Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

Heittäydy seikkailuun STS:n kanssa!

Jos et vain tunnu saavan tarpeeksesi matkustamisesta, on meillä sinulle hyviä uutisia!  STS tarjoaa mielenkiintoisia vaihtoehtoja nähdä maailmaa. Jatka kansainvälistymistä uudella kielimatkalla, valloita uusi kohde tai kokeile uutta kurssityyppiä. Jos haluat syventää kulttuurituntemustasi ja ryhtyä turistista paikalliseksi opiskelijaksi, hae mukaan lukuvuoden vaihto-ohjelmaan! Mihin haluaisit matkustaa seuraavaksi?

Ryhdy vaihto-oppilaaksi

Kuvittele uusi paikka maailmassa, jota voit kutsua kodiksi, koulu täynnä uusia ystäviä, mielenkiintoisia kouluaineita ja harrastuksia - mahdollisuus kehittyä ihmisenä. Vaihto-opiskelu on täynnä mahdollisuuksia nähdä uusia mielenkiintoisia paikkoja, tavata uusia ihmisiä ja kasvaa ihmisenä. STS:llä on monia eri kohdemaita, joista valita mieluinen.  Lue lisää STS vaihto-oppilasohjelmista

2_4613_Bo_StThomas_int_2012.jpg

 Lähde opiskelemaan yliopistoon ulkomailla

Haluatko opiskella markkinointia Havajilla, muotia Lontoossa tai fitnessiä Australiassa? Mikäli täytät pian 18-vuotta, sinua ehkä kiinnostaa yliopisto-opinnot ulkomailla seuraavaksi. Tämä auttaa sinua rakentamaan osaamistasi ja CV:täsi, mutta kasvat myös ihmisenä ja saat uusia kulttuurikokemuksia, kielitaitosi kehittyy ja luot laajan verkoston loppuelämäksesi. Lukukausi, lukuvuosi vai koko tutkinto, kerro meille mitä haluat saavuttaa ja me autamme sinua. 

Kuten vaihto-oppilasohjelmamme, Study Abroad -ohjelmaamme liittyy myös huolella valitut kohteet ja koulut, turvaverkko kohteessa ja henkilökohtainen apu aina hakuvaiheesta kotiinpaluuseen. Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä welcome@sts.fi ja kerromme lisää!

3__Santa Barbara_Graduation_8749.jpg

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018