Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

Varaustietoa

Opiskele ulkomailla STS Kielimatkojen kanssa

Varaaminen ja varausvahvistus

Voit varata matkasi netistä tai soittamalla numeroon 09-6850 830. Lähetämme sinulle ja huoltajallesi henkilötietosi vahvistettuasi sähköpostitse matkavahvistuksen sekä ensimmäisen laskun, jossa on 200 €:n varausmaksu. Jos haluat lisätä varaukseesi STS Lisäturvan, jolla voit välttää ylivoimaisen esteen vuoksi peruutettavasta kielimatkasta aiheutuvat toimistokulut (kts. matkanjärjestäjän erityisehdot ja Yleiset Matkapakettiehdot), maksetaan se, 49 €, varausmaksun yhteydessä. Kielimatkavaraus on sitova, kun olet suorittanut varausmaksun. Joulukuun loppuun mennessä kielimatkan varanneille lähetetään 500 €:n välilasku tammikuussa.

31.12.2018 jälkeen tehdyistä varauksista lähetämme melko pian varauksen tehtyäsi 2 laskua varausmaksun ja välilaskun maksamista varten.

Loppulaskun lähetämme sinulle ja huoltajallesi n. 60 päivää ennen kielimatkaa ja se erääntyy noin 45 vrk ennen lähtöä. Muista tarkistaa lisätilauksesi ennen loppulaskun saapumista. Voit maksaa kielimatkaa osissa varausmaksun maksamisen jälkeen siinä näkyvällä viitenumerolla, jolloin loppulaskussa on otettu huomioon kaikki jo suorittamasi maksut. Kesän 2019 kielimatkojen esitteen hinnat perustuvat 7.8.2018 vallinneisiin valuuttakursseihin. Emme vastaa mahdollisista kirjoitusvirheistä kotisivuillamme tai esitteessämme. Pidätämme oikeuden esite- ja kotisivujen tietojen muutoksiin.

Ennen matkaa

Seuraa STS Kielimatkoja Facebookissa. Sivustolla voit esimerkiksi kysellä vinkkejä matkaan viime kesän oppilailta, jutella tulevien kurssikavereidesi kanssa, katsella kuvia menneiltä kesiltä ja osallistua mukaviin pikku kilpailuihin.

Kevään aikana saat tarkempia tietoja matkastasi ja mahdollisista lisädokumenteista, joita tarvitsemme kielimatkaasi varten. Kotisivuiltamme löydät linkin sähköiseen Kielikurssin ABC -kirjaan, josta löydät paljon käytännön tietoa matkaasi liittyen. ABC-kirjasta löydät tietoa mm. pakkaamiseen liittyen sekä Viihtyvyys- ja järjestyssäännöt, jotka saat myös MyPage -sivullesi.

Ennen matkaa STS järjestää lähtöinfoja, joissa sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä kielimatkaasi liittyen tilaisuutta vetäviltä kokeneilta ohjaajilta tai toimiston henkilökunnalta. Tulemme lähettämään sinulle kevään aikana kutsun, jossa ilmoitamme tilaisuuksien tarkat ajankohdat. Palautteiden perusteella pidämme tilaisuudet netissä Webinaareina. Ilmoittauduthan etukäteen sinulle sopivimpaan tilaisuuteen.


Matka-asiakirjat

Lentoaikataulun, ohjaajasi nimen ja esittelyn sekä mahdollisen isäntäperheesi yhteystiedot saat viimeistään viikkoa ennen lähtöäsi. Matkustuspäivät voivat vaihdella esitteen päivämääristä jonkin verran. Tämä johtuu siitä, että lentoyhtiöillä ei ole esitteen painohetkellä ollut antaa vahvistettuja lentopäivämääriä. Mahdollisista aikataulumuutoksista ilmoitamme kuitenkin hyvissä ajoin ennen matkaa.

My Page

Kotisivuiltamme www.sts.fi löydät linkin ”omalle sivullesi”, josta näet varauksesi, mahdollisen isäntäperheesi tiedot, lentoaikataulut sekä ohjaajasi tiedot viimeistään viikkoa ennen lähtöäsi. MyPage-sivu on henkilökohtainen sivu nuorelle ja hänen huoltajalleen. Sivu päivittyy varaukseen tulleiden muutosten myötä aina pienellä viiveellä. Tulet saamaan erillisen ohjeistuksen MyPage-sivun käyttöön sekä oman sivusi salasanan ja käyttäjätunnuksen STS:ltä keväällä.

Kielimatkan kokonaispalveluun kuuluu:

 • Menopaluulennot Helsingistä ja bussikuljetukset kurssipaikkakunnalle
 • Vastaanottopalvelu kurssikohteessa
 • Majoitus isäntäperheessä yleensä täysihoidolla (aamupala, lounaspaketti, illallinen) TAI majoitus Clubilla, resortilla tai kampuksella puolihoidolla ellei kurssikohdekuvauksessa ole toisin mainittu
 • Opetus arkipäivisin kurssityypin mukaan
 • Opettajan ja ohjaajan palvelut, opetusmateriaali
 • STS retket ja vapaa-ajantoiminta kurssikohdesivujen mukaisesti (Harrastuskurssit tai STS Explorer Pass -lisäretkipaketti eivät kuulu kielimatkan hintaan, vaan ovat varattavissa erikseen)
 • Suurkaupunkivierailut kurssikohdesivujen mukaisesti
 • Bournemouthin ja Torquayn kurssilaisilla kahden yön matka puolihoidolla Lontoossa. Toteutetaan kurssin päätteeksi.
 • STS reppu
 • Kurssikohteen kartta (annetaan kurssikohteessa)
 • Lähtöinfotilaisuus kielimatkalaiselle ja huoltajalle Suomessa ennen lähtöä

Kielimatkan hintaan ei sisälly:

Mahdolliset lentoverot tai valuuttakurssien muutoksista aiheutuvat kulut (laskutetaan loppulaskulla).
USA:han matkustettaessa tarvittava ESTA tai Kanadaan vaadittava ETA
Jos et ole suomen kansalainen, saatat tarvita viisumin USA:n tai muihin maihin matkustaessa. Matkustajan tulee itse tarkistaa tarvitseeko viisumin ja hän myös vastaa sen hankinnasta ja kuluista.

Kielimatkan lopullinen hinta

Yleisten valmismatkaehtojen mukaiset valuuttakurssien, kuljetustariffien ja julkisten maksujen aiheuttamat muutokset huomioidaan loppulaskussa. Huom! STS ei veloita sesonkilisää.

Tarjoamme myös seuraavia lisäpalveluita:

* STS Explorer Pass -lisäretkipaketti

Lisäretkipaketti, joka on pääsylippusi oman suosikkikohteesi suosituimpiin aktiviteetteihin, nähtävyyksien äärelle ja retkille.

Katso kohdekohtaiset hinnat ja pakettien sisältö kohdesivuilta.

* Matkavakuutus

Yksi tärkeimmistä periaatteistamme on turvallisuus, jonka vuoksi yhdessä AVI Internationalin kanssa tarjoamme edullisen matkavakuutuksen. Vakuutuksemme on kattava matkustaja- ja matkatavaravakuutus, jossa ei ole omavastuuta. Matkavakuutuksen ehdot saat pyydettäessä sähköpostitse.

Matkavakuutuksen hinnat ovat: 66 € (Eurooppa) ja 90 € (kaukokohteet)

* STS Lisäturva (Cancellation Protection)

Lisäturva kattaa ylivoimaisen esteen vuoksi peruuntuneesta matkasta koituneet toimistokulut. Lisäturvan hintaa ei palauteta. (Matkustajan oikeus peruuttaa matka ylivoimaisen esteen vuoksi, Yleiset matkapakettiehdot)

Hinta: 49 €

* STS T-paita

STS T-paidallamme on uusi design ja väri joka vuosi. Tämä on suosittu matkamuisto, johon uudet ystäväsi voivat vaikkapa kirjoittaa tervehdyksensä!

Hinta: 18 €

* Erikoisruokavaliomaksu, 100 € (esim. ruoka-aineallergiat ja kasvisruokavalio, koskee vain isäntäperhemajoitusta)

Alennus

Oletko osallistunut aikaisemmin STS:n kielimatkalle? Muista ilmoittaa siitä varausvaiheessa kampanjakoodilla STSRETURNEE, niin saat ylimääräisen 100 €:n alennuksen ajankohtaisen alennuksen lisäksi (varaukset tarkistetaan ennen alennuksen lopullista myöntämistä).

Onko sisaruksesi lähdössä myös kielimatkalle samana kesänä? Saatte molemmat ylimääräisen 50 €:n alennuksen ajankohtaisen alennuksen lisäksi! Kaverin kanssa matkustavat saavat koodilla STSBFF ylimääräisen 50 €:n alennuksen!

Huomaathan, että jos sinulla on alennukseen tai lisäetuun oikeuttava kampanjakoodi, tulee se syöttää Ajankohtainen kampanjakoodi -kenttään varauslomakkeessa. Alennus huomioidaan sinulle myöhemmin lähetettävässä yhteenvedossa.

Kysyttävää varauksestasi

Mikäli sinulla on kysyttävää varaukseesi, maksamiseen, vakuutukseen, majoitukseen, lisätilauksiin tai muuhun kielimatkasi osioon liittyen, ota rohkeasti meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen welcome@sts.fi tai soittamalla numeroon 09-6850 830.

Kaikki kesän 2019 hintatiedot perustuvat 7.5.2018 vallinneisiin valuuttakursseihin ja kuljetustariffeihin.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018