Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!

Miksi matkustaminen yhdessä parhaan ystävän kanssa on hyvä idea?

Wed Jan 03 2018

Matkustaminen ja erilaisiin kulttuureihin ja paikkoihin tutustuminen on upea asia ja kun pääset jakamaan kokemuksesi parhaan ystäväsi kanssa, on tunne kaksin verroin kaunihimpi. Tunnette toisenne paremmin, kuin kukaan muu ja ehkä pidätte samoista jutuista. Ja vaikka ette pitäisikään, olette avoimia tutustumaan myös toisen sielunmaisemaan vierailemalla paikoissa, joista juuri bestiksesi pitää. Listasimme 6 asiaa, joiden vuoksi paras ystävä on samalla paras matkakumppanisi!

1) Matkan suunnittelu yhdessä on hauskempaa

Suunnitteluvaihe on yleesä matkan tuskaisin osa, kun pitää yrittää yksin muistaa ja ottaa kaikki huomioon. Sen sijaan googlailu ja suunnittelu parhaan ystävän kanssa takaa paremman tuloksen ja kattavamman suunnitelman, sekä monia ihania hetkiä yhdessä yhteisestä matkastanne haaveillen ja sitä mielikuvitellen.

Testaa STS:n Facessa, mihin juuri sinun ja ystäväsi tulisi seuraavaksi matkustaa yhdessä!

2) Pakkauslistan jakaminen tuo tehokkuutta

Varmuus paras ja tuplatsekkaus ei koskaan ole pahasta. Samalla, kun pakkaatte, tulette käymään läpi matkalaukkujenne sisältöä toisillenne ja varmasti saamaan toisiltanne vinkkejä siitä, mitä olisi hyvä olla mukana yhteisellä seikkailullanne ja kuinka parhaiten pakata kaikki niin, että tuliaisetkin mahtuvat palatessa mukaan.

Pakkausvinkkejä saatte esim. oppilaamme Iidan vlogista ;)

3) Yhteiset matkamuistot kestävät vieläkin kauemmin

Yhteinen seikkailu tarjoaa yhteisiä muistoja, joita kannatte mukananne koko loppuelämänne. Pääsette yhdessä näkemään upeita paikkoja ja kokemaan upeita asioita, joita voi olla hankala selittää sanoin jollekin, joka ei ole ollut kokemassa samaa kanssasi! Kun matkustat yhdessä kaverin kanssa, ei sinun tarvitse, kuin aloittaa lause: ´Muistatko siellä Vegasissa sen diskolimusiinin, jossa......´ ja kyllä vain, voit olla varma, että ystäväsi muistaa sen diskolimusiinin ja nauraa kanssasi muistoillenne ennenkuin ehdit lauseesi loppuun.

Diskolimusiinin tarjoaa legendaarinen USA Coast to Coast, tsekkaa ihmeessä muutkin roadtripin tarjoamat mahdollisuudet.

4) Loputtomasti valokuvia lähetettäväksi ja jaettavaksi

Voit olla varma, että haluatte ikuistaa reissunne ja mikäpä olisi ihanampaa, kun varmistaa parhaat matkakuvat jakamalla parhaimmisto puolin ja toisin parhaan ystävän kanssa. Samalla sinulla on toki matkalla mukana kuvaaja, jolle ojentaa kamera, kun haluat itse kuvaan ja sinulle tärkeä tägättävä maisemakuvaan, kun olet itse linssin toisella puolella. Tietysti kuva, johon tägäät bestiksesi, näkyy huomattavasti useammalle, kuin kuva ilman tägäystä ;)

Oppilaiden ja ohjaajien parhaat matkakuvat vuosien varrelta näet STS:n Instassa.

5) Ystävyytenne syvenee entisestään

Se voi kuulostaa mahdottomalta, mutta totta se on, todistetusti: parhaan ystävän kanssa matkustaminen syventää ystävyyttä entisestään. Yhdessä vietetty aika auttaa teitä ymmärtämään toisianne aina vain paremmin ja automaattisesti muokkaa ajatuksianne samaan suuntaan, jolloin teillä on taas kotiin palattuanne entistä enemmän yhteistä, olettehan samalla kokeneet unelmienne matkan kaikkine ylä- ja alamäkineen, iloineen ja suruineen yhdessä.

6) STS:llä ystävän kanssa matkustaa yhdessä edullisemmin

Viekää ystävyytenne ihan uudelle levelille ja varatkaa kielimatka yhdessä! Käyttämällä kampanjakoodia STSBFF saatte molemmat ylimääräisen 50 €:n alennuksen!

Tutustu kielimatkakohteisiin