Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!

Paras kesäduuni 2018

Fri Apr 13 2018

Uutista päivitetty 4.5. - Kilpailu on päättynyt!

Saimme satapäin hakemuksia Parhaaseen Kesäduuniin! Osallistujien läpikäynti vie siis odotettua kauemmin, joten päätös on selvillä viikolla 19. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti! Kiitos kaikille osallistuneille. Ota STS seurantaan Instassa @stsfinland ja seuraa Paras Kesäduuni 2018 voittajan matkaa Maltalla!

Voita kesän 2018 siistein kesäduuni!
2 viikon somereportteri-kielimatka Maltalle (arvo 2099 €)

Oletko valmis lähtemään somereportteriksi Maltalle heinäkuussa 2018 kahdeksi viikoksi ja pitämään huolen siitä, että kielimatkailun arki välittyy eloisien videoiden ja somepostausten kera kaikille kielimatkoista kiinnostuneille nuorille ja heidän vanhemmilleen aina matkalle valmistautumisesta kotiinpaluuseen?

Hae mukaan!

Kuka voi osallistua? Vuonna 2018 olet 13-19-vuotias nuori, jolla on sana hallussa. Paras kesäduuni 2018 –sopimus kirjoitetaan yhdessä alaikäisen nuoren ja hänen huoltajansa kanssa. Kysythän siis jo ennakkoon vanhemmiltasi luvan kisaan osallistumiseen.

Mitä teet osallistuakseni? Kerro meille, miksi juuri sinä ansaitset kesän 2018 parhaan kesäduunin ja todista se! Täytä alle yhteystietosi, kerro hieman itsestäsi ja liitä oheen linkki jo olemassa olevaan blogiisi/vlogiisi, Facebookkiisi, Instatilillesi tai YT postaukseesi. Somereportterina postaat muun muassa matkustamisesta, Maltalla liikkumisesta, aktiivisesta vapaa-ajasta, asumisesta, opiskelusta jne. Tutustuthan kilpailun sääntöihin ja rekisteriselosteeseen ennen osallistumistasi!

Kaikkien osallistujien kesken arvomme pääpalkinnon (kesän 2018 kielimatka Maltalle, 15.-29.7.2018) lisäksi 4 kpl matkalahjakortteja (arvo 200 €). Osallistumisaikaa aina 30.4. klo 23:59 saakka. Paras kesäduuni 2018 laitetaan jakoon toukokuun 2018 ensimmäisellä viikolla.

OSALLISTU TÄSTÄ!

Kilpailun säännöt!

Kilpailun järjestää STS Kielimatkat Oy. Kilpailuun osallistutaan osoitteessa www.sts.fi.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 13-19-vuotta vuonna 2018 täyttävät henkilöt. Kilpailuun osallistuminen verkossa edellyttää voimassaolevien henkilö- ja yhteystietojen syöttämistä kilpailulomakkeelle. Voittajaa on valitsemassa STS:n Suomen henkilökunta eikä päätöksestä voi valittaa. Kilpailu ei ole avoin STS:n työntekijöille, heidän perheilleen tai kenellekään työnsä puolesta tämän kilpailun toteuttamiseen osallistuneille. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja julkistetaan myös STS Kielimatkojen kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa mukaan lukien Facebook ja Instagram. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa tai myydä kolmannelle osapuolelle. Voittajalla tulee olla huoltajan lupa osallistua. Voittaja ja hänen huoltajansa ovat itse velvollisia maksamaan voitosta mahdollisesti aiheutuvat verot. Palkintokielimatka toteutetaan 15.-29.7.2018. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Paras kesäduuni 2018 –sopimus velvoittaa sinut ohjeiden mukaiseen STS:n Instagram -tilin haltuunottoon kielimatkasi ajaksi (minimivaatimus min. 1 Instagrampostaus/päivä kielimatkan ajan ja 3 postausta kielimatkan jälkeen, tarkemmat ohjeet käydään läpi voittajan kanssa ennen matkaa), sovittuun vähimmäismäärään Snapchat ja Instagram postauksia omilla tileilläsi, sekä lisäksi pyydetyn materiaalin (esittelyvideo itsestäsi, min. 5 kpl min. 1 minuutin mittaista videoklippiä kielimatkalta sekä kirjallinen haastattelu ennen matkaa ja sen jälkeen) lähettämiseen STS:lle, osa ennen matkaa, osa matkalta palattuasi. Osallistut kielimatkan jälkeen STS:n Ambassador toimintaan. Suuntaa-antavia aiheita ja ideoita postauksille saat STS:n toimistolta. Voittaja sitoutuu varmistamaan, että hänellä ei ole allergioita tai sairauksia, jotka estävät häntä osallistumasta kielimatkalle, lähtemään kielimatkalle sopimuksessa mainittuna ajankohtana, ellei hänen matkaansa estä Valmismatkaehtojen mukainen ylivoimainen este, mistä tulee tiedottaa STS Kielimatkoja välittömästi (jos voittaja peruuttaa matkan, tulee hänen maksaa peruutuskuluina STS Kielimatkoille 300 €). Voittaja sitoutuu noudattamaan STS Kielimatkojen Viihtyvyys- ja järjestyssääntöjä kielimatkan aikana. Voittajan huoltajan tulee täyttää ja allekirjoittaa STS:n lähettämä Holhoojan suostumus, jonka kaikki kielimatkalaiset täyttävät. Voittajalla tulee olla matkan aikana voimassaoleva matkavakuutus. Voittaja ja hänen huoltajansa antavat STS:lle luvan julkaista ja mainostaa kaikkea sopimuksessa mainittua materiaalia kotisivuilla, sosiaalisessa sekä muissa medioissa sekä painetuissa materiaaleissa, joita ovat mm. esitteet ja mainokset.

Rekisteriseloste

Osallistumalla annan STS:lle luvan lisätä yhteystietoni STS:n rekisteriin.

Rekisteriä käytetään STS:n kilpailuun osallistumista varten sekä STS:n markkinointiin. Osallistujan nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja rekisteriselosteesta: www.sts.fi.

STS varaa kuitenkin oikeuden luovuttaa asiakasta koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli asiakas on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisteriä käsittelevillä on henkilökohtainen STS:n myöntämä ylläpito- ja käyttöoikeus. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Pääsy STS:n toimitilaan, jossa rekisteritiedot sijaitsevat, on vain rekisterin STS:n erityisluvan saaneilla.