Alennukset ja kampanjat

Kesän 2020 kielimatkoille on vielä paikkoja jäljellä!

STS:tlä varaat kesän seikkailusi riskittä, sillä vaihtoehtoja on vain 2:

1) maailman koronatilanne helpottaa ja pääsemme toteuttamaan unelmiesi kansainvälisen kesän suosikkikohteessasi

2) valitsemaasi kohteeseen ei muutama viikko ennen matkaakaan vielä suositella matkustettavan ja saat rahasi takaisin (kaiken) tai siirrät summan odottamaan kesän 2021 matkoja! Helppoa!

Kokeile tripfinderia - kohteet ja hinnat yhdellä silmäyksellä!

STS Returnee alennus, -100 €

Oletko ollut jo aikaisemmin kesän kielimatkalla, STS:n leirikoulussa tai vaihtarina? Olet oikeutettu ylimääräiseen 100 €:n alennukseen ajankohtaisen kampanjan päälle!

Kirjoita varatessasi kampanjakoodikenttään STSRETURNEE, niin päivitämme alennuksesi uudelle levelille.

Haluatko ottaa mukaan kaveriskin?

Myös ystäväsi on oikeutettu Returnee alennukseesi, mikäli päätätte matkustaa yhdessä!

* Returnee-alennus ei ole yhdistettävissä kaveri- tai sisarusalennukseen.

Kaverialennus, -50 €

Mikäpä olisi ikimuistoisempaa, kuin jakaa elämäsi matkakokemus parhaan ystävän kanssa? Varatkaa yhdessä kaverin kanssa käyttämällä koodia STSBFF ja mainitsemalla toistenne nimet matkakumppaniosiossa, saatte 50 €:n kaverialennukset!

* Kaverialennus ei ole yhdistettävissä ajankohtaiseen kampanjaan tai Returnee- tai sisarusalennuksiin.

Sisarusalennus, -50 €

Matkustatko samana kesänä sisaruksen kanssa? Muistathan mainita asiasta varausvaiheessa, niin saatte molemmat ylimääräisen 50 €:n alennuksen varauksiinne.

Huomaathan, että alennukset tai kampanjat eivät koske 1 viikon mittaisia kielimatkoja tai -kursseja!

Tiesithän, että veloitamme varauksen jälkeen 200 €:n varausmaksun ja 500 €:n välilaskun, loppulasku erääntyy noin 30 päivää ennen matkaa! Varaamalla STS Lisäturvan (69 € kesälle 2020) varausmaksun yhteydessä, voit muuttaa varaustasi kuluitta aina 60 päivää ennen matkan alkua saakka!

94 % asiakastyytyväisyys

Joka vuosi tuhannet nuoret matkustavat kanssamme tutustumaan eri kulttuureihin, oppimaan kieltä, kokemaan uusia juttuja ja saamaan uusia kansainvlisiä ystäviä kesän kielimatkalta. Joka vuosi pyydämme sekä nuorilta, että heidän vanhemmiltaan palautetta heidän kokemuksistaan kehittyäksemme aina vain paremmiksi ja tarjotaksemme aina vain enemmän.

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että 94 % kesän 2019 asiakaspalautekyselyyn vastanneista nuorista koki kesän kielimatkan vastanneen tai ylittäneen odotukset heittämällä!