Kielimatkat, 15–18-vuotiaille

Tietoa kouluille

Yhteinen tavoitteemme 15 eri maatoimiston sekä kansainvälisen kouluista, isäntäperheistä, yhteistyökumppaneista ja kausityöntekijöistä muodostuvan verkostomme kanssa, on tarjota nuorille mahdollisuus kasvaa ja saada kokemuksia ja elämyksiä kansainvälisen koulutuksen ja kulttuurivaihdon kautta.

Kannustetaanko teidän koulussanne nuoria kohti kansainvälisyyttä? Saako nuori riittävästi tietoa erilaisista mahdollisuuksista lähteä ulkomaille hankkimaan itseluottamusta ja kansainvälistymään, ilman omia vanhempia?

Onko koulullanne tulossa kansainvälisyyspäivät, kaipaatteko sisältöä opo-tunneille tai vaihtelua englannin kielen tunneille?

Kutsu meidät kylään! Anna meidän tulla kertomaan nuorille kesän kielimatkoista, leirikouluista ulkomailla sekä kansainvälisistä vaihto-ohjelmista, yhdessä aikaisempien oppilaidemme kanssa. Tai hei, viritä valkokangas, ja teemme sen Skypellä!

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä paras aika, paikka ja tapa lähteä kansainvälistämään teidänkin koulunne oppilaita kohti kansainvälisempää tulevaisuutta!