Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Kesän 2020 kielimatkat Britteihin nyt -150 € - tutustu kohteisiin

Alennukset ja kampanjat

Kesä 2020 on auki varauksille. Valikoimissa on luonnollisestikin säilynyt oppilaiden kestosuosikit, kuten Malta, Brighton ja Coast to Coast USA, mutta ylpeänä voimme esitellä myös superuutuuksia, kuten kielimatka Edinburghiin, ´minivaihto-ohjelma´ Queenslandissa, koriskurssi Lontoossa, Cheerleading-kurssi Floridassa ja työharjoittelu ulkomailla.

Kokeile tripfinderia oman suosikkisi löytämiseen

Brittikamppanja

Kun varaat kesän 2020 kielimatkasi mihin tahansa Ison-Britannian kohteeseen, saat -150 €:n alennuksen*. Kampanja voimassa 31.10. saakka.

Lue lisää ja varaa suosikkisi pian!

Edinburgh - UUTUUS 2020
Oxford - englantia intensiivisemmin
Lontoo - 3 majoitusvaihtoahtoa, 5 eri kurssityyppiä
Brighton - oppilaiden ehdoton suosikki, eikä suotta
Bournemouth - hiekkarantoja ja brittikulttuuria

* ei koske 1 viikon kielimatkoja

STS Returnee alennus, -100 €

Oletko ollut jo aikaisemmin kesän kielimatkalla, STS:n leirikoulussa tai vaihtarina? Olet oikeutettu ylimääräiseen 100 €:n alennukseen ajankohtaisen kampanjan päälle!

Kirjoita varatessasi kampanjakoodikenttään STSRETURNEE, niin päivitämme alennuksesi uudelle levelille.

Haluatko ottaa mukaan kaveriskin?

Myös ystäväsi on oikeutettu Returnee alennukseesi, mikäli päätätte matkustaa yhdessä!

* Returnee-alennus ei ole yhdistettävissä kaveri- tai sisarusalennukseen.

Kaverialennus, -50 €

Mikäpä olisi ikimuistoisempaa, kuin jakaa elämäsi matkakokemus parhaan ystävän kanssa? Varatkaa yhdessä kaverin kanssa käyttämällä koodia STSBFF ja mainitsemalla toistenne nimet matkakumppaniosiossa, saatte 50 €:n kaverialennukset!

* Kaverialennus ei ole yhdistettävissä ajankohtaiseen kampanjaan tai Returnee- tai sisarusalennuksiin.

Sisarusalennus, -50 €

Matkustatko samana kesänä sisaruksen kanssa? Muistathan mainita asiasta varausvaiheessa, niin saatte molemmat ylimääräisen 50 €:n alennuksen varauksiinne.

Tiesithän, että veloitamme varauksen jälkeen 200 €:n varausmaksun ja 500 €:n välilaskun, loppulasku erääntyy noin 30 päivää ennen matkaa! Varaamalla STS Lisäturvan (69 € kesälle 2020) varausmaksun yhteydessä, voit muuttaa varaustasi kuluitta aina 60 päivää ennen matkan alkua saakka!

93% asiakastyytyväisyys

Joka vuosi tuhannet nuoret matkustavat kanssamme tutustumaan eri kulttuureihin, oppimaan kieltä, kokemaan uusia juttuja ja saamaan uusia kansainvlisiä ystäviä kesän kielimatkalta. Joka vuosi pyydämme sekä nuorilta, että heidän vanhemmiltaan palautetta heidän kokemuksistaan kehittyäksemme aina vain paremmiksi ja tarjotaksemme aina vain enemmän.

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että 93 % kesän 2017 asiakaspalautekyselyyn vastanneista nuorista oli erittäin tyytyväisiä tai tyytyävisiä kielimatkaansa!