Kielimatkat, 15–18-vuotiaille

Infotapaamisissa saat vastaukset kysymyksiisi

Harkitsetko lähteväsi ensi kesänä ulkomaille kielimatkalle? Mietityttääkö tai arveluttaako sinua jokin? Meillä on vastaukset. Infotapaamiseemme ilmoittautuminen on hyvä alku.

Tapaa meidät henkilökohtaisesti tai verkossa

Koulutusmessuilla, avointen ovien päivissä ja tapahtumissa saat tilaisuuden tavata meidät kasvotusten. Lisäksi voit tavata meidät verkossa pidettävissä infotapaamisissa, joiden ajankohdat löydät alta. Minkä tavan valitsetkin, tapaat STS:n asiantuntijoita ja usein myös aiemmin kielimatkoille osallistuneita opiskelijoita.

Annamme sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon kohteistamme ja ohjelmistamme. Saat inspiraatiota, runsaasti tietoa ja tilaisuuden esittää kaikki kysymykset, joita pohdiskelet mielessäsi. Tuo ihmeessä vanhempasikin mukaan! Myös sisaruksesi ja ystäväsi ovat tervetulleita.

Etkö malta odottaa?

Haluatko vastauksia kysymyksiisi saman tien? Odotamme yhteydenottoasi! Voit soittaa meille numeroon 09-6850 830 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen welcome@sts.fi. Varaa oma henkilökohtainen infotapaamisesi FaceTimessa, Teamsissa tai muulla sinulle sopivalla digitaalisella alustalla.

Ja muista, että tästä voi alkaa elämäsi paras kesä!