Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

Ryhdy STS Ambassadoriksi

Kielimatkoista kiinnostuneet nuoret palavat halusta kuulla tarinasi. Paras tapa tutustua kielimatkailuun ennen matkaa on tietysti kuulla siitä nuorelta, joka on juuri kokenut kaiken itse. Ryhdy STS Ambassadoriksi ja anna oman tarinasi inspiroida muita.

1-Trade-Fair-Booth.jpg
Ryhdy STS Ambassadoriksi jakaaksesi kokemuksesi ja inspiroidaksesi näin muitakin nuoria kansainvälistymisen tielle STS:n kanssa!

STS Ambassadorina jaat kokemuksiasi eri tavoin ja liityt joukkoomme erilaisissa tilaisuuksissa. Voit auttaa meitä messuilla ja infotilaisuuksissa, viemällä julisteitamme nähtäväksi kotipaikkakuntasi eri pisteisiin ja kertomalla kokemuksistasi ja vastaamalla kysymyksiin sosiaalisessa mediassa. Sinä saat toiminnasta ystäviä, jotka jakavat kokemuksesi, saat kokemusta työelämästä kera mukavan ´työyhteisön´ ja luonnollisesti myös palkkion työstäsi.

Suosituimpia Ambassador tehtäviä ovat kautta aikain olleet oman kokemuksen jakaminen STS:n kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä omassa blogissa tai vlogissa, joka luonnollisestikin saa näkyvyyttä STS:n kautta. Jotkut Ambassadorit ovat apuna infotilaisuuksissa ja erilaisilla messuilla ja tapahtumissa ja edustavat itsenäisesti STS:ää esimerkiksi koulujen kansainvälisyyspäivillä.

Pidä hauskaa ja kehitä itseäsi, saat palkintoja ja inspiroit muita kaltaisiasi nuoria!

Ansaitset pisteitä jokaisesta ´suorittamastasi´ Ambassador tehtävästä ja pisteesi voit kauden päättyessä vaihtaa lahjakortteihin tai matka-alennuksiin. Voit ansaita myös rahallisia palkkioita työskentelemällä STS:lle osa-aikaisesti esimerkiksi pitämällä vaihto-oppilashaastatteluja. Kuvittele jakavasi kokemuksiasi upeasta matkakokemuksestasi ja saavasi siitä vielä palkkion? How perfect is that?

STS Ambassadorina toimiminen on palkitsevaa ja se, mitä tehtäviä suoritat ja mihin osallistut, on kiinni itsestäsi. Toiminta on kaltaisellesi kansainväliselle nuorelle mainiota iltapäivätekemistä koulun jälkeen. Halutessasi pääset kehittymään ihmisenä, puhujana, esittelijänä ja tapahtumien organisoijana. Samalla pääset jakamaan oman tarinasi tuhansille muille nuorille, jotka toivoisivat saavansa saman kokemuksen, kuin sinä olet STS:n kanssa saanut! Voit tutustua muihin kanssamme matkalla olleisiin, vaihtaa kokemuksia ja jonain päivänä olla itse ohjaajana mukana matkalla tai työskennellä STS:n toimistoilla ympäri maailmaa.

Tule osaksi kansainvälistä verkostoamme missionasi rohkaista nuoria ympäri maailmaa kasvamaan kansainvälisen kouluttautumisen ja kulttuureihin tutustumisen myötä. Tule STS Ambassadoriksi!

Ryhdy STS Ambassadoriksi

Ryhdy jakamaan tarinaasi, ansaitse pisteitä ja tienaa palkintoja, kehity ihmisenä ja inspiroi muita nuoria. Ilmoittaudu mukaan kauden 2018/2019 Ambassador -ohjelmaan.

Olen ollut matkalla STS:n kanssa*

Yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää. Katso, kuinka käsittelemme henkilötietojasi STS:llä!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018