Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!

Ota osaa markkinointitutkimukseen ja voita!

Tue Jan 29 2019

Tutkimuksen kohderyhmänä ovat kielimatkoilla tai vaihto-ohjelmassa olleet ja niistä kiinnostuneet nuoret. Kyselyyn vastaaminen vie alle 10 minuuttia ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 leffalippupakettia (2 lippua/voittaja). Arvontaan osallistuminen vaatii sähköpostiosoitteen jättämistä kyselyn lopuksi. Yhteystietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin tai luovuttamaan kolmansille osapuolille.

Tutkimuksen toteuttaa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun XAMK:in restonomiopiskelija opinnäytetyönään. Opinnäytetyö tulee käsittelemään kielimatkoista ja vaihto-ohjelmista kiinnostuneiden nuorten ajatuksia ja näkemyksiä markkinoinnista. Kaikki vastaukset käsitellään nimettöminä, niitä käytetään vain edellä mainittuun tarkoitukseen, eikä niitä tulla luovuttamaan eteenpäin.

Vastausaikaa kyselyyn on 31.01.2019 asti.

Kaipaatko lisätietoja kyselystä? Mahdollisiin kysymyksiin vastaa opinnäytetyön tekijä Emma Eevala, hänet saa kiinni sähköpostista: [email protected].

Kiitos paljon jo etukäteen!

OSALLISTU KYSELYYN JA VOITA

Kaipaatko lisätietoja kesän kielimatkoista tai vaihto-ohjelmista ulkomaille? Ota meihin yhteyttä, otetaan askel kohti kansainvälisempää tulevaisuuttasi yhdessä!

Lue lisää kesän kielimatkoista

Tutustu vaihto-ohjelmiin