Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!

Auta meitä auttamaan ja voita 500 €:n matkalahjakortti!

Mon Dec 11 2017

Kuka? Mitä? Missä? Milloin? Miksi? Kenen kanssa?

Kesän kielimatka on iso sijoitus nuoren tulevaisuutta ajatellen. Suurin osa nuorista matkustaa kielimatkallaan ensimmäistä kertaa ulkomailla ilman omia vanhempia, kokeillen siipiään yhdessä muiden kaltaistensa nuorten kanssa, aikuisen ohjaajan turvatessa ja tukiessa ympäri vuorokauden.

Kielimatka on niin perheelle, kuin taustajoukoillekin iso asia ja herättää varmasti monenlaisia kysymyksiä. Tarjotaksemme parhaan mahdollisen avun ja vastaukset juuri sinua mietityttäviin kysymyksiin päätimme kasata kaikkia nuoria ja vanhempia eniten mietityttävät kysymykset yhteen ja tarjota niihn vastaukset, kokemuksella ja ammattitaidolla!

Auta meitä auttamaan ja lähetä kysymyksesi meille klikkaamalla alta! Kaikkien viimeistään sunnuntaina 17.12. kysymyksensä lähettäneiden kesken arvomme upean 500 €:n STS Matkalahjakortin käytettäväksi kesän 2018 kielimatkaan*!

Voit tutustua kielimatkoihin esim. lukemalla Millan matkasta USA:n halki legendaarisella Coast to Coast roadtripillä. Kaikkiin kielimatkakohteisiin pääset tutustumaan tästä!

* Arvonta suoritetaan maanantaina 18.12., arvonnan suorittaa STS:n henkilökunta, voittajaan ollaan yhteydessä puhelimitse ja hänen nimensä voidaan julkaista STS:n somessa, palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

HUOM! Arvonta on päättynyt ja voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti!

Psst. Lisätietoa roppakaupalla saat myös Kielimatkainfosta! Ilmoittauduthan mukaan ennakkoon!