Vietä lomasi palmujen katveessa

Kielimatkalle West Palm Beachille

Kun kuvittelet mielessäsi trooppista paratiisia, näet luultavasti kuvan, joka voisi hyvin olla otettu West Palm Beachillä: kilometreittäin hienoa hiekkarantaa, palmupuita reunustamassa viihtyisiä katuja, lämmin merituuli heilauttaa hiuksiasi ja auringonlaskun kauneus salpaa hengen ja täyttää puhelimen kuvamuistin! Mikset lähtisi opiskelemaan englantia West Palm Beachille?

Kohokohdat

  • Kilometreittäin kauniita hiekkarantoja
  • Loistava sijainti aurinkoisessa osavaltiossa
  • Upea ilmasto kaikkina vuodenaikoina
  • Monipuoliset shoppailumahdollisuudet
  • Centennial Square ranta-alue
  • Erinomaiset vesi- ja ranta-aktiviteettimahdollisuudet

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opi englantia West Palm Beachillä

West Palm Beachin kaltaisten paikkojen ansiosta Florida on ansainnut lempinimensä The Sunshine State! Kilometreittäin kultaisia hiekkarantoja, palmupuiden reunustamia katuja ja lämmin merituuli on jotain, jonka olit kuvitellut näkeväri vain postikorteissa. West Palm Beach on ihanteellinen kohde viettää kesälomaviikkoja uusien kansainvälisten ystävien ympäröimänä kieltä oppien ja Floridan rannikon keleistä nauttien. Classic-kurssillamme saat mahdollisuuden kehittää kaikkia kielitaidon osa-alueita yhdessä kansainvälisen ryhmän kanssa, paikallisen opettajan oppitunneilla. Opetussuunnitelma on tehty kehittämään sanastoasi, ääntämistäsi ja kielenymmärtämistäsi ja tulet itsevarmuutesi kasvaessa nopeasti huomaamaan kehitystä myös rohkeudessasi käyttää kielitaitoasi. West Palm Beachin kielimatkalla saat myös oivan tilaisuuden itsenäistyä kokeilemalla elämää aidolla amerikkalaisella kampuksella, yhdessä kurssikavereidesi ja ohjaajienne kanssa. Mitä siis enää mietit? Lähde mukaan viettämään elämäsi kesää West Palm Beachille!

Majoittuminen West Palm Beachillä

Kielimatkasi West Palm Beachille antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa elämään amerikkalaisella kampuksella. Majoitut 2-5 muun oppilaan kanssa opiskelijahuoneessa modernilla kampuksella, josta löytyy kaikki, mitä voit matkasi aikana kaivata. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyy myös kauppakeskus shoppailumahdollisuuksineen, ravintoloineen ja kahviloineen. Kampuksella majoittuminen on hieno tilaisuus kokeilla omia siipiä turvallisesti STS Ohjaajan majoittuessa lähelläsi samalla kampuksella ja ollessa tavoitettavissasi koko matkan ajan.

Aktiviteetit ja retket

Englannin oppituntien ohella vapaa-aikasi on täynnä hauskoja aktiviteetteja ja retkiä. Aikasi West Palm Beachillä alkaa Welcome Partyilla ja kielimatkasi aikana pääset mm. tutustumaan alueen eri rantoihin, kokeilemaan erilaisia ranta-aktiviteetteja ja shoppailemaan outlet-keskuksissa. Retkillä ja aktiviteeteissa sinun ja ryhmäsi mukana on tietysti oma ohjaajanne, joka pitää huolen siitä, ettette jää paitsi mistään hauskasta.

Lisäpalvelut

Voit maksimoida hauskan kielimatkallasi lisäämällä varaukseesi STS Explorer Pass -lisäretkipaketin. Lisäretkipaketti on lippusi suosituimpiin lisäaktiviteetteihin ja West Palm Beachillä ne ovat snorklausretki Key Largolle, vierailu Palm Beach Zoon eläintarhaan sekä kokopäiväretki Universal Studiosille. Näitä retkiä et halua jättää välistä!

West Palm Beachistä 

West Palm Beach on tunnettu ennenkaikkea upeana rantakohteena, jonne paikallisetkin suuntaavat lomamatkoillaan rentoutumaan, surffaamaan ja nauttimaan ihanista hiekkarannoista ja aurinkoisesta säästä. Kaupunki tarjoaa kuitenkin myös rikkaan kulttuurielämän ja fantastiset shoppailumahdollisuudet sinulle, joka kaipaat auringonoton lomaan aktiivista vapaa-aikaa ja liikettä.

Faktaa

Kieli: englanti
Asukasluku: 110,000 
Valuutta: Yhdysvaltain Dollari (USD)
Aikaero Suomeen: -7 tuntia
Kesälämpötila: 24–32 °C 

Matkustaminen West Palm Beachille

Lentomatka on pitkä, mutta olemme kanssasi koko matkan ajan. Tapaat STS:n henkilökuntaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja yhdessä teette Check-Inin sinulle ja muulle ryhmälle. Lentomatkan olet oman ryhmäsi kanssa ja laskeuduttuanne kohteeseen jatkatte matkaa yhteisellä bussikuljetuksella upealle kampukselle, joka toimii kotinanne seuraavien viikkojen ajan.

Yhteenveto

Ihanteellisemman aurinkoista ja rentoa kohdetta kesän kielimatkalle saa etsiä. West Palm Beachistä löytyy kaikki niin rentoutumiseen, kuin hauskanpitoonkin. Tule siis mukaamme viettämään kesää upeille Floridan rannoille keräilemään kokemuksia, joista olet tähän saakka vain haaveillut – kielen oppiminen ja uudet kansainväliset ystävyyssuhteet tulevat kaupanpäällisinä samalla, kun täytät instatilisi upeilla matkakuvilla rannoilta ja viihtyisältä kampukselta. Paras kesä ikinä!