Kielimatkat, 8–19-vuotiaille

Anna Kyproksen lumota!

Fri Jan 19 2018

Kesällä 2018 lanseeraamme aurinkoisen uutuuden, kielimatkan Kyproksen lumoavalle saarelle! Tämä Afroditen syntymäsaari on täynnä upeita hiekkarantoja ja viehättäviä kaupunkeja, eikä ole ihme, että se on ollut suomalaisten matkailijoiden suosiossa jo pitkään.

Tiesitkö näitä asioita tästä jokaisen rakastamasta Välimeren kolmanneksi suurimmasta saaresta?

* Kyproksella on keskimäärin 320 aurinkopäivää vuodessa. On hankalaa löytää aurinkovarmempaa kohdetta!

* Kyproslaiset rakastavat ruokaa, ja syövät ravintolassa keskimäärin kerran viikossa. Ihana Halloumijuusto on kotoisin Kyprokselta.

* Taksikuljettajat Kyproksella eivät anna vaihtorahaa, vaan pitävät ylimääräisen summan tippinä! Varaa siis taksimatkalle mukaan tasaraha, jos haluat säästää.

* Koko Pafoksen kaupunki on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi, Pafokseen pääset tutustumaan ihanalla miniristeilyllä kielimatkan aikana.

* Kreikkalaisen mytologian mukaan Kypros oli jumalten ja jumalattarien leikkikenttä, jonne he matkasivat rentoutumaan ja pitämään hauskaa. Väittämä ei yllätä, kun ottaa huomioon kuinka kaunis saari onkaan.

* Vaikka saaren virallisia kieliä ovat myös kreikan ja turkin kielet, opiskelevat kielimatkalaiset saarella englantia yhdessä kansainvälisen ryhmänsä ja ohjaajiensa kanssa.

Kielimatkan aikana majoitut ihanassa Episkopiana hotellissa Limassolin kyljessä. Kyproksen kielimatka on ehkä matkoistamme kansainvälisin, joten sinulla on oiva tilaisuus hankkia ystäviä maailman eri kolkista. Ohjaajien matkassa tutustut myös Kyproksen saareen monipuolisilla päiväretkillä. Vapaa-aikaa ajatellen löydät hotelliltasi tai sen lähistöltä kaiken tarvittavan, joten tekemisestä ei tule puutetta. Kuntosalin ja uima-altaalla hengailun lisäksi ohjaajat järjestävät hauskoja päiväaktiviteetteja. Illallisen jälkeen vuorossa voi olla esimerkiksi kykykilpailu, peli-ilta tai ”Dress up” -disko!

Nähdään Kyproksella!

Lue lisää kohteesta ja varaa matkasi!