Kielimatkat, 15–18-vuotiaille

Kesä 2019 tuo mukanaan uusia tuulia

Wed Jul 11 2018

Kesä 2019 on saapunut STS:lle ja tuonut mukanaan mukavia uutuuksia kansainvälistymisestä haaveileville nuorille! Tottakai valikoimissa ovat säilyneet suosituimmat klassikkokohteet ja -matkat, kuten USA Coast to Coast, ikiaurinkoinen Malta ja Englannin rannikon helmet Brighton ja Bournemouth. Mikä on sinun suosikkisi?

1 viikon kielimatkat USA:han

Huutoon on vastattu ja listoille lisätty nyt viikon mittaisia ´minikielimatkoja´ suosituimpiin USA:n kohteisiin. Viikossa ehdit kokea New Yorkin tai Orlandon parhaat palat mainiosti, prepaamaan kielitaitoasi, saamaan uusia ystäviä ja täyttämään sometilisi kadehdittavilla lomakuvilla.

Ps. 1 viikon kielimatkojen hinnat USA:han alk. vain 1999 €

Lontoon 4 kampusvaihtoehtoa

Kokeile aitoa Brittiopiskelijan elämää kielimatkalla majoittumalla yliopiston kampuksella. Lontoossa pääset valitsemaan suosikkisi 4 erilaisesta kampuksesta, eripuolilla kaupunkia. Löydät varmasti joukosta sen, johon ihastut!

Ihastuttava London Docklands Lontoon satamassa
UNESCO:n maailmanperintölistaltakin löytyvä London Greenwich
Kuuluisa London Harrow Pohjois-Lontoossa
London Roehampton, ´Best modern University of London´ (2017)

Junior-kielimatka St Albansiin 8-11-vuotiaille

St Albans on viihtyisän idyllinen pikkukaupunki, joka sopii loistavasti kohteeksi juuri Juniori-ikäisille oppilaillemme. Täydellinen ensimmäinen kielimatka kauniisssa Englannin maalaismaisemissa.

Paljon kysytty Vancouver!!

Kanada, oi Kanada! Vancouver on uskomaton kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotain, mihin ihastua. Vancouverin kielimatka tarjoaa loistavan yhdistelmän englanninkielen opiskelua ja hauskaa vapaa-aikaa monipuolisen aktiviteettiohjelman parissa. Matkasi tulee sisältämään parhaimmiston siitä, mitä kaupungilla on tarjota.