Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Vietä lomasi palmujen katveessa

Englantia West Palm Beachillä

Floridassa vierailee vuosittain noin 60 miljoonaa ihmistä ja se onkin USA:n eniten vierailtu osavaltio. West Palm Beach on yksi tämän aurinkoisen osavaltion suosituimmista kohteista. Kauniit rannat ja miellyttävän lämmin vesi vetävät puoleensa vierailijoita ympäri vuoden.


Kurssit West Palm Beach

-200 €:n alennus!

Englantia

Alkaen 2 795 €

West Palm Beach -faktoja

Kieli: englanti
Ikä: 13-19-vuotiaat
Asukasluku: 104 000
Valuutta: USA:n dollari
Uintimahdollisuudet: uima-altaita ja rantoja (retkillä)
Kesälämpötila: 23 - 32 °C
Ostosmahdollisuudet: design-butiikeista outlet-myymälöihin

Amerikkalaista kampuselämää

Hanki katsaus amerikkalaiseen opiskelijaelämään! Kielimatkalla West Palm Beachilla majoitut modernilla yliopiston kampuksella yhdessä muiden kielimatkalaisten ja ohjaajiesi kanssa. 

1-Skateboarding-Keiser-University-Florida.jpg

Majoittuminen on täysihoidolla 3-4 oppilaan huoneissa. Kampuksella on monipuoliset urheilumahdollisuudet.

Sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi West Palm Beachille sisältää paljon hauskoja ja mielenkiintoisia aktiviteetteja ja retkiä. Miltä kuulostaisi vaikkapa retket upeille hiekkarannoille tai Outlet-keskuksiin? Kaikki retket ja aktiviteetit toteutetaan yhdessä kansainvälisen ryhmän ja ohjaajien kanssa.

Huomioithan, että aktiviteetit voivat muuttua.

STS Welcome and Farewell Partyt

Aloitamme ja lopetamme West Palm Beachin kielimatkamme parhaalla mahdollisella tavalla – juhlilla kampuksella. Pidämme hauskaa yhdessä musiikin ja hyvän ruoan kera. Jäähyväisjuhlissa saat juhlallisesti myös kurssitodistuksen ja diplomin kielimatkastasi.

1_Orlando_CTM_Chloe_Guerin_1454.jpg

Rantaretkiä

Mitä olisikaan kielimatka West Palm Beachille ilman vierailuja upeille hiekkarannoille? Floridan rantaelämä on jotain todella upeaa, josta pääset nauttimaan useammankin kerran kielimatkasi aikana. STS ohjaajasi järjestävät hauskoja ranta-aktiviteetteja, mutta voit halutessasi myös ottaa rennosti ja vain nauttia olostasi elämänmenoa kummastellen. Floridassa on osa Yhdysvaltojen hienoimmista rannoista ja STS kielimatkalla pääset näkemään niistä parhaimmat! Muista pitää silmät auki, saatat nähdä delfiinejä!

Shoppailu outlet-myymälöissä

Tietysti vietämme kielimatkalla aikaa myös shoppailun parissa! Florida on kuuluisa sen edullisista outlet-myymälöistä ja vierailemme sekä Palm Beach Outletissa että Sawgrass Millsissä, jotka tarjoavat ykkösluokan shoppailumahdollisuudet. Pääset halutessasi vierailemaan monissa kuuluisissa kaupoissa ja hankkia merkkituotteita edullisemmin kuin Suomesta.

Luento – opiskelijaelämää USA:ssa

Pääsemme osallistumaan luennolle, jossa kuulemme paikallisesta opiskelijaelämästä. Kansainväliset opiskelijat kertovat kokemuksistaan ja kuulet lisää, minkälaista on olla yliopisto-opiskelija Yhdysvalloissa. Tulet varmasti innostumaan, ehklä seuraava askel kansainvälistymisen tielläsi onkin vaihto-ohjelma STS:n kanssa.

(Sisältyy vain 3 viikon kielimatkoihin).

Useita aktiviteetteja ja urheilulajeja

Tarjoamme kampuksella useita hauskoja aktiviteetteja, päivittäin, piristämässä vapaa-aikaasi. Järjestämme kilpailuja, tietovisailtoja, elokuvailtoja, kykykilpailuja, pelejä ja monia muita aikaisempien kielimatkalaistemme suosimia aktiviteetteja. Päivittäiset aktiviteetit kuuluvat kaikkiin kielimatkaviikkoihin, sekä ennen että jälkeen oppituntien, joten varaudu aktiivisen monipuoliseen kielimatkaan West Palm Beachilla. Muista ottaa urheiluvaatteet matkalle mukaan!

Tietoa West Palm Beach

Lähde kanssamme kokemaan West Palm Beach, yksi Etelä-Floridan suurimmista kaupungeista parhaimmillaan – täydellinen yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa.

Kampuselämää Floridassa

West Palm Beachin kielimatkalaisena majoitut modernilla yliopiston kampuksella ja pääset näin tutustumaan amerikkalaiseen opiskelijaelämään. Kampus sijaitsee aivan kaupungin sydämessä, vehreässä trooppisessa ympäristössä ja on tunnettu upeasta arkkitehtuuristaan. Kampusta ympäröi kaunis luonto ja esimerkiksi kävellessäsi päärakennuksesta kahvilaan välipalalle, ylität sillan, jonka alla virta viehättävä joki.

Majoitut täysihoidolla yhdessä muiden kielimatkalaisten ja ohjaajiesi kanssa. Ruokailet kampuksen kahvilassa ja voit viettää vapaa-aikaa jossain kampuksen monista urheiluaktiviteeteista. Olemme varmoja, että tulet rakastumaan West Palm Beachiin ja upeaan kesäkampukseesi!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018