Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Kesän 2020 kielimatkat Britteihin nyt -150 € - tutustu kohteisiin

Uuteen seikkailuun STS:n kanssa!

Jos et vain tunnu saavan tarpeeksesi matkustamisesta, on meillä sinulle hyviä uutisia! STS tarjoaa mielenkiintoisia vaihtoehtoja nähdä maailmaa. Jatka kansainvälistymistä uudella kielimatkalla, valloita uusi kohde tai kokeile uutta kurssityyppiä. Jos haluat syventää kulttuurituntemustasi ja ryhtyä turistista paikalliseksi opiskelijaksi, hae mukaan lukuvuoden vaihto-ohjelmaan! Mihin haluaisit matkustaa seuraavaksi?

Ryhdy vaihto-oppilaaksi

Kuvittele uusi paikka maailmassa, jota voit kutsua kodiksi, koulu täynnä uusia ystäviä, mielenkiintoisia kouluaineita ja harrastuksia - mahdollisuus kehittyä ihmisenä. Vaihto-opiskelu on täynnä mahdollisuuksia nähdä uusia mielenkiintoisia paikkoja, tavata uusia ihmisiä ja kasvaa ihmisenä. STS:llä on monia eri kohdemaita, joista valita mieluinen.

Lue lisää STS vaihto-oppilasohjelmista

Lähde opiskelemaan yliopistoon ulkomailla

Haluatko opiskella markkinointia Havajilla, muotia Lontoossa tai fitnessiä Australiassa? Mikäli täytät pian 18-vuotta, sinua ehkä kiinnostaa yliopisto-opinnot ulkomailla seuraavaksi. Tämä auttaa sinua rakentamaan osaamistasi ja CV:täsi, mutta kasvat myös ihmisenä ja saat uusia kulttuurikokemuksia, kielitaitosi kehittyy ja luot laajan verkoston loppuelämäksesi. Lukukausi, lukuvuosi vai koko tutkinto, kerro meille mitä haluat saavuttaa ja me autamme sinua.

Kuten vaihto-oppilasohjelmamme, Study Abroad -ohjelmaamme liittyy myös huolella valitut kohteet ja koulut, turvaverkko kohteessa ja henkilökohtainen apu aina hakuvaiheesta kotiinpaluuseen. Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä [email protected] ja kerromme lisää!