Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Kesän 2020 kielimatkat Britteihin nyt -150 € - tutustu kohteisiin

Varauksesta matkalle lähtöön

Olet nyt varannut kielimatkasi ja voit alkaa odottaa elämäsi seikkailua! Mutta mitä tapahtuu ennen lähtöä? Tutustu tästä, mitä tapahtuu ennen matkaa ja ole meihin yhteydessä, mikäli sinulla herää kysyttävää!

 • Varausvahvistus
  Lähetämme varausvahvistuksen sinulle sähköpostitse. Samalla pyydämme täydentämään tarvittavia varaustietoja (kuten vakuutus- ja allergiatiedot) ja pääset tutustumaan yleisiin matkapakettiehtoihin, STS:n erityisehtoihin ja muihin tärkeisiin tietoihin. Erillisessä viestissä saat sähköpostitse myös laskun varausmaksun ja vapaaehtoisen lisäturvan maksamista varten.
 • Lasku ja maksaminen
  Varausmaksu on osa matkan hintaa ja sen summa tullaan vähentämään loppulaskustasi. Jäljellä oleva summa maksetaan kahdessa osassa ja toinen lasku erääntyy tammi-helmikuussa. Mikäli varauksesi on tehty tammikuun lopun jälkeen, veloitamme välilaskun melko pian varausmaksun suoritettuasi. Loppulasku lähetetään sinulle noin 60 päivää ennen lähtöä ja se erääntyy noin kuukausi ennen lähtöä.
 • Tarkista varauksesi ja haluamasi lisäpalvelut
  Varmista, että sinulla on kaikki haluamasi lisäpalvelut kuten STS Explorer Pass -lisäretkipaketti, matkavakuutus, harrastuskurssi, STS t-paita ja STS Beach Kit.
 • Hanki STS Explorer pass

  Haluatko maksimoida hauskuuden kielimatkalla? Tutustu STS Explorer Passin sisältöön sen kielimatkakohteen sivulla, joka kiinnostaa sinua. Se takaa sinulle pääsyn lisäaktiviteetteihin kuten huvipuistoon, toiseen suurkaupunkivierailuun tai ainutlaatuiseen nähtävyyksien katseluun pyörällä tai veneellä. Varmista, että olet varannut Explorer Passin hyvissä ajoin ennen lähtöä.
 • Harrastuskurssit
  Haluatko harrastaa lempilajiasi ja prepata samalla kielitaitoasi käytännössä? Valikoimaamme kuluu harrastuskursseja kuten surffaus, sukellus, tennis ja rantalentopallo. Suosittelemme, että varaat urheilukurssin samassa yhteydessä kuin itse kielimatkan. Ole rohkeasti meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää.
 • MyPage
  Saat ennen lähtöä henkilökohtaiset tunnuksesi MyPage-sivulle. MyPagelta näet koonnin matkavarauksestasi sekä mm. ryhmän lentoaikataulun tapaamisaikoineen- ja paikkoineen. Viikko-kaksi ennen lähtöäsi kaikki yksityiskohdat ovat selvillä ja MyPagellä, mukaan lukien ohjaajasi ja isäntäperheesi tiedot (mikäli olet valinnut isäntäperhemajoituksen).
 • Kielimatkan ABC
  Ennen matkaasi julkaisemme Kielimatkan ABC:n MyPagellä. Oppaassa on paljon hyödyllisiä vinkkejä, tietoa kielimatkakohteestasi ja vastauksia meille usein esitettyihin kysymyksiin. Myös kielimatkan viihtyvyys- ja järjestyssäännöt on listattu oppaaseen. Varmista, että käyt tiedot läpi yhdessä vanhempiesi kanssa ennen lähtöä. Näin olet hyvin valmistautunut onnistuneelle kielimatkalle!
 • Ennen lähtöä
  Järjestämme lähtöinfon kevään aikana ennen matkaa. Lähtöinfossa STS:n edustaja jakaa tarpeellista käytännön tietoa ja saat vastauksia viime hetken kysymyksiisi. Järjestämme lähtöinfot webinaarityyppisesti netissä.
 • Lentolippu
  Sinulle ei erikseen lähetetä lentolippuasi, vaan se on sinua kentällä vastassa olevalla ohjaajalla tai STS:n saattajalla. Henkilökuntamme auttaa kentällä check inin kanssa ja varmistaa, että ryhmä pääsee matkaan ongelmitta. Sinun tulee muistaa ottaa mukaasi vain matkatavarat ja passi!