Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!

Alennukset ja kampanjat

Early Bird -alennus kesän 2020 kielimatkoista

Älä enää paina torkkua unelmiesi kesälle! Varaa kesän 2020 kielimatka nyt - saat -300 €:n alennuksen!

Kampanja koskee kaikkia kesän 2, 3 ja 4 viikon kielimatkoja, kohteesta riippumatta. Voimassa 2.9.2019 saakka, joten pidä kiirettä ja varmista paikkasi ainutlaatuisella alennuksella vielä tänään!

Tutustu kohteisiin

Kesä 2020 on nyt auki varauksille. Valikoimissa on luonnollisestikin säilynyt oppilaiden kestosuosikit, kuten Malta, Brighton ja Coast to Coast USA, mutta ylpeänä voimme esitellä myös superuutuuksia, kuten kielimatka Edinburghiin, ´minivaihto-ohjelma´ Queenslandissa, koriskurssi Lontoossa, Cheerleading-kurssi Floridassa ja työharjoittelu ulkomailla.

Kokeile tripfinderia oman suosikkisi löytämiseen

STS Returnee alennus, -100 €

Oletko ollut jo aikaisemmin kesän kielimatkalla, STS:n leirikoulussa tai vaihtarina? Olet oikeutettu ylimääräiseen 100 €:n alennukseen ajankohtaisen kampanjan päälle!

Kirjoita varatessasi kampanjakoodikenttään STSRETURNEE, niin päivitämme alennuksesi uudelle levelille.

Haluatko ottaa mukaan kaveriskin?

Myös ystäväsi on oikeutettu Returnee alennukseesi, mikäli päätätte matkustaa yhdessä!

Sisarusalennus, -50 €

Matkustatko samana kesänä sisaruksen kanssa? Muistathan mainita asiasta varausvaiheessa, niin saatte molemmat ylimääräisen 50 €:n alennuksen varauksiinne.

Tiesithän, että veloitamme varauksen jälkeen 200 €:n varausmaksun ja 500 €:n välilaskun, loppulasku erääntyy noin 30 päivää ennen matkaa! Varaamalla STS Lisäturvan (69 € kesälle 2020) varausmaksun yhteydessä, voit muuttaa varaustasi kuluitta aina 60 päivää ennen matkan alkua saakka!

93% asiakastyytyväisyys

Joka vuosi tuhannet nuoret matkustavat kanssamme tutustumaan eri kulttuureihin, oppimaan kieltä, kokemaan uusia juttuja ja saamaan uusia kansainvlisiä ystäviä kesän kielimatkalta. Joka vuosi pyydämme sekä nuorilta, että heidän vanhemmiltaan palautetta heidän kokemuksistaan kehittyäksemme aina vain paremmiksi ja tarjotaksemme aina vain enemmän.

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että 93 % kesän 2017 asiakaspalautekyselyyn vastanneista nuorista oli erittäin tyytyväisiä tai tyytyävisiä kielimatkaansa!