Kielimatkat, 8–19-vuotiaille

Vuoden kuumin E-sports Camp Maltan auringon alla!

Wed May 16 2018

On aika esitellä kesän ensimmäisen E-sports Campin valmentajat!

Kesä 2018 tuo tullessaan ainutlaatuisen uutuuden, sillä STS on lanseerannut yhdessä Area Academyn kanssa E-sports Campin Maltan auringon alla! E-sports leiri tarjoaa pelaamisesta kiinnostuneelle nuorelle mahdollisuuden viettää unohtumattomat 2 viikkoa auringon, rantaelämän ja CS:n parissa yhdessä muiden kaltaistensa nuorten kanssa, ammattilaisten opissa. Valmentajina pelitunneilla toimii Area Academyn kokeneet ammattilaiset, jotka tunnetaan työskentelystään nuorten pelaajien parissa valmentaen tulevaisuuden lahjakkuukksia oikeaan suuntaan pelaamisen ja sen ympärille rakentuvan elämän parissa. Area Academyn on perustanut Tommy "Potti" Imgmarsson, joka taas tunnetaan hyvin myös ammattitason CS tiimin, Ninjas in Pyjamat (NIP), perustajana.

Kansainvälinen E-sports Camp pidetään nuorten ehdottomassa suosikkikohteessa Maltalla heinäkuussa, 15.7. alkaen ja kurssi kestää 2 viikkoa. Majoittuminen on täysihoidolla paikallisessa isäntäperheessä ja päivät vietetään pelaamisen ja aktiivisen vapaa-ajanohjelman parissa!

Lue lisää ja varmista paikkasi!

Leirillä tulee olemaan kesällä 2 valmentajaa ja on aika esitellä heidät!

Ammattilaisvalmentajat huomioivat jokaisen pelaajan yksilönä ja ottavat huomioon jokaisen lähtötason, mutta treenauttavat ryhmää myös tiiminä arvioidakseen pelaamistamme, tiimidynamiikkaamme, kommunikointikykyjämme ja tiimin jäsenten rooliutumista sekä antaakseen palautetta kaikesta näkemästään. Tavoitteena on auttaa jokaista leiriläistä henkilökohtaisessa kehittymisessä pelaajana ja osana tiimiä.

Fredrik ‘Jaegarn’ Andersson

Fredrik on entinen E-sportin ammattilainen, jolla on pitkä kokemus Counter Strikestä, erityisesti Counter Strike (CS): Global Offencivestä. Nykyään Fredrik toimii Area Academyn valmentajana keskittyen nimenomaan nuorten valmentamiseen E-urheilussa ja fyysisessä terveydessä pelaamisen ohella. Yli 10 vuoden kokemuksellaan E-sportissa ja 8 vuoden kokemuksella personal traininissa Fredrik tuo leirille mukanaan laajan skaalan erilaista osaamista ja tieto-taitoa jaettavaksi nuorille pelaajille.

Pitkän E-sports uransa aikana Fredrik on tehnyt yhteistyötä monien maailman suurimpien ja suosituimpien CS valmentajien kanssa ja työskentelee nykyään aktiivisesti sen puolesta, että Area Academyn nuorille suunnattu koulutus ja valmennus vastaisivat maailmanluokan standarteja.

Fredrik on omalla alallaan kuuluisa AWP-pelitaidoistaan ja kokemuksestaan pelinjohtajana ja tämä onkin johtanut hänet pelaamaan yhteen Ruotsin tunnetuimmista tiimeistä. Vietettyään 6 vuotta aktiivisena ammattipelaajana oli Fredrik päässyt pelaamaan niin kansallisella, kuin kansainväliselläkin tasolla, sekä maailmnacupissa. Silloin, kun Fredrik ei itse ole pelissä mukana pelaajana, löytää hänet kameran takaa mikrofonin ääreltä pelin kommentaattorin roolista. Fredrik on toiminut kommentaattorina myös E-sports lähetyksissä Ruotsin TV:ssä, LIVE Dreamhackissa sekä FIFA ja NHL tapahtumissa ja peleissä. Teineille suunnattujen pelileirien parissa Fredrik on työskennellyt aina vuodesta 2000, menestyksekkäästi pelaamisen treenaamisen ja fyysisen hyvinvoinnin parantamisen aina yhdistäen. Fredrikin tavoitteena on valmentaa nuoria niin kehittymään pelaajana, kuin ottamaan huomioon ja haltuun terveet elämäntavat ja fyysisen kunnon pelaamisen ohella.

Team-attendace, Countrer-Strike:

2008 – 2009 Blank (Get_RiGht, gux, face, niko, snajdan)
2007 – 2008 Eyeballers (Threat, niko, get, gux)
2006 – 2007 Begrip ( Get_RiGht, threat, niko, get), (Tentpole, face, threat, azl)
2005 – 2005 team9, Norge (raven, real, xione, jungelbobo
2003 – 2004 VxO (f0rest, tentpole, imatation, Ligisten)

Fredrik ‘Jaegarn’ Andersson

Lukas 'Lukasbaos' Sankala

Lukasilla on pitkä historiaCounter Strike: Global Offenciven kommentaattorina ja analyytikkona. Lukasin sitoutuminen E-urheiluun on tehnyt harrastuksesta kokopäiväisen työn ja elannon lähteen. Lukas on kommentaattorin ja analyytikon uransa aikana ollut mukana mm. Gl Invitationalin ja kuuluisan Kööpenhaminan naisten turnausten LIVE streamauksissa.

Viimeisen 4 vuoden aikana Lukas on aktiivisesti toiminut valmentajana Counter Striken parissa niin ykslilöille, kuin ammattilaisryhmille ja esimerkiksi koululuokillekin. Yhteensä Lukas on valmentanut yli 500 eri tasoista pelaajaa, aina aloittelijoista ESEA Premier -tasolle asti.

Lukas 'Lukasbaos' Sankala

Ensimmäinen STS E-sport Camp

STS:n ja Area Academyn yhteistyössä toteutettu ensimmäinen E-Sports Camptoteutettiin maaliskuussa 2018 hiihtolomaleirinä Maltalla! Kurssilla päävalmentajana toimi Fredrik ja saimme nuorilta todella hyvää palautetta sekä kurssin pelillisestä sisällöstä että viikon muusta ohjelmasta yleensä. Kurssi oli sekoitus E-sports tunteja ja hauskoja, oppilaiden parissa suosituimmiksi havaittuja aktiviteetteja ja retkiä. Kesän kurssi tulee seuraamaan pitkälti edeltäjäänsä, mutta taataksemme vieläkin enemmän aikaa CS:n parissa sekä vieläkin monipuolisemman vapaa-ajanaktiviteettipaketin, olemme lisänneet kurssiin yhden lisäviikon. Kesän E-sports Camp tarjoaa siis mahdollisuuden 2 ikimuistoiseen viikkoon Maltan auringon alla CS:n ja rantaelämän parissa yhdessä samanhenkisten pelaamisesta kiinnostuneiden nuorten ja ammattivalmentajien parissa.

Lue lisää ja varmista paikkasi!