenaat ammattilaisen opastuksessa omaa tasoasi vastaavassa porukassa, tutustut paikalliseen kulttuuriin, vietät aktiivista vapaa-aikaa yhdessä uusien ystäviesi ja ohjaajasi kanssa ja saat huikean harppauksen jalkapalloharrastuksellesi! Saattaa olla, että törmäät suosikkijoukkueesi pelaajiin leirin aikana? Voisiko kesää enää ikimuistoisemmin viettää?

Valittavanasi on 2 upeaa uutuuttaan kimaltelevaa mahdollisuutta:

* Chelsea FC Foundation Football Camp Lontoon Chelseassa, 13-17-vuotiaille
* Real Madrid CF Football Camp Madridissa, 14-19-vuotiaille

Leirit sisältävät:

* Meno-paluulennot Helsingistä ja kenttäkuljetukset kohteessa
* Majoittumisen täysihoidolla kampuksella ja tarvittaessa bussikuljetukset treeneihin ja takaisin
* Jalkapallotreenit tasoryhmissä arkipäivisin seuran valmentajien johdolla (sis. tekniikoita, taktiikoita, teoriaa ja pelejä)
* Aktiivinen vapaa-ajanohjelma treenien ulkopuolella paikallisiin nähtävyyksiin tutustuen (mm. Stamford Bridge Chelseassa ja Santiago Bernebéu Madridissa)
* Aikuisen ohjaajan tuki 24 h / vrk, koko matkan ajan

Haluatko kuulla lisää? Ilmoittaudu futisleireihin keskittyvään online-infoon keskiviikkona 22.11. klo 18 alkaen!

Ja muista, 300 €:n erikoiskampanja on voimassa 19.12. saakka ja paikkoja on rajoitetustai, joten varaathan omasi hyvissä ajoin - näin varmistat elämäsi kesän 2018!