Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!
Vietä loma palmujen katveessa
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Englantia West Palm Beachillä

Ikä 13-19

Opiskele englantia palmupuiden katveessa lämpimän merituulen puhaltaessa hiekkaa varpaisiisi kauniilla West Palm Beachin rannoilla. Ota kesästäsi kaikki irti oppimalla uutta yhdessä kaltaistesi globetrottereiden kanssa USA:n aurinkoisimmassa osavaltiossa.

Classic-kielikurssi

Classic-kurssi West Palm Beachilla on muutakin, kuin englannin opiskelua, sillä se tarjoaa mahdollisuuden yhdistää unelmiesi kesälomamatkan tehokkaaseen kielenopiskeluun. Pääset nauttimaan auringosta ja rannoista, shoppailemaan ja retkille kaupungin suosituimpien nähtävyyksien ja kohteiden äärelle samalla, kun kehität kielitaitoasi uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa. Oppitunnit pidetään modernilla kampuksella, jonka asuntoloissa majoittumalla pääset kokemaan aitoa amerikkalaista kampuselämää. Opettajasi on alansa ammattilainen ja pitää huolen siitä, että hauskojen, mutta tehokkaiden harjoitusten myötä kehität kielitaitoasi, lausimistasi ja ymmärrystäsi ja ennenkaikkea rohkaistut käyttämään kehittynyttä kielitaitoasi.

Sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi West Palm Beachille sisältää paljon hauskoja ja mielenkiintoisia aktiviteetteja ja retkiä. Miltä kuulostaisi vaikkapa retket upeille hiekkarannoille tai Outlet-keskuksiin? Kaikki retket ja aktiviteetit toteutetaan yhdessä kansainvälisen ryhmän ja ohjaajien kanssa.

Huomioithan, että aktiviteetit voivat muuttua.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti West Palm Beachin kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme

Kielimatka West Palm Beachille on oiva tilaisuus kokeilla aitoa amerikkalaista kampuselämää. Majoitut modernilla kampuksella, yhdessä uusien kielimatkakavereidesi ja ohjaajienne kanssa.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Kielenopetus
  • STS Diplomi
  • Majoitus täysihoidolla
  • Reppu
  • Retket ja aktiviteetit
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Lähdöt ja hinnat

Anna meidän auttaa