Kielimatkat, 15–18-vuotiaille

Ryhdy STS Ambassadoriksi

Parhaat kielimatka- ja vaihto-oppilaslähettiläät ovat tietysti he, jotka ovat itse kokeneet STS matkan maailmalla ja osaavat kertoa siitä oman positiivisen kokemuksensa kautta. Toivomme, että sinäkin jatkat yhteistyötä kanssamme matkasi jälkeen ryhtymällä STS Ambassadoriksi ja kertomalla kokemuksistasi muille tapahtumissa, messuilla ja somessa, toimimalla haastattelijana uusille vaihtohakijoille ja pitämällä ehkä esitelmän kokemuksistasi ystävillesi tai koululuokallesi.

Ryhdy STS Ambassadoriksi jakaaksesi kokemuksesi ja inspiroidaksesi näin muitakin nuoria kansainvälistymisen tielle STS:n kanssa!

STS Ambassadorina jaat kokemuksiasi eri tavoin ja liityt joukkoomme erilaisissa tilaisuuksissa. Voit auttaa meitä messuilla ja infotilaisuuksissa, viemällä julisteitamme nähtäväksi kotipaikkakuntasi eri pisteisiin ja kertomalla kokemuksistasi ja vastaamalla kysymyksiin sosiaalisessa mediassa. Sinä saat toiminnasta ystäviä, jotka jakavat kokemuksesi, kokemusta työelämästä kera mukavan ´työyhteisön´ sekä mahdollisuuden kannustaa kaltaisiasi kansainvälisyydestä kiinnostuneita nuoria kokemaan jotain unohtumaton - kyl sä tiiät!

Ryhdy STS Ambassadoriksi