Alennukset ja kampanjat

Kielimatkojen talvialet ovat saapuneet!

Uuden vuoden kunniaksi on kaikki kesän 2020 kielimatkat varattavissa nyt -200 €:n talvialennuksin, kohteesta ja kurssityypistä riippumatta!*

Kampanja voimassa 10.2. saakka, niin kauan, kun paikkoja riittää!

* ei koske alle 10 päivän mittaisia kielimatkoja

Löydä oma suosikkisi!

Valikoimista löytyvät oppilaiden kestosuosikit, kuten Malta, Brighton ja Coast to Coast USA, kuten myös superuutuutemme; kielimatka Edinburghiin, ´minivaihto-ohjelma´ Queenslandissa, koriskurssi Lontoossa, Cheerleading-kurssi Floridassa ja työharjoittelu ulkomailla.

Kokeile tripfinderia - kohteet ja hinnat yhdellä silmäyksellä!

STS Returnee alennus, -100 €

Oletko ollut jo aikaisemmin kesän kielimatkalla, STS:n leirikoulussa tai vaihtarina? Olet oikeutettu ylimääräiseen 100 €:n alennukseen ajankohtaisen kampanjan päälle!

Kirjoita varatessasi kampanjakoodikenttään STSRETURNEE, niin päivitämme alennuksesi uudelle levelille.

Haluatko ottaa mukaan kaveriskin?

Myös ystäväsi on oikeutettu Returnee alennukseesi, mikäli päätätte matkustaa yhdessä!

* Returnee-alennus ei ole yhdistettävissä kaveri- tai sisarusalennukseen.

Kaverialennus, -50 €

Mikäpä olisi ikimuistoisempaa, kuin jakaa elämäsi matkakokemus parhaan ystävän kanssa? Varatkaa yhdessä kaverin kanssa käyttämällä koodia STSBFF ja mainitsemalla toistenne nimet matkakumppaniosiossa, saatte 50 €:n kaverialennukset!

* Kaverialennus ei ole yhdistettävissä ajankohtaiseen kampanjaan tai Returnee- tai sisarusalennuksiin.

Sisarusalennus, -50 €

Matkustatko samana kesänä sisaruksen kanssa? Muistathan mainita asiasta varausvaiheessa, niin saatte molemmat ylimääräisen 50 €:n alennuksen varauksiinne.

Huomaathan, että alennukset tai kampanjat eivät koske 1 viikon mittaisia kielimatkoja tai -kursseja!

Tiesithän, että veloitamme varauksen jälkeen 200 €:n varausmaksun ja 500 €:n välilaskun, loppulasku erääntyy noin 30 päivää ennen matkaa! Varaamalla STS Lisäturvan (69 € kesälle 2020) varausmaksun yhteydessä, voit muuttaa varaustasi kuluitta aina 60 päivää ennen matkan alkua saakka!

94 % asiakastyytyväisyys

Joka vuosi tuhannet nuoret matkustavat kanssamme tutustumaan eri kulttuureihin, oppimaan kieltä, kokemaan uusia juttuja ja saamaan uusia kansainvlisiä ystäviä kesän kielimatkalta. Joka vuosi pyydämme sekä nuorilta, että heidän vanhemmiltaan palautetta heidän kokemuksistaan kehittyäksemme aina vain paremmiksi ja tarjotaksemme aina vain enemmän.

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että 94 % kesän 2019 asiakaspalautekyselyyn vastanneista nuorista koki kesän kielimatkan vastanneen tai ylittäneen odotukset heittämällä!