Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

Varauksesta matkalle lähtöön

Olet nyt varannut kielimatkasi ja voit alkaa odottaa elämäsi seikkailua! Mutta mitä tapahtuu ennen lähtöä? Tutustu tästä, mitä tapahtuu ennen matkaa ja ole meihin yhteydessä, mikäli sinulla herää kysyttävää!

2_Linda_Walter_CIMG1498.jpg
 • Varausvahvistus
  Lähetämme varausvahvistuksen sinulle sähköpostitse. Samalla pääset tutustumaan yleisiin matkapakettiehtoihin, STS:n erityisehtoihin ja muihin tärkeisiin tietoihin ja saat laskun, jossa on varausmaksu ja vapaa-ehtoinen lisäturva.
 • Lasku ja maksaminen
  Varausmaksu on osa matkan hintaa ja sen summa tullaan vähentämään loppulaskustasi. Jäljellä oleva summa maksetaan kahdessa osassa ja toinen lasku erääntyy helmikuussa. Mikäli varauksesi on tehty helmikuun lopun jälkeen, veloitamme välilaskun melko pian varausmaksun suoritettuasi. Loppulasku lähetetään sinulle noin 60 päivää ennen lähtöä ja se erääntyy 45 päivää ennen lähtöä.
 • Tarkista varauksesi ja haluamasi lisäpalvelut
  Varmista, että sinulla on kaikki haluamasi lisäpalvelut kuten STS Explorer Pass -lisäretkipaketti, matkavakuutus, harrastuskurssi, STS t-paita ja STS Beach Kit.
 • Hanki STS Explorer pass

  Haluatko maksimoida hauskuuden kielimatkalla? Tutustu STS Explorer Passin sisältöön sen kielimatkakohteen sivulla, joka kiinnostaa sinua. Se takaa sinulle pääsyn lisäaktiviteetteihin kuten huvipuistoon, toiseen suurkaupunkivierailuun tai ainutlaatuiseen nähtävyyksien katseluun pyörällä tai veneellä. Varmista, että olet varannut Explorer Passin hyvissä ajoin ennen lähtöä.
 • Harrastuskurssit
  Haluatko harrastaa lempilajiasi ja prepata samalla kielitaitoasi käytännössä? Valikoimaamme kuluu harrastuskursseja kuten surffaus, sukellus, tennis, jooga ja rantalentopallo. Suosittelemme, että varaat urheilukurssin samassa yhteydessä kuin itse kielimatkan. Ole rohkeasti meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää.
 • MyPage
  Saat ennen lähtöä henkilökohtaiset tunnuksesi MyPage-sivulle. MyPagelle laitamme matkan lähtö- ja paluuaikataulut ja kaikki henkilökohtaiset tietosi. Viikko-kaksi ennen lähtöäsi kaikki yksityiskohdat ovat selvillä ja MyPagellä mukaan lukien ohjaajasi ja isäntäperheesi tiedot (mikäli olet valinnut isäntäperhemajoituksen).
 • Kielimatkan ABC
  Ennen matkaasi julkaisemme Kielimatkan ABC:n MyPagellä. Oppaassa on paljon hyödyllisiä vinkkejä, tietoa kielimatkakohteestasi ja vastauksia meille usein esitettyihin kysymyksiin. Myös kielimatkan viihtyvyys- ja järjestyssäännöt on listattu oppaaseen. Varmista, että käyt tiedot läpi yhdessä vanhempiesi kanssa ennen lähtöä. Näin olet hyvin valmistautunut onnistuneelle kielimatkalle!
 • Ennen lähtöä
  Järjestämme lähtöinfon kevään aikana ennen matkaa. Lähtöinfossa STS:n edustaja jakaa tarpeellista käytännön tietoa ja saat vastauksia viime hetken kysymyksiisi. Järjestämme lähtöinfot webinaarityyppisesti netissä.
 • Lentolippu
  Emme lähetä sinulle lentolippuja, vaan kielimatkaohjaajasi on vastuussa kaikesta oleellisesta ja varmistaa sujuvan ja turvallisen matkan kielimatkakohteeseen. Sinun tulee muistaa ottaa mukaasi vain matkatavarat ja passi!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018